reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś ja podzielam twoje zdanie,że chyba ta @ u Ciebie taka tym razem dziwna i już,bo raczej testy by coś wykazały,ja mam takie @ bardzo rzadko jakieś skrzepy,teraz miałam pierwszą po # i była skąpa i prawie bezbolesna tyle,że tydzień po terminie,ale to raczej normalne,że wszystko musi wrócić do normy.Tak więc nie stresuj się kochana ,szkoda zdrowia :)

reklama
Moniczko, Próbowałam, ale na pustym parkingu w ramach praktyki i tez cieżko:/. nie miałam parkowania na moim kursie (oprócz równoległego-tak to sie chyba nazywa), więc jest to dla mnie nowość. Najwidoczniej potrzebuje wiecej praktyki:)

Malusiek, a jak tam twoje jazdy? :)

:-)Witam się porannie w ten deszczowy dzień.
wszystkim życzę tego o czym marzycie

Motylku ja mocno trzymam kciuki za jutrzejsze usg i silnego malucha ;*** sciskam :)

Ja dziś cos caly dzien zle się czułam... wzdęcia i zawroty glowy... jak mnie wzdelo to mówię Wam 7 miesiąc jak nic ;p
haha nie fajne,fajne uczucie ,co?? dużo bym dała by się tak czuć (nawet źle) z tak pięknego powodu:-D

Dzien dobry..

wlasnie wstalam na tabletki i za godzinke obchod.

powiedza kiedy usg.. Boje sie..

Kasiu w Zawierciu leze w szpitalu.

dziekuje wam dziewczyny jeszcze raz za wsparcie dzieki wam jestem spokojniejsza..
kochana będzie wszystko dobrze więc nie stresuj się.jesteście pod dobrą opieką. Teraz wypoczywaj i nastawiaj się pozytywnie bo to dużo daje.

hej kobietki ja z kubkiem kawusi zaczynam dzień nastawiona w miarę optymistycznie na ten tydzień. Wczoraj znalazłam w moich dokumentach moją pierwszą wymarzoną wytęsknioną BETĘ , TO BYŁO 9 LAT TEMU ... OBECNIE MOJA Beta jest w szkole , czas leci. wzruszyłam się nie miłosiernie ... łzy same leciały . 4 lata czekałam na ten wynik walczyłam i nie poddałam się . i teraz też tak będzie .
Ale mnie natchnęłaś,że zaraz ruszam na poszukiwanie swojej bet,sprzed 5 lat:tak:

Witam Dziewczyny :)
Jak samopoczucie od rana?
MotylkowaOna ! :*:*
witam,witam,. ja dzis troche nie ogarnieta. mialam sprzatac na blysk a siedze przy kawie i nic mi sie nie chce. po malego jade za godz (bo mu obiecalam wczesniejsze wyjscie z przedszkola) a tu nawet łóżka nie porobionae. zaraz zmykam sprzatac..acha najpierw bete poszukam hahah

U mnie tez sie pochmuralo I chyba bedzie paskudna burza.
Ulenka ale mi narobilas smaka na kawe.
A wogole to nadzla mnie chec na pyzy z mieskiem I chyba trzeba bedzie zrobic do tego salatka z brokula:D

Uleńka nie przejmuj się, każdego czasem dopada leń - czasem tak trzeba! :-D Mi to na dobre wychodzi, bo później dostaję powera do pracy...a właśnie praca, niedługo wychodzę, ale nie na długo :-) Po 16.00 będę Wami :-D

dziewczyny znalazłam swoja bete:-) a więc wiem dokładnie (bo pamietam) kiedy było serduszkowanie i wiem ze tylko 12stego to moglo sie stać:-) wiec 28kwietnia 2009 czyli 16dni od tego zdarzenia moja beta wynosiła 131,58,a 4maja 2009 już 2505,65 oby i teraz tak było:-D

reklama
Witajcie
Moja rodzinka nadal chora , w piątek pojechaliśmy z R do lekarza i dzieciaczki mają zapalenie oskrzeli i są na antybiotykach :(
Motylku trzymam za Was bardzo mocne kciuki kochana wierzę że wszystko zakończy się pomyślnie &&&
Ewelinka jak się czujesz? Brzusio rośnie ? :)
Maluś czy grupa na fb została zlikwidowana? Orientujesz się coś w tym temacie?
Mychunia, Blair :*

Do góry