reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczęta

Motyku - &&&&&&&& za dzidziolka!!! Krucze że tez wcześniej nie szukali drugiego pęcherzyka?:wściekła/y:Ja miałam 2 usg i przy każdym badali czy przypadkiem nie mnoga (szczególnie że moja mama jest z bliźniaczek)
Moja szwagierka tez trafiła do szpitala w 8 tc, nie nadążyła podpasek zmieniać, dali jej leki, tydzień poleżała i się unormowało:-):-):-). Po wyjściu ze szpitala nawet leki kazali jej odstawić. Obecnie jest w 21tc. Wierze że i u Ciebie tak bedzie.

Gosiu - to juz genetyczne robisz?

Ulenka - wstrzymaj się z testem, mi pierwszy wyszedł 12dpo

Bezdzietna - niestety nie znam się na tych badaniacha ale cieszę się że nadal walczycie.

Blair - baw się baw :-D los bywa przewrotny i moze się okazac ze to twoje ostatnie picie było :tak:

reklama
Witam kobietki :happy2:
Ja też wczoraj zabalowałam :-pbyliśmy na 30-tce brata męża,pojadłam,popiłam i bardzo się uśmiałam(zmarszczki murowane)

Motylku trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&& musi być dobrze :tak:

pogoda u mnie do du.... ,pochmurna i deszczowo,(jak w zeszłą zresztą)

Miłej niedzieli wszystkim życzę i moc kciuków przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&

Witam.
Nóżki rano wydepilowałam i troszkę to zajęło, nie to że takie owłosione :-D tylko ja robię elektrycznym a to troszkę boli ale działa a na wosk to nie mam co liczyć bo to do niczego.
Za to za oknem świeci słoneczko.

Mimozama - dzięki że pytasz. OK po clo tylko troszkę głowa pobolewa ale tak wszystko gra. Wczoraj wieczorem zauważyłam, ze jak zginałam się to czułam jajniki, Chyba coś tam rośnie :tak:

Motylku - kciukaski zaciśnięte, trzymaj się :happy2:

Ula - poczekaj z tym testem. Wcześnie.

Iwo będzie 11t4d więc przeziernosc karkowa będzie można już zmierzyć, jeśli nic nie wyda się podejrzane to raczej nie idę na "głębsze" badana.
mam 31 lat

Motylku najważniejsze ze szybko i Ty i lekarze zareagowaliscie, wierze ze drugi Maluszek jest silny i zostanie z Wami :*

Iwo oby :) jak na razie to i tak mam dosyć alkoholu hehe
A co u Ciebie? Jak sie czujesz? Jak Córka?

Ja sie właśnie zbieram od Rodziców, wracam do G ;) tylko po drodze muszę do pracy jeszcze pojechać...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair - zaliczylismy kolejne badania diagnostyczne, które nic nie wskazały. Mma skierowanie na reumatologię, może oni coś zdiagnozują bo to męczące jest :-(
A ja rosnę :-D czuję się świetnie. Bałam się o fasolka bo jest narażony na te wszystkie zarazki oraz stres ale silny jest. Cały czas mowię w formie męskiej, już kilka osób mi zwróciło uwagę :cool2:może to dla tego że mówię o nim: mały wojownik.

Ja nie wierzę z zabobony ale wczoraj odkrylam że włosy na nogach rosną mi z prędkością światła :szok::szok::szok::szok:

reklama
Bierzesz prawidłowo. Euthyrox wpływa na hormony i to całkiem normalne przy prawidłowym zażywaniu że podczas zmian w hormonach może zrobić Ci się niedobrze, szczególnie na początku póki się nie przyzwyczai organizm. A jak jesteś w ciąży to możliwe, ze to zadziałało tak na hormony , że będziesz bardziej odczuwać mdłości :-D

Do góry