reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się.
Asia-
ciotka zbliża się wielkimi krokami, brzuch boli bardzo okresowo i tempka z glebą się zderzy.Na nic nie liczę, w tym cyklu mało serduszkowaliśmy, ciut odpuściliśmy. Dzisiaj odstawiam lutkę i czekam na @, myślę że stanie w moich drzwiach niebawem i rozpocznę kolejny cykl tym razem monitorowany ;-)

Miłego dnia.:-)

salat.jpg

u mnie bez obiadu za to wczesna kolacja ;)

Załączniki

• salat.jpg
    salat.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 68
Mimozama, fajnie te Twoje jedzenie wygląda :D

Iwo, piękna fasolka :* A jeżeli o mnie, to poczekam i jeżeli faktycznie nie rozkręci mi się @ lecę na betę, bo idzie oszaleć.

Nic mi się nie chce. Zrobiłam obiad, zjedliśmy i ogarnęłam mieszkanie. Teraz mam chwilkę, aby posiedzieć i niedługo muszę nakarmić dzieci i Roksanka szybko pójdzie dzisiaj spać, bo w dzień nie spała. Jak w dzień nie pójdzie spać, to jest do niewytrzymania ;/

hej dziewczyny:-)
Już jestem znów z Wami:-) Wczoraj byłam tak padnięta ,że trochę Was poczytałam i uciekłam spać.Dziś rano nawet budzik mnie nie obudził,ani dzwoniący tel dopiero jak Antek się obudził i zaczął wołać,otworzyłam oczka. Po czym przyszedł mąż z nocki i zaczął normalnie rozmawiać a ja nie wiedzieć czemu się rozryczałam ,usiadłam na wannie i nie wiedziałam za bardzo co się dzieje. jakoś się pozbierałam ,i pojechałam do roboty. A tam wcale nie było lepiej...do godz 14tej masakryczny ból głowy,rozdrażnienie,brak sił i mega sennośc mnie ogarniała. Nie wiem co o tym sądzić,ale to już na bank nie podświadomość...może jakiś wirus lub przeciążenie wioesenne...

idę teraz poczytać co u Was drogie dziewczynki:-)

acha i zapomniałam dodać,że piersi nadal bolą i to mocnej...tak jak bym miała w nich gorączke czuje

Ostatnia edycja:
jussastar kciuki za wyniki Twojego męża zaciśnięte:tak:

Malusiolka niepokojący ten twój @,albo i nie on,w każdym razie powinnaś iśc do lek. sprawa może by się rozjaśniła. A ta druga kreseczka w teście...?

Jołasia
a może spróbuj Amolem? na prawde działa na wszelakie bóle.nie wierzyłam,ale sama wypróbowałam i jestem mile zaskoczona:tak:

Magda Singh wielkie gratulacje i życzę dużo zdrowie dla Ciebie i dla Fasolki:-)
m-s no pięknie!!! same dobre wiadomości! Gratuluje dzidzi:-)

bada mi ochote na pizze narobiłaś,że musiałam zjeść:-Dtak,tak juz zjadłam przez Ciebie:-D

ivo
prześliczna fasoleczka:-)

Uleńka, ta co się pojawiła i zniknęła zaraz? Nie ma jej. Jest jedna. A @ brak i czasami pokazuje mi się śluz z krwią różową. A może ten ta @ w tym cyklu miała taka być, bo może to być cykl bezowulacyjny ;) Nie mam skrzepów i nie miałam, ale nie zawsze brak skrzepów oznacza ciąże.

Aschlee :*

reklama
Magda Singh po cichu gratuluje...

Malusiolka ja po poronieniu nie mialam 2 miesiace @.. przyszla w 3 miesiacu i byla skapa i bolesna... kolejna juz byla bardziej obfita... idz najlepiej do lekarza...

Mychunia - moj chcial mi dzis zrobic placki ziemniaczane, ale jakos nie dam rady dzis ich zjesc... kiedys mi zrobil i byly przepyszne...

iwo:) sliczna dzidzia...

ewelinka_shn gratuluje wysokiej bety...

Mimozama wyglada smakowicie...

Do góry