reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczynki
Anulka tak się cieszę że kolejna brzuchatka jest :) GRATULACJE !!!
A u mnie.. mnóstwo śluzu.. 12 dzień cyklu.. także staramy się trzymajcie kciuki być może wkrótce dołączę do grona pozytywnie zaciążonych
Maluś jak Twoje samopoczucie ?
Mychunia, Motylek, Ewelinka :*
Mligocka Pozdrawiam Cię i trzymam kciuki za kolejny cykl &&& ( zasługujesz na to )- według mnie będziesz następna ;) Czarownica Karolcia wie co mówi bo już wywróżyła trzem dziewczynką dzidziusia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :tak:

my rano byliśmy w odwiedzinach u dziadków, a potem mąż musiał brata z Gliwic sholować, bo mu auto nie odpaliło. A ja w tym czasie poszłam się zdrzemnąć i odpłynęłam na 1,5 h :tak:

Aschlee
kurcze przykra sprawa, szkoda, że wcześniej nie wiedziałaś.... :-( widzisz moja lekarka na szczęście tego nie zbagatelizowała i łykam leki na tarczycę... dziwi mnie, że wiedząc, ze w Twojej rodzinie chorują olała sprawę :angry:

Malus idź idź :tak:

Anula super wieści :tak:

jussastar powodzenia ;*

Beebs, Moniczka witajcie :tak:

Letta
a może pójdziesz na betę? będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz...

Aschlee - odpoczywaj. Daj przyswoić się wiedzy którą otrzymałaś z wyników. Na to trzeba czasu. Taarczycę będziesz leczyć i będzie ok.

mligocka - no to :-(

Ja dziś trzeci dziś clostibergytuuuuuu. Może jedyny skutek uboczny to ból głowy. Tak wszystko gra.

Witam się sobotnio:-) O i witam również nowe staraczki:-)
Anula ślicznie:happy2: gratulacje!

A ja mam kolejny męczący dzień za sobą, Moje dolegliwości nic nie ustępują,kupiłam test-jutro rano robie. Jutro będzie 24dc przy 30dniowym cyklu. zobaczymy,moze za wcześnie ale doczekać się nie mogę. trzymajcie kciuki.

Hej :)

Ja dziś nie z doskoku i mam nadzieje ze uda mi sie wbić w rozmowę ;)

Przede wszystkim Anula jeszcze raz ogromniaste gratki! A nie mówiłam ze jak sie "nie chce" to sie trafi! Strasznie sie cieszę :)

Karolina fajnie ze Maz sie przekonał i sie jednak staracie :)

Ewelinka nie stresuj sie tak Kochana! Dzidzia rośnie zdrowa i tak juz zostanie, trzymaj sie zaleceń lekarza i będzie git ;)

Aschlee mam nadzieje ze uda sie Wam ukarać ta pseudo doktorke

Moniczka a to zazdroszczę :)

Witam nowe Forumowiczki :)

Przepraszam jeśli którejś nie podpisałam, ale tyle nasktobalyscie ze cieżko nadrobić ;)

U mnie były super dwa dni, zabalowalysmy z Przyjaciółka na całego :) dziś temp nie wpisałam bo pół nocy sie kręciłam. Nic nie odczuwam, czasem lekkie pociągnięcie w pachwinach czy kłucie jajnika albo brzucha, ale dosłownie chwilowe. Piersi zaczynaja sie powiększać i bolec, wiec jak zwykle przed @ ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ewelinka bardzo dziękuję. Pewnie uważacie ,ze za wcześnie...ja chyba też tak myśle,ale na prawde mam jakieś dziwne przeczucie.Boje się,że się zawiodę,ale jeśli wyjdzie negatyw to powtórze w pt i wtedy to już powinien być wiarygodny

reklama
Hej co tam u was ciekawego. Forum praktycznie przestałam czytać. U mnie bez zmian ciągle brak przyczyny nie powodzeń. Jedyne odchylenie od normy to AMH które wynosi 5,68 ng/ml czyli podejrzenie pco które u mnie nigdy nie było stwierdzone tak że lipa. Może któraś z was robiła rezerwę i ma podobny wynik pco nie stwierdzono?

Do góry