reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczynki
Anulka tak się cieszę że kolejna brzuchatka jest :) GRATULACJE !!!
A u mnie.. mnóstwo śluzu.. 12 dzień cyklu.. także staramy się trzymajcie kciuki być może wkrótce dołączę do grona pozytywnie zaciążonych
Maluś jak Twoje samopoczucie ?
Mychunia, Motylek, Ewelinka :*
Mligocka Pozdrawiam Cię i trzymam kciuki za kolejny cykl &&& ( zasługujesz na to )- według mnie będziesz następna ;) Czarownica Karolcia wie co mówi bo już wywróżyła trzem dziewczynką dzidziusia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :tak:

my rano byliśmy w odwiedzinach u dziadków, a potem mąż musiał brata z Gliwic sholować, bo mu auto nie odpaliło. A ja w tym czasie poszłam się zdrzemnąć i odpłynęłam na 1,5 h :tak:

Aschlee
kurcze przykra sprawa, szkoda, że wcześniej nie wiedziałaś.... :-( widzisz moja lekarka na szczęście tego nie zbagatelizowała i łykam leki na tarczycę... dziwi mnie, że wiedząc, ze w Twojej rodzinie chorują olała sprawę :angry:

Malus idź idź :tak:

Anula super wieści :tak:

jussastar powodzenia ;*

Beebs, Moniczka witajcie :tak:

Letta
a może pójdziesz na betę? będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz...

Aschlee - odpoczywaj. Daj przyswoić się wiedzy którą otrzymałaś z wyników. Na to trzeba czasu. Taarczycę będziesz leczyć i będzie ok.

mligocka - no to :-(

Ja dziś trzeci dziś clostibergytuuuuuu. Może jedyny skutek uboczny to ból głowy. Tak wszystko gra.

Witam się sobotnio:-) O i witam również nowe staraczki:-)
Anula ślicznie:happy2: gratulacje!

A ja mam kolejny męczący dzień za sobą, Moje dolegliwości nic nie ustępują,kupiłam test-jutro rano robie. Jutro będzie 24dc przy 30dniowym cyklu. zobaczymy,moze za wcześnie ale doczekać się nie mogę. trzymajcie kciuki.

Hej :)

Ja dziś nie z doskoku i mam nadzieje ze uda mi sie wbić w rozmowę ;)

Przede wszystkim Anula jeszcze raz ogromniaste gratki! A nie mówiłam ze jak sie "nie chce" to sie trafi! Strasznie sie cieszę :)

Karolina fajnie ze Maz sie przekonał i sie jednak staracie :)

Ewelinka nie stresuj sie tak Kochana! Dzidzia rośnie zdrowa i tak juz zostanie, trzymaj sie zaleceń lekarza i będzie git ;)

Aschlee mam nadzieje ze uda sie Wam ukarać ta pseudo doktorke

Moniczka a to zazdroszczę :)

Witam nowe Forumowiczki :)

Przepraszam jeśli którejś nie podpisałam, ale tyle nasktobalyscie ze cieżko nadrobić ;)

U mnie były super dwa dni, zabalowalysmy z Przyjaciółka na całego :) dziś temp nie wpisałam bo pół nocy sie kręciłam. Nic nie odczuwam, czasem lekkie pociągnięcie w pachwinach czy kłucie jajnika albo brzucha, ale dosłownie chwilowe. Piersi zaczynaja sie powiększać i bolec, wiec jak zwykle przed @ ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ewelinka bardzo dziękuję. Pewnie uważacie ,ze za wcześnie...ja chyba też tak myśle,ale na prawde mam jakieś dziwne przeczucie.Boje się,że się zawiodę,ale jeśli wyjdzie negatyw to powtórze w pt i wtedy to już powinien być wiarygodny

reklama
Hej co tam u was ciekawego. Forum praktycznie przestałam czytać. U mnie bez zmian ciągle brak przyczyny nie powodzeń. Jedyne odchylenie od normy to AMH które wynosi 5,68 ng/ml czyli podejrzenie pco które u mnie nigdy nie było stwierdzone tak że lipa. Może któraś z was robiła rezerwę i ma podobny wynik pco nie stwierdzono?

Do góry