reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

Motylku czekam na wieści i trzymam kciuki ;*

ja się dziś wystraszyłam, bo mam luteinę z takim popychadełkiem, że się tak wyrażę i jak już zaaplikowałam sobie tabletkę to pierwszy raz na jego końcu pojawił się śluz z krwią.... mam nadzieję, że to nic złego:szok:

reklama
hej kobietki ja z kubkiem kawusi zaczynam dzień nastawiona w miarę optymistycznie na ten tydzień. Wczoraj znalazłam w moich dokumentach moją pierwszą wymarzoną wytęsknioną BETĘ , TO BYŁO 9 LAT TEMU ... OBECNIE MOJA Beta jest w szkole , czas leci. wzruszyłam się nie miłosiernie ... łzy same leciały . 4 lata czekałam na ten wynik walczyłam i nie poddałam się . i teraz też tak będzie .

Motylku trzymam kciuki
Mychunia wszystko bedzie dobrze teraz wszystko jest wrazliwe I bardziej ukrwione wiec mam nadzieje ze to wlasnie przez to.
Jolasia do spania to daleka droga...zreszta...jakos I tak nie moge spac.A masz jakos teraz wizyte u endo zeby skontrolowal co sie dzieje?

Ostatnia edycja:
Tak Aschle mam wizytę w środę. Dziś ginekolog. Jak ten endokrynolog nic nie zadziała to zmieniam lekarza. Nie może być tak. W dniu badania byłam wyspana, wypoczęta, miałam wolne więc poszłam sobie spokojnym spacerkiem do laboratorium. Nawet czekaniem się nie denerwowałam tylko spokojnie podpierałam ścianę z komórką w ręce. Nie mam pojęcia czemuż to tak się zadziało. Już raz miałam mega skok ale to chyba przez to że badania były robione przed operacją.

Susel,proszę :)

Mligocka, nie pamiętam czy pisałaś,że @ przyszłą czy nie, ale proszę napisz mi co u Ciebie?

Motylku, mocno ściskam kochana :*

Kasia, na kiedy przepiać? Przykro mi, że @ przylazła ;/

Bety wczoraj nie robiłam, bo czasu nie miałam. Jestem zła, bo nawet nie mam mięsa na Święta kupionego ;/ M wrócił po 17-tej, a ja sprzątałam, obiad zrobiłam i około 18-tej byli znajomi. Nie wiedziałam, że tak długo zleci i dopiero po 21-wszej pożegnamy się. Było miło, ale jak dla mnie za późno. Nie robiłam nawet obiadu dla nich, bo Oni w domu jedli. Za to kawka, ciasteczka i takie tam :) Na drugi raz jak przyjdą, to już im powiedziałam, że na obiad. Lepiej będzie i nie będę później na łeb i szyje latać po domu, aby dzieci wykąpać i położyć spać. Ale za to tak się wybawiły, że przespały mi całą noc :) Nie wiem kiedy pójdę na betę, bo nie mam czasu. Rano wstałam musiałam nasze łóżko zaprać,bo coś dziewczynki rozlały i śmierdziało;/ Mam nadzieje, że wyschnie do wieczora. Mamy sofę, więc mogłam rozłożyć ją i tą część upraną wynieść na balkon ;/ Jemy śniadanie i zbieramy się do sklepu po mięso, bo świąt nie będzie. M miał mieć środę wolną, ale cały dzień pracuje, a w czwartek ma od 15-tej wolne, to jedzie szybko do księgowej po podpis, bo od dzisiaj jest rekrutacja do przedszkola u nas, a później fryzjer. W piątek znowu cały dzień pracuje, a w sobotę to już trzeba kończyć dania. Dlatego muszę zebrać się i iść do sklepu.

Aschlee :*

Jolasia dobrze ze masz ta wizyte w srode.Daj znac co Ci powie... ciekawe co mnie powie moj endo w czwartek...trzymam za Ciebie kciuki zeby wszystko bylo dobrze...mnie tez teraz tarczyca martwi.Ale licze na to ze leki pomoga I wszystko bedzie ok.Z tego co widze duzo kobitek na Forum ma z tym problemy.
Malus :* bidulko zalatana jestes ostatnio_Odsapnij troche

Ostatnia edycja:
Starające się: 16 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988

Czekamy na potwierdzeniepotwierdzenie:
KasiaP - @10.04

Kwiecień:
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
julia0903 - @13.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85

Ostatnia edycja:
reklama
Malus a nie mozesz pojsc do labu jak bedziesz z dziewczynkami na spacerku?

Mychuniu nie martw sie kochana.

Brrr fajnie ze napisalas :-) ciekawe o co chodzi z twoja prolaktyna? I jakie bedzie dalsze postepowanie.

Aschlee nie zamartwiaj sie, jestem pewna ze bedzie dobrze z twoja tarczyca. Musi w koncu zaswiecic slonce !!!!

Milego dnia.

P.S. KasikP fajnie cie tu widzieć :-D

Do góry