reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

moja temperatura dzisiaj w normie, ale mam nowy problem. zbadalam sobie dzisiaj ph pochwy i wyszlo 5.5 :dry: nie bardzo wiem co z tym zrobic...

ewelinka
dokladnie tak bym podsumowala duphaston :tak: a co do TSH to mi endo mowila (ale nie bylam wtedy w ciazy) ze najlepiej zbadac po dwoch miesiacach od rozpoczecia leczenia, bo wtedy bedzie widac skutek.

Anula takie wiesci a Ty nic nie mowilas?? Boze, ale cudownie!! GRATULACJE!!! ale sie ciesze!! :-):-)

jusastar oby odpuszczenie i u Ciebie przyniosla taki skutek jak u Anuli!

ulenka faktycznie wczesnie testujesz, ale trzymam kciuki zeby jednak juz jutro byly II!

Bezdzietna ja nie robilam, ale znam osoby z gorszym wynikiem ktore zaszly w zdrowe ciaze wiec musi sie udac!

reklama
kurcze wiecie co gdyby nie te objawy to pewnie by mi to do głowy nie przyszło żeby testować...ale te cyce..normalnie jak nie moje,duże,twarde,cieple i caly czas bola,caly czas je czuje i kiedy tylko mogę ściągam stanik dla chwili ulgi. jestem rozdrażniona,mam mega zmiany nastroju. no wiec nie wiem,ale na pewno to nie sa jakies omamy,powaznie czuje cos... 9dzień...a powiedzcie ,jesli mam objawy to znaczy ze hcg juz moze byc w organizmie? czy hcg nie ma z objawami nic wspolnego? bo nie rozumiem...nie wiem nawet czy pytam o to o co faktycznie chce zapytac hahah

Suseł ja już nie nie wierzę że mi się uda przez ostatni czas oprócz wydania mnóstwa kasy​ na badania niczego nowego nie wniosły

Czy ktoś z was robił badanie IBT nie mogę znaleźć ceny tego badania choćby orientacyjnie?

Ostatnia edycja:
Witam Was Dziewczyny nocną porą :-)
Ale trudno Was nadrobić, no ale nic - dałam radę.
Wieczorne zmagania z bólem @ dają sie we znaki, dzień wcale nie lepszy. . .

Anulka - gratuluję! To są dopiero dobre wieści ;-)

Aschlee - mocny przytulas ode mnie :* wiem, to nic nie da - ale pamiętaj jesteśmy tu z Tobą :*

Maluś - mam nadzieję, na dobrą nowinę! :-)

Jussastar - będziemy czekać na Twój powrót w dwupaku :tak: &&

Moniczka2, Beebs - witam Dziewczyny :) Beebs - a jak! Nie odpuszczaj, tylko walcz! :-)

Ewelinko - proszę się nie denerwować, Dzidzi to nie służy :no::-)

Karolina858 - trzymam zaciśnięte && :-)

Uleńkoooo - czekaaaaaaaaaaaam na wyniki teściku !! Trzymam kciuki za II !;-):-);-)

MotylkowaOna - ale się zmartwiłam jak przeczytałam Twojego posta...oby to nic groźnego! Jestem z Tobą, choćby myślami! :-(

Juz opowiadam.. Wieczorem wczoraj poszlam do toalety ,patrze a tam krew leci ciurkim ,zaraz mojego za bety i jazda do szpitala,biedak byl w takim szoku ze nie wiedzial co gada a zdrowy rozsadek musialam ja zachowac..

po badaniu okazalo sie ze bylam w ciazy z bliznietami i ze dzieciaczki byly rowne,u jednego brak akcji serca ,czyli pani doktor nie zauwazyla drugiego dzieciatka, lekarz powiedzial ze sa duze szanse ze ten moj skarb bedzie zyl.. Ale ryzyko straty tez jest.. Zostawili mnie ale nie wiem na ile . Bede sie starala cos nabazgrac.. Trzymajcie mocno kciuki zeby chociaz ta druga fasolinka dala rade&&&

Anulaaa kochana gratuluje dopiero teraz doczytalam ..alez sie ciesze.. Looo szok :) dbaj o siebie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry