reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia no to twoje pęcherzyki dorodniejsze. Mam nadzieje ze moje nadgonią.

Dziewczyny a czy jest mozliwe ze mimo zastrzyku pęcherzyk nie peknie? Czy to dziala na 100%?

reklama
ewelinko, skoro tak troszkę słabo beta przyrosła a masz obawy udajsie gdziekolwiek do lekarza jakiegokolwiek. Może uspokoi cię. Masz plamienia lub tp. Jezeli nie to powinno być ok.
Oj w końcu mój tablet działa jak należy. Mogę się logować na forum.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chyba juz małe szanse dla mojej ciąży :-(
11.04 beta 2155
16.04 beta 6411

Juz nawet nie mam nadzieji :-(

Ewelinko skad te przypuszczenia????!!
Pamietaj ze pozniej beta juz nierosnie w tak szybkim tempie jak na poczatku! ja uwazam ze jest ok:)
Najlepiej idz do lekarza na wizyte bo sie nam tu bidulko zalamiesz...

Ulenka kiedy testujesz? bo juz sie niemoge doczekac?:)

Oj, ewelinko, skoro masz jutro lekarza to na zaś nie denerwuj się i jutro lekarz pewno cię uspokoi.

Znalazłam coś takiego:
Beta hcg powinna w ciągu 48h wzrosnąc conajmniej o 66%, im ciąża pózniejsza tym beta wzrasta wolniej i w przedziale od 1200 mlU/ml do 6000 mlU/ml poziom hcg podwaja się średnio w ciągu 96 h a dla stężeń powyżej 6000 mlU/ml wzrasta jeszcze wolniej.

Ostatnia edycja:
Ewelinka wrzuciłam Twoje wyniki w kalkulator internetowy i wyszło że jest na granicy normy,delikatnie pod [wykres], z tym że jest napisane że może oszukiwać w dół bo przy tak wysokiej becie jest o wiele słabszy przyrost, więc uszy do góry :*
aha i z tego co pamiętam to lekarze własnie nie polecają robienia już później bety, bo kobiety się nie potrzebnie stresują

Ostatnia edycja:
Ewelinko właśnie dziwiłam się że robisz w tak późnej ciąży betę! Ona już tak nie rośnie jak po terminie @!!!!!! Głowa do góry nie myśl negatywnie bo na pewno jest wszystko dobrze!

reklama
Z tego co patrzyłam powinno byc co najmniej 7000 :-( jestem załamana. Siedzę i rycze :-(

Monarti nie jestem w poznej ciazy to dopiero 5 tydz 6 dz

Ostatnia edycja:
Do góry