reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, w takim razie jeżeli jesteś na siłach i Twój mąż też, to po @ starajcie się o maleństwo. Życzę Wam jak najlepiej :*:* Kochana, miałam iść już dawno do fryzjera, ale nie poszłam. Za to, że ostatnio doznałam trochę przykrości wczoraj M zapisał nas na 17.04, ale ja zadzwoniłam dzisiaj około 16-tej i jutro mam przyjść do kobiety pokazać się (jaki mam teraz włoski i kolorek) i ustalimy jaką fryzurkę mi zrobi i jaki nałoży mi kolorek. A w sobotę już będzie mi włoski robić, ale jeszcze nie wiem na którą godzinę jutro mi powie :) Chce ładnie wyglądać na niedziele, bo przychodzi mojego M kolega ze swoją narzeczoną i z dzieckiem (ja pierwszy raz będę widzieć tą dziewczynę) :) Zastanawiam się co zrobić na obiad :p Ma ktoś może pomysł? :)

reklama
malusiolka na jutro zrobiłam zupkę pieczarkową a dla malego pomidorówkę z lanymi kluskami (bo uwielbia),dziś miałam roldki z boczkiem,ogórkiem i cebulką,wczoraj spaghetti (jak to Antek mówi SKABETTI:-D), w pon miałam z niedzieli szaszłyki własnej roboty, a w sob robiłam mielone,ziemnaczki i buraczki:-) może troszkę Cie natchnęlam haha

a to ma być na szybko,czy na jakąś okazję?
a no juz rozumiem,to ma byc na niedziele a nie na jutro...
hm zaraz cos wymysle

Ostatnia edycja:
Maluś może pierś z kurczaka/indyka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami? :-D chodzi za mną od kilku dni.

Aschlee super że wszystko w porzadku Kochana :)

Ja mam od poniedziałku @. Cieszę się że wreszcie przylazla ;)

a więc jak do nas przychodzili goście na kolacje to robiłam np.chińszczyzne_ dokładnie kurczak gong bao. pychota ale dużo czasu trzeba na to poświęcić,ale na prawde warto jeśli ktoś lubi tego typu dania. jeśli będziesz chciała podam przepis.
możesz zrobić np.kurczaka w coli i ketchupie, tortille z shoarma bądź kebebem (zawsze smakuje) ,pizze (też mam mega przepis,łatwy i dobry),jeszcze pomyśle:-)

Uleńska, dzięki ale nic ostrego nie chce :) Zastanawiam się nad lazania :)

Lisica, ja też mam @ i strasznie ją przechodzę ;/ A co do piersi faszerowanej szpinakiem, to ja i M nie lubimy szpinaku :p

Od jutra będę szperała po necie i szukała przepisów :p

reklama
Do góry