reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja się piszę. Właśnie córka mi usnęła to znowu pójdzie spać po 23. Nie wiem czemu na spacerze nie chciała spać. Bada m. a skąd pochodzisz? Bo ja mieszkam między Wrocławiem a Opole a widzę, że Ty z Dolnego Śląska dlatego pytam

A u mnie z pięknego slonecznego dnia zrobilo sie bardzo pochmurno, mam nadzieje ze nie bedzie burzy... :-) dobrze ze chociaz jest poki co cieplo... oooo wlasnie grzmi u mnie... ech..

Ostatnia edycja:
witam się ponownie:-)
kuchnia ale Was ciężko popnadrabiać,produkujecie strony jedna po drugiej masakra.napisze co u mnie i zmykam" Was czytać":-D

A więc tak sobie myślę,że chyba @ przyjdzie wcześniej... otóż dopiero co skończyły mi się płodne(seksik codzienny) (6dni temu pierwszy dzień płodny wg kalkulatora) a już dziś obudziłam się z mega wielkim bólem piersi,ciążą mi jak cholera jasna. więc chyba jednak nie było wtedy owu co myślałam i @ zaraz przylezie. normalnie odcięłabym te cyce!! buuuu

asmi, jeżeli jest dla Ciebie uciążliwe, to że mała zasypia po 17-tej i później idzie Ci spać o 23-ciej, to staraj się już po 16-tej jej nie kłaść. Moja jak nie pójdzie do 16-tej spać, to trzymam do 18:30/19-tej i idzie na noc spać. Nie mam wyjścia, bo jak pójdą około 23-ciej spać, to wtedy M nie wyspany jest, a o 5-tej musi być już na nogach żeby do pracy jechać. Moja starsza córka w dzień nie śpi i przez jakiś czas szła spać około 23-ciej, to znowu przyzwyczaiłam ją kłaść do 21-wszej i nie później. Powinnaś ustalić jedną porę snu i będzie wtedy dobrze :)

Uleńka mnie potrafią boleć piersi 10 dni przed @ więc różnie to bywa :-p

asmi ja trochę w innym kierunku,mieszkam u podnóża Gór Sowich ;-) Dzierżoniów,za to mój mąż codziennie dojeżdża do pracy do Wroclawia

a kawę wysyłam kurierem :)

reklama
Do góry