reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam!
Gabis trzymam kciuki za jajeczka.

Blair mojej koleżance w każdej ciąży na początku krwawiły dziąsła. A powiedz mi kiedy masz termin @.

Ewelinka no to super że masz możliwość podejrzenia Bąbla przed świętami :) spokojna Mama= spokojne dziecko :)

Monarti a Ty jak się czujesz? :)

Asmi mi nie krwawią jeszcze ale bolą i tak jakby odstają od zębów, @ powinna być w ndz, z obliczeń moich i ovuf

Aha to trzymam kciuki, żeby nie przylazła @.

Anka a wracając do wyjazdu to mój T. nie ma nagranej pracy. Miał jechać do kuzynki i tam szukać pracy, a ona miała mu we wszystkim pomóc. Tylko mój T. uważa że się nie nadaje na takie życie i nie powiem mam do niego trochę żalu.

Blair no jeżeli jutrzejsza wizyta przyniesie dobre wiesci to będą najpiękniejsze święta :-) a Tobie na zajączka tez sie chyba szykuje prezent :-)

Monarti rosnijcie rosnijcie ;-) buziaki od cioci Eweliny ;*

No jestem dziewczyny zpowrotem. Sa jajeczka 15 i 14 mm. Gin mowi ze dobra wielkosc jak na 11dc. A wy jak myslicie?
Dostalam recepte na ovitrelle. Zastrzyk mam zrobic w sobote a niedziela i poniedzialek staranka. Boje sie tego zastrzyku czy bede umiala go zrobic. Mam zrobic w brzuch. Dziewczyny latwe to jest?

Wiesz ja robiłam sobie zastrzyki w brzuch jak miałam skręconą nogę i była unieruchomiona. I nie było to takie straszne. Na pewno dasz radę :-)

No mam nadzieje ze dam rade.
A po ilu dniowej przerwie nasienie jest najmocniejsze? Bo chwile nie bylo juz przytulanek i nie chce zeby plemniki sie "zestarzaly".

Jolasia a jak sie maja twoje jajeczka?

reklama
Wiesz plemniki dojrzewają dwa miesiące. Raczej się nie zestarzeją. Przy staraniach o dziecko gorsze jest za częste współżycie, bo to osłabia plemniki.

Do góry