reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

Motylku czekam na wieści i trzymam kciuki ;*

ja się dziś wystraszyłam, bo mam luteinę z takim popychadełkiem, że się tak wyrażę i jak już zaaplikowałam sobie tabletkę to pierwszy raz na jego końcu pojawił się śluz z krwią.... mam nadzieję, że to nic złego:szok:

reklama
hej kobietki ja z kubkiem kawusi zaczynam dzień nastawiona w miarę optymistycznie na ten tydzień. Wczoraj znalazłam w moich dokumentach moją pierwszą wymarzoną wytęsknioną BETĘ , TO BYŁO 9 LAT TEMU ... OBECNIE MOJA Beta jest w szkole , czas leci. wzruszyłam się nie miłosiernie ... łzy same leciały . 4 lata czekałam na ten wynik walczyłam i nie poddałam się . i teraz też tak będzie .

Motylku trzymam kciuki
Mychunia wszystko bedzie dobrze teraz wszystko jest wrazliwe I bardziej ukrwione wiec mam nadzieje ze to wlasnie przez to.
Jolasia do spania to daleka droga...zreszta...jakos I tak nie moge spac.A masz jakos teraz wizyte u endo zeby skontrolowal co sie dzieje?

Ostatnia edycja:
Tak Aschle mam wizytę w środę. Dziś ginekolog. Jak ten endokrynolog nic nie zadziała to zmieniam lekarza. Nie może być tak. W dniu badania byłam wyspana, wypoczęta, miałam wolne więc poszłam sobie spokojnym spacerkiem do laboratorium. Nawet czekaniem się nie denerwowałam tylko spokojnie podpierałam ścianę z komórką w ręce. Nie mam pojęcia czemuż to tak się zadziało. Już raz miałam mega skok ale to chyba przez to że badania były robione przed operacją.

Susel,proszę :)

Mligocka, nie pamiętam czy pisałaś,że @ przyszłą czy nie, ale proszę napisz mi co u Ciebie?

Motylku, mocno ściskam kochana :*

Kasia, na kiedy przepiać? Przykro mi, że @ przylazła ;/

Bety wczoraj nie robiłam, bo czasu nie miałam. Jestem zła, bo nawet nie mam mięsa na Święta kupionego ;/ M wrócił po 17-tej, a ja sprzątałam, obiad zrobiłam i około 18-tej byli znajomi. Nie wiedziałam, że tak długo zleci i dopiero po 21-wszej pożegnamy się. Było miło, ale jak dla mnie za późno. Nie robiłam nawet obiadu dla nich, bo Oni w domu jedli. Za to kawka, ciasteczka i takie tam :) Na drugi raz jak przyjdą, to już im powiedziałam, że na obiad. Lepiej będzie i nie będę później na łeb i szyje latać po domu, aby dzieci wykąpać i położyć spać. Ale za to tak się wybawiły, że przespały mi całą noc :) Nie wiem kiedy pójdę na betę, bo nie mam czasu. Rano wstałam musiałam nasze łóżko zaprać,bo coś dziewczynki rozlały i śmierdziało;/ Mam nadzieje, że wyschnie do wieczora. Mamy sofę, więc mogłam rozłożyć ją i tą część upraną wynieść na balkon ;/ Jemy śniadanie i zbieramy się do sklepu po mięso, bo świąt nie będzie. M miał mieć środę wolną, ale cały dzień pracuje, a w czwartek ma od 15-tej wolne, to jedzie szybko do księgowej po podpis, bo od dzisiaj jest rekrutacja do przedszkola u nas, a później fryzjer. W piątek znowu cały dzień pracuje, a w sobotę to już trzeba kończyć dania. Dlatego muszę zebrać się i iść do sklepu.

Aschlee :*

Jolasia dobrze ze masz ta wizyte w srode.Daj znac co Ci powie... ciekawe co mnie powie moj endo w czwartek...trzymam za Ciebie kciuki zeby wszystko bylo dobrze...mnie tez teraz tarczyca martwi.Ale licze na to ze leki pomoga I wszystko bedzie ok.Z tego co widze duzo kobitek na Forum ma z tym problemy.
Malus :* bidulko zalatana jestes ostatnio_Odsapnij troche

Ostatnia edycja:
Starające się: 16 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988

Czekamy na potwierdzeniepotwierdzenie:
KasiaP - @10.04

Kwiecień:
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
julia0903 - @13.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85

Ostatnia edycja:
reklama
Malus a nie mozesz pojsc do labu jak bedziesz z dziewczynkami na spacerku?

Mychuniu nie martw sie kochana.

Brrr fajnie ze napisalas :-) ciekawe o co chodzi z twoja prolaktyna? I jakie bedzie dalsze postepowanie.

Aschlee nie zamartwiaj sie, jestem pewna ze bedzie dobrze z twoja tarczyca. Musi w koncu zaswiecic slonce !!!!

Milego dnia.

P.S. KasikP fajnie cie tu widzieć :-D

Do góry