reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, w takim razie jeżeli jesteś na siłach i Twój mąż też, to po @ starajcie się o maleństwo. Życzę Wam jak najlepiej :*:* Kochana, miałam iść już dawno do fryzjera, ale nie poszłam. Za to, że ostatnio doznałam trochę przykrości wczoraj M zapisał nas na 17.04, ale ja zadzwoniłam dzisiaj około 16-tej i jutro mam przyjść do kobiety pokazać się (jaki mam teraz włoski i kolorek) i ustalimy jaką fryzurkę mi zrobi i jaki nałoży mi kolorek. A w sobotę już będzie mi włoski robić, ale jeszcze nie wiem na którą godzinę jutro mi powie :) Chce ładnie wyglądać na niedziele, bo przychodzi mojego M kolega ze swoją narzeczoną i z dzieckiem (ja pierwszy raz będę widzieć tą dziewczynę) :) Zastanawiam się co zrobić na obiad :p Ma ktoś może pomysł? :)

reklama
malusiolka na jutro zrobiłam zupkę pieczarkową a dla malego pomidorówkę z lanymi kluskami (bo uwielbia),dziś miałam roldki z boczkiem,ogórkiem i cebulką,wczoraj spaghetti (jak to Antek mówi SKABETTI:-D), w pon miałam z niedzieli szaszłyki własnej roboty, a w sob robiłam mielone,ziemnaczki i buraczki:-) może troszkę Cie natchnęlam haha

a to ma być na szybko,czy na jakąś okazję?
a no juz rozumiem,to ma byc na niedziele a nie na jutro...
hm zaraz cos wymysle

Ostatnia edycja:
Maluś może pierś z kurczaka/indyka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami? :-D chodzi za mną od kilku dni.

Aschlee super że wszystko w porzadku Kochana :)

Ja mam od poniedziałku @. Cieszę się że wreszcie przylazla ;)

a więc jak do nas przychodzili goście na kolacje to robiłam np.chińszczyzne_ dokładnie kurczak gong bao. pychota ale dużo czasu trzeba na to poświęcić,ale na prawde warto jeśli ktoś lubi tego typu dania. jeśli będziesz chciała podam przepis.
możesz zrobić np.kurczaka w coli i ketchupie, tortille z shoarma bądź kebebem (zawsze smakuje) ,pizze (też mam mega przepis,łatwy i dobry),jeszcze pomyśle:-)

Uleńska, dzięki ale nic ostrego nie chce :) Zastanawiam się nad lazania :)

Lisica, ja też mam @ i strasznie ją przechodzę ;/ A co do piersi faszerowanej szpinakiem, to ja i M nie lubimy szpinaku :p

Od jutra będę szperała po necie i szukała przepisów :p

reklama
Do góry