reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

MotylkowaOna - trzymam kciuki mocno!!! coś się teraz dzieje?

Anula1988 - bardzo, bardzo mocno Ci gratuluje, może ta odskocznia z planowanym wyjazdem i odliczaniem pomogła hihi, nie ważne zresztą co ważne ze W KOŃCU ;-) daleko masz do Zakopanego?
Do reszty starego i nowego zespołu każdy w końcu będzie mieć swój dzień ;-)

Aschlee25 - bardzo mi przykro, pewne wszystko wraca, ale najważniejsze ze znasz powód

ulenka78839 mi 9dpo wyszła beta 0, 11dpo słaba II kreska

Ja odpukać czuje się całkiem dobrze, czasem rano jak na kacu ale ogólnie nie mogę narzekać, nawet się wysypiam
Aktualnie jestem na etapie szukania innych objawów niż córka żeby wyczaić czy tym razem to nie on ;-) trochę pryszczyków na plecach mam to niby na córkę, ale z córka nic nie miałam wiec kto wie.
A i rano jak jest pęcherz pełny wyczuwam powoli macice - taka mała kulka w lewym dolnym rogu i pierwsze co robię po przebudzenie to sprawdzam czy nie podrosła ;-)

.... a i w czwartek idę na wizytę wiec małe pewne już pomacha

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy..

Gosia krwawienie jest no juz mniejsze niz wczoraj..,dostalam wczoraj 4 dupki na raz + kroplowka, dzisiaj znow dostalam 2 dupki + nospa,mam lezec w lozku caly czas..

Motylku trzymam mocno kciuki za Ciebie! Mam wielką nadzieję że dzidzia jest silna i da radę! Informuj w miarę możliwości, pamiętaj że jesteśmy z Tobą!

Motylku trzymaj się!!!
Chwilkę mnie nie było i mam tyle czytania do nadrobienia!
Chyba dziś nie podołam temu,ogólne samopoczucie troszkę na minusie więc planuję dzień z książką na ogrodzie puki słonko świeci:-)
Miłej niedzieli Dziewczynki.
Jołasiu ulenka​ jak tam u was Dziewczynki przy niedzieli??

Motylku Kochana trzymam mocno kciuki ;** &&& Maluszek jest na pewno silny. Tule mocno ;** dobrze że szybko zjawilas się w szpitalu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry