reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej hej :)

maluś tak czytam i czytam i Ty kochana nadal nie masz @ ?? a betke robilas ? dziwne ..:zawstydzona/y: skape miesiaczki rozumiem, ale tu wychodzi na to ze u Ciebie nie ma nic wiec moze .???? mierzylas tempke z ciekawosci ?

reklama
Ola, ja po poronieniu miałam przez dwa cykle @ i to normalne, a teraz trzeci cykl i na jej nie ma. Czasami widzę odrobinę różowego śluzu,ale to odrobina i nic więcej. Poczekaj i rano zrobię @. Może faktycznie panikuje, a nie powinnam ;)

Malus ja zanim dostalam @ to mialam na poczatku 3 miesiaca dokladnie 3 kropli krwi i dalej nic, przyszla po 2 tyg.. czyli w sumie czekam 2,5 miesiaca, pierw przeszlo mi przez mysl ze moze sie udalo ale jednak nic z tego...

Wynik tsh 2,23. Pani endokrynolog kazala mi brac euthyrox25 0,5 tabletki rano na czczo a w poniedziałek mam usg tarczycy. Czy wynik naprawde taki zly?:-( czy moze to zagrażać mojej fasolce? :-(

Ostatnia edycja:
Wynik tsh 2,23. Pani endokrynolog kazala mi brac euthyrox25 0,5 tabletki rano na czczo a w poniedziałek mam usg tarczycy. Czy wynik naprawde taki zly?:-( czy moze to zagrażać mojej fasolce? :-(

kochana ja się niestety na tym nie znam,ale nie martw się na zapas. najważniejsze,że jesteś już pod opieką specjalisty i na pewno jesteś bezpieczna.tak że głowa do góry Kochana i ciesz się fasolką:tak:

Hej!
Mamy wyniki. Pani w lab powiedziała, że powinnam być dumna, że mam tak płodnego męża :-) Że duża liczba plemników i to się rzadko zdarza...
Jedynie wyszło źle liczba leukocytów bo jest 2,0 mln/ml a powinno być poniżej 1,0. No i pani powiedziała, że to może być jakaś infekcja i dobrze, że zleciliśmy też posiew. Wyniki będą w przyszłym tyg... Trochę się tym martwię...:-(

reklama
witam weekendowo! u mnie jakies tempki strasznie wysokie jak na pierwsza faze. miala tak kiedys ktoras?

jusastar
przed poronieniami, na poczatku staran mialam jakis cykl ktory trwal ponad 40dni wiec wtedy mialam badane rozne hormony itp i tez mialam monit, fajna sprawa, wiec fajnie ze bedziesz miala. ziola ojca sroki pilam i chyba w cyklu po odstawieniu zaszlam, podobnie mialo kilka innych dziewczyn na forum, wiec chyba dzialaja. gratuluje plodnego meza! ;-) nawet jak wyjdzie infekcja to szybko ja wyleczycie i wtedy od razu sie uda, wiec sie nie martw!

Domka, monarti ale duze maluszki! piekne zdjecia macie!
iwo, mychunia gratuluje serduszka! moje marzenie!

AsiaSzw szybkiego wyleczenia infekcji bo wiem ze to nic fajnego...
jolasia "jak już wleze na niego nagga to nie ma wyjścia" :-D:-D no chyba tego sprobuje! :-)

m-s i Magda gratuluje II!!

Matik szkoda ze robisz przerwe w forum, ale jak to ma pomoc... trzymam kciuki zebys nie musiala isc na te badania za 3 miesiace!

Ostatnia edycja:
Do góry