reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś ja podzielam twoje zdanie,że chyba ta @ u Ciebie taka tym razem dziwna i już,bo raczej testy by coś wykazały,ja mam takie @ bardzo rzadko jakieś skrzepy,teraz miałam pierwszą po # i była skąpa i prawie bezbolesna tyle,że tydzień po terminie,ale to raczej normalne,że wszystko musi wrócić do normy.Tak więc nie stresuj się kochana ,szkoda zdrowia :)

reklama
Moniczko, Próbowałam, ale na pustym parkingu w ramach praktyki i tez cieżko:/. nie miałam parkowania na moim kursie (oprócz równoległego-tak to sie chyba nazywa), więc jest to dla mnie nowość. Najwidoczniej potrzebuje wiecej praktyki:)

Malusiek, a jak tam twoje jazdy? :)

:-)Witam się porannie w ten deszczowy dzień.
wszystkim życzę tego o czym marzycie

Motylku ja mocno trzymam kciuki za jutrzejsze usg i silnego malucha ;*** sciskam :)

Ja dziś cos caly dzien zle się czułam... wzdęcia i zawroty glowy... jak mnie wzdelo to mówię Wam 7 miesiąc jak nic ;p
haha nie fajne,fajne uczucie ,co?? dużo bym dała by się tak czuć (nawet źle) z tak pięknego powodu:-D

Dzien dobry..

wlasnie wstalam na tabletki i za godzinke obchod.

powiedza kiedy usg.. Boje sie..

Kasiu w Zawierciu leze w szpitalu.

dziekuje wam dziewczyny jeszcze raz za wsparcie dzieki wam jestem spokojniejsza..
kochana będzie wszystko dobrze więc nie stresuj się.jesteście pod dobrą opieką. Teraz wypoczywaj i nastawiaj się pozytywnie bo to dużo daje.

hej kobietki ja z kubkiem kawusi zaczynam dzień nastawiona w miarę optymistycznie na ten tydzień. Wczoraj znalazłam w moich dokumentach moją pierwszą wymarzoną wytęsknioną BETĘ , TO BYŁO 9 LAT TEMU ... OBECNIE MOJA Beta jest w szkole , czas leci. wzruszyłam się nie miłosiernie ... łzy same leciały . 4 lata czekałam na ten wynik walczyłam i nie poddałam się . i teraz też tak będzie .
Ale mnie natchnęłaś,że zaraz ruszam na poszukiwanie swojej bet,sprzed 5 lat:tak:

Witam Dziewczyny :)
Jak samopoczucie od rana?
MotylkowaOna ! :*:*
witam,witam,. ja dzis troche nie ogarnieta. mialam sprzatac na blysk a siedze przy kawie i nic mi sie nie chce. po malego jade za godz (bo mu obiecalam wczesniejsze wyjscie z przedszkola) a tu nawet łóżka nie porobionae. zaraz zmykam sprzatac..acha najpierw bete poszukam hahah

U mnie tez sie pochmuralo I chyba bedzie paskudna burza.
Ulenka ale mi narobilas smaka na kawe.
A wogole to nadzla mnie chec na pyzy z mieskiem I chyba trzeba bedzie zrobic do tego salatka z brokula:D

Uleńka nie przejmuj się, każdego czasem dopada leń - czasem tak trzeba! :-D Mi to na dobre wychodzi, bo później dostaję powera do pracy...a właśnie praca, niedługo wychodzę, ale nie na długo :-) Po 16.00 będę Wami :-D

dziewczyny znalazłam swoja bete:-) a więc wiem dokładnie (bo pamietam) kiedy było serduszkowanie i wiem ze tylko 12stego to moglo sie stać:-) wiec 28kwietnia 2009 czyli 16dni od tego zdarzenia moja beta wynosiła 131,58,a 4maja 2009 już 2505,65 oby i teraz tak było:-D

reklama
Witajcie
Moja rodzinka nadal chora , w piątek pojechaliśmy z R do lekarza i dzieciaczki mają zapalenie oskrzeli i są na antybiotykach :(
Motylku trzymam za Was bardzo mocne kciuki kochana wierzę że wszystko zakończy się pomyślnie &&&
Ewelinka jak się czujesz? Brzusio rośnie ? :)
Maluś czy grupa na fb została zlikwidowana? Orientujesz się coś w tym temacie?
Mychunia, Blair :*

Do góry