reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Juz jestem robilam dzisiaj znow jedzonko na wieczor;-)

No wiec tak na wizycie powiedzialam wszystkie moje obawy o toxo o chlamydie o syndrom ashermana i wieeele innych obaw. No ale rozwiala praktycznie wszystkie okazalo sie ze czesc badan zrobili mi juz w klinice o czym albo nie wiedzialam albo po tym wszystkim nie docieralo do mnie ze mi mowili.Ona dzisiaj tez porobila badania i USG i wyszlo ze jeszcze mam sprawdzic tylko tarczyce jutro mam badanie i wizyte u endokrynologa...no i za chwile mam dostac @ i.....uwaga...mam zielone swiatlo:tak:
Teraz juz poczytalam komentarze na temat lekarki i miala tylko jednego negatywa i chodzilo w nim o to ze robi za duzo badan...ale ja wole zeby robila te badania niz to zaniedbywala

Ostatnia edycja:
o endometrium nie mowila powiedziala ze jest wszystko w porzadku i moge sie starac jezeli czuje sie na silach a ona dopilnuje zeby ta ciaza skonczyla sie pomyslnie:tak:
Malus :* co u Ciebie jak humorek

reklama
Do góry