reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia mam nadzieje bo przez te nerwy w koncu sie wykoncze...w czwartek bede wiedziala co wyszlo w USG I czy TSH nie wzroslo...
A co uciebie? Tez ostatnio zalatana jestes

W telefonie nie ma opcji dziekuje:mad: ale ciesze sie ze ja mam bo Nawet w pracy moge do Was zagladac

Ostatnia edycja:
reklama
WItam

Malus przepisz mnie na 13.05 wychodzi na to ze mam dluzsze cykle:)

MotylkowaOna kochana bardzo trzymam kciukiu za twoje malenstwo,przykro mi ze jedno odeszlo,mam nadzieje ze drugie malenstwo zostanie z mamusia:) daj znac po USG

Gratuluje II kreseczek:)

Aschlee przykra sprawa dowiedziec sie ze gdyby wzielo sie lek dziszius by byl z toba...ehhh duzo sil zycze!
Ja niewiem czy mialabym sily walczyc, ale ty jestes silna poradzisz sobie:)

cześć Kochane, mało mnie, czytam ale cos weny na pisanie brak :(

Wszystkim staraczkom sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i mocno trzymam za Was kciuki.

Ja zaraz zmykam na zyczenia świateczne do przedszkola, już się doczekać nie mogę bo zawsze mnie te maluszki wzruszają

Motylku, trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&&&&& będzie dobrze!!!!!

KasikP, to miałas 4dni opóźnienia, ja mam dziś ok 6/7 dni, dalej pobolewa pmnie brzuch jak na okres, szczególnie w nocy. Kasik, czy przez te kilka dni czułas sie ok, czy czułas sie jak na okres?
Wczoraj pojechałam drugi raz SAMA na zakupy i sklepu zoologicznego i nikogo nie zabilam po drodze:). Parkowanie mi tylko nie wyszło, więc robiłam zakupy expresowym tempem na wypadek jak jakiś szalony kierowca mnie zdzieli za zajęcie dwóch miejsc parkingowych :zawstydzona/y:

Julia mam nadzieje ze dam rade bo juz teraz czasem jestem tak wsciekla ze bez tabletek nie da rady...ale nie chce.zeby ktos niekompetentny krzywdzil bezkarnie dalej ludzi...jak uslyszalam od mojej lekarki ze ona powinna to zrobic bo to byl powod to mialam ochote tam jechac I ja....moze nie bede pisac o tym bo stwierdzicie ze niezrownowazona jestem ;) ale bylam strasznie wsciekla

Asia, mam za bardzo ruchliwe dzieci. Z jednym jeszcze mogę iść, ale z dwójką nie da się. Raz byłam ze starszą w pokoju jak pobierała mi kobieta krew, a Oliwka już czymś była zainteresowana. Szukałam laboratorium koło mnie i niby jakieś jest, ale robią HCG z moczu :szok: przecież mogę również test kupić. Zaraz wychodzę do sklepu to kupię test i się zobaczy. Wydaje mi się, że po prostu mam taką @ U mnie przeważnie 8 dni trwała, a dzisiaj mam 7 dzień nie licząc poniedziałku jak miałam plamkę różowego śluzu. Zastanawia mnie tylko to dlaczego skrzepów nie mam, a zawsze coś było. Może u którejś z Was nie ma zawsze skrzepów przy @?

Julia, przepisałam :* Kolejny cykl będzie Twój.

Agniecha, witaj Kochana :* Jak się czujesz? A jak Mateuszek?

Letta, ja też mam problem z parkowaniem :p Nie przejmuj się w końcu damy radę :)

Aschlee, nie pomyslimy tak o Tobie :* Masz prawo tak o tej s*** myśleć.

Ostatnia edycja:
Letta, - gratulacje wyjazdu samodzielnego. O parkowanie się nie martw. Po prostu bardziej przykładaj do tego uwagę i się nauczysz.

Asche, - no jestem ciekawa co wyjdzie. U mnie jest problem "hashimoto". Choroba nie do wyleczenia a że autoimmunologiczna to i nieprzewidywalna.

Mychunia
Mam nadzieje ze to jednorazowa sytuacja i sie nie powtórzy &&&&

Malus może jednak uda sie podejść na bete, warto wyjaśnić ta sytuacje...

Agniecha łapie fluidki :D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Mychunią próboj palcem aplikować ją ten aplikat. Użyłam 2 razy i wyrzuciłam, biorę tuż 2 opakowanie lutki:-)
Pozdrawiam was wszystkie nie nadozam za. Wami;-)

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry