reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wieczornie.

Bezdzietna życzę wam aby się w końcu udało zafasolkować. A czy mialaś robione jakieś posiewy i wymazy vaginalne ? Może tam coś siedzi.

Maluś słaby temat u twojego męża w pracy. Oby jej nie stracił. Czekam na twoją bete.

Jołasia nasza Anulka też na CLO i się udało, ale jednak jestem przekonana że wolna głowa zdziałała cuda. Kciuki trzymam za Ciebie !!!

Iwo ale z twojej malej chorutek jeju , no oby sie ustabilizowalo jej zdowie a przede wszystkim celna diagnoza. Nie mysleliscie moze o konsultacji w innym szpitalu ? Przydał by sie dr. House :-)

U mnie po staremu. Duzo pracy. Mysle juz o swietach :-) Infekcja opanowana ale celibat do ko ca tygodnia i tak mamy wiec zostaje drapanie po pleckach. Eh dobre i to...

Motylku czekam na wiesci!

reklama
Motylek da radę ... i jakiś ten wieczór smutny ex mąż dzieci dotychczas nie przywiózł , mój Pan T ciągnie 48 godzin na służbie , wszystko nie tak .

Ostatnia edycja:
Wrrr tyle napisałam i sie smakowało

Jolasia
to mowisz ze zaczynasz sie bawić w aktobatke? :)

Ulenka
za wcześnie jeszcze na test, mam nadzieje ze za kilka dni zmieni sie w pozytywa :)

Asiu
tez mi sie wydaje ze u naszej Anuli dużo pomogła "przerwa" :) najważniejsze ze jest fasolka :)

Anulka
właśnie co u Ciebie? Jak sie czujesz? :)

Motylku
czekam jutro na wieści z usg i mocno trzymam kciuki :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Motylku ja mocno trzymam kciuki za jutrzejsze usg i silnego malucha ;*** sciskam :)

Ja dziś cos caly dzien zle się czułam... wzdęcia i zawroty glowy... jak mnie wzdelo to mówię Wam 7 miesiąc jak nic ;p

Mimozama oj, to nieciekawie. na wiele dziewczyn chyba zle dziala, dobrze ze na mnie calkiem ok. widze ze duzo nas tutaj na CLO.

Bezdzietna no to mam nadzieje ze wam sie uda naturalnie, ale jak nie to ja bym podeszla do IUI no i oczywiscie super ze rozwazacie adopcje. u nas ona niestety raczej nie wchodzi w gre.

motylek trzymam kciuki za jutrzejsze USG!! &&&

malus jakbys miala chwile to wrzuc prosze liste, bo cos nie moglam znalezc swiezej.

Witam się i Ja :-)
Maluś wiem że Mnie parę razy wywoływałaś..:zawstydzona/y:- podczytuje was czasem:tak:
Moja @ była na 10.04 a pojawiła się dopiero dziś;-)
Motyl ale się porobiło &&&&&&& żeby wszystko było dobrze. Gdzie jesteś w szpitalu?
Anula po raz nie wiem który gratuluję !!!!!!!!!!:-):-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny;-)
Gratuluję wszystkim za fasolkowanym:tak: i życzę dużo zdrówka;-)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.

reklama
Witam

Motylku, - czekamy na Ciebie, jak tam?

Blaer no cóż, wczoraj zaczęłam :rofl2: troszkę ciężko z tym było ale dałam rady.

M pyta się po serduszkowaniu zaraz, co ty wyprawiasz? Ja mu na to z wielkim oburzeniem, poświęcam się jak masz słabe to trzeba im pomóc choć troszkę dopłynąć :-D
Nie wiem ile w tym prawdy ale może to coś da. w końcu mają wtedy z górki. Chyba nie na darmo określane są pozycje które pomagają spłodzić synka bo w tedy plemniki mają łatwiejszą drogę do pokonania.

Do góry