reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Dziewczyny chyba juz małe szanse dla mojej ciąży :-(
11.04 beta 2155
16.04 beta 6411
Juz nawet nie mam nadzieji :-(
11.04 beta 2155
16.04 beta 6411
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
ewelinko, skoro tak troszkę słabo beta przyrosła a masz obawy udajsie gdziekolwiek do lekarza jakiegokolwiek. Może uspokoi cię. Masz plamienia lub tp. Jezeli nie to powinno być ok.
Oj w końcu mój tablet działa jak należy. Mogę się logować na forum.
Oj w końcu mój tablet działa jak należy. Mogę się logować na forum.
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Plamien nie mam ale biore Duphaston ... na jutro mam lekarza... :-( a tak się cieszyłam :-(
Dziewczyny chyba juz małe szanse dla mojej ciąży :-(
11.04 beta 2155
16.04 beta 6411
Ewelinko skad te przypuszczenia????!!
Pamietaj ze pozniej beta juz nierosnie w tak szybkim tempie jak na poczatku! ja uwazam ze jest ok
Najlepiej idz do lekarza na wizyte bo sie nam tu bidulko zalamiesz...
Ulenka kiedy testujesz? bo juz sie niemoge doczekac?
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Oj, ewelinko, skoro masz jutro lekarza to na zaś nie denerwuj się i jutro lekarz pewno cię uspokoi.
Znalazłam coś takiego:
Beta hcg powinna w ciągu 48h wzrosnąc conajmniej o 66%, im ciąża pózniejsza tym beta wzrasta wolniej i w przedziale od 1200 mlU/ml do 6000 mlU/ml poziom hcg podwaja się średnio w ciągu 96 h a dla stężeń powyżej 6000 mlU/ml wzrasta jeszcze wolniej.
Znalazłam coś takiego:
Beta hcg powinna w ciągu 48h wzrosnąc conajmniej o 66%, im ciąża pózniejsza tym beta wzrasta wolniej i w przedziale od 1200 mlU/ml do 6000 mlU/ml poziom hcg podwaja się średnio w ciągu 96 h a dla stężeń powyżej 6000 mlU/ml wzrasta jeszcze wolniej.
Ostatnia edycja:
Ewelinka wrzuciłam Twoje wyniki w kalkulator internetowy i wyszło że jest na granicy normy,delikatnie pod [wykres], z tym że jest napisane że może oszukiwać w dół bo przy tak wysokiej becie jest o wiele słabszy przyrost, więc uszy do góry :*
aha i z tego co pamiętam to lekarze własnie nie polecają robienia już później bety, bo kobiety się nie potrzebnie stresują
aha i z tego co pamiętam to lekarze własnie nie polecają robienia już później bety, bo kobiety się nie potrzebnie stresują
Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Z tego co patrzyłam powinno byc co najmniej 7000 :-( jestem załamana. Siedzę i rycze :-(
Monarti nie jestem w poznej ciazy to dopiero 5 tydz 6 dz
Monarti nie jestem w poznej ciazy to dopiero 5 tydz 6 dz
Ostatnia edycja: