reklama
Ewelinka no to super że masz możliwość podejrzenia Bąbla przed świętami
spokojna Mama= spokojne dziecko 
Monarti a Ty jak się czujesz?
Asmi mi nie krwawią jeszcze ale bolą i tak jakby odstają od zębów, @ powinna być w ndz, z obliczeń moich i ovuf
Monarti a Ty jak się czujesz?
Asmi mi nie krwawią jeszcze ale bolą i tak jakby odstają od zębów, @ powinna być w ndz, z obliczeń moich i ovuf
Aha to trzymam kciuki, żeby nie przylazła @.
Anka a wracając do wyjazdu to mój T. nie ma nagranej pracy. Miał jechać do kuzynki i tam szukać pracy, a ona miała mu we wszystkim pomóc. Tylko mój T. uważa że się nie nadaje na takie życie i nie powiem mam do niego trochę żalu.
Anka a wracając do wyjazdu to mój T. nie ma nagranej pracy. Miał jechać do kuzynki i tam szukać pracy, a ona miała mu we wszystkim pomóc. Tylko mój T. uważa że się nie nadaje na takie życie i nie powiem mam do niego trochę żalu.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Blair no jeżeli jutrzejsza wizyta przyniesie dobre wiesci to będą najpiękniejsze święta :-) a Tobie na zajączka tez sie chyba szykuje prezent :-)
Monarti rosnijcie rosnijcie ;-) buziaki od cioci Eweliny ;*
Monarti rosnijcie rosnijcie ;-) buziaki od cioci Eweliny ;*
gabis
Fanka BB :)
No jestem dziewczyny zpowrotem. Sa jajeczka 15 i 14 mm. Gin mowi ze dobra wielkosc jak na 11dc. A wy jak myslicie?
Dostalam recepte na ovitrelle. Zastrzyk mam zrobic w sobote a niedziela i poniedzialek staranka. Boje sie tego zastrzyku czy bede umiala go zrobic. Mam zrobic w brzuch. Dziewczyny latwe to jest?
Dostalam recepte na ovitrelle. Zastrzyk mam zrobic w sobote a niedziela i poniedzialek staranka. Boje sie tego zastrzyku czy bede umiala go zrobic. Mam zrobic w brzuch. Dziewczyny latwe to jest?
reklama