reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No właśnie bardzo bym chciała przytyć ale nie potrafię , chociaż przed zajściem w ostatnią ciążę ważyłam jedynie 38 kg.. W czasie tych 14 tygodni doszłam do wagi 43-44 kg , dzisiaj moja waga to 42 kg. Udało mi się z niej nie spaść. Objadam się na noc ale mam problem z śniadaniem , raczej podjadam coś do obiadu. Lubię fast-foody :D mogłabym ich tony zjadać jak nikt nie widzi a i tak moja waga nic nie pójdzie w górę . Jestem też niska bo ledwo 149 cm wzrostu ale ja pamiętam że zawsze taka byłam, jak się córka urodziła to dzień pózniej jak weszłam na wagę szpitalną ważyłam już 45 kg.

reklama
pisałam z Wami pisałam, zamknęłam oczy na chwilkę i zasnęłam, nieźle :) teraz muszę szybko obiad zrobić, pomyć naczynia i do przedszkola

Maluś, dzięki za przypomnienie o bilansie, z głowy mi kompletnie wyleciało :) muszę zadzwonić

Brrr85, ja cała ciążę i chwil e potem chodziłam do corfamedu do dr Maślaka, super facet, miły, konkretny, potem z dwa lata nigdzie nie byłam i w listopadzie poszłam na usg i cytologię na nfz, byłam bardzo niezadowolona :( chciałam zaoszczędzić i dupa. Więc chyba znowu pójdę do Maslaka, albo wykłupie sobie u nas w pracy ten dodatkowy pakiet lux medu i tam pójdę, zobaczę....

hejcia laseczki... stesknilyscie sie ? he he ja troszke pospalam po nocnym dyzurze....:-)

Odnosnie obraczki to ja musze nosic na srodkowym palcu bo mi leci.. palce mi zmalaly, a nie chcialam zmiejszac jej bo jak znow mi przytyja to znowu jej nie wloze... i tak nosze na srodkowym i jest super....
Ja od jakiegos czasu stoje w miejscu z waga.. i dobrze a jem duzooo... bo lubie sobie pojesc... :-)

Nachtigall witaj wsrod nas.... :tak:

Aschlee25 Cieszę się, że wszystko pozałatwiałaś i masz spokoj... wlasnie na co sie zdecydowalas jesli chodzi o studia... ja tez zaczelam myslec czy isc jeszcze czy nie i sama nie wiem....;-)

Olusia7982 zdecydowalam kontynuowac to co zaczelam mam bardzo duza motywacje :tak:A Ty nad jakim kierunkiem myslisz?Jak masz czas i motywacje to ja bym korzystala zawsze dodatkowy zawod sie przyda:tak:

Aschlee25 wiesz checi sa ale jak pomysle o zarwanych nocach, praktykach, duzo nauki, weekendy na uczelni.. ze albo w pracy albo na studiach i nauka to jakos odechciewa mi sie... :-) jestem nie zdecydowana....

hej dziewczyny

Agniecha nie radze Ci prowadzić ciąży w lux medzie, ja prowadziłam ostatnią i nie wpominam zbyt miło. O usg musiałam sie prosić, umawiać na osobne wizyty, najchętniej wcale by nie robili a o zwolnieniu już nie wspomnę.
Ja teraz prowadzę ciąże na Powstańców śląskich na NFZ w klinice ginekologi u dr Banacha, USG mam co wizytę i generalnie jestem bardzo zadowolona.

Hej dziewczyny.
Pozdrawiam was z pieknej Gdyni :-) mam akurat przerwe w pracy i podjechalam popatrzec na morze, zimowa pora wyjatkowo piekne.

Nachtigall witaj wśród Nas. Zazdroszcze wam szczepienia na odkleszczowe choroby. Ja w tym roku na pewno zaszczepie moich chlopakow. Rok po kleszczu borykalam sie z paskudnymi chorobami. Do tej pory nie ma pewnosci ze jestem zdrowa.

Malusiolka ale mi narobilas ochoty na ten garnek, moj M juz mnie namawia od jakiegos czasu abym to zrobila i chyba w koncu dam sie namowic ;-)

Aschlee25 zazdraszczam Ci tej szkoly. Ja bardzo chcialam pojsc od wrzesnia, ale niestety komplikacje grafikowe w pracy mi to uniemozliwily, ale moze jeszcze kiedys.

A teraz wiesci od mojego gina, ktory w przeciwienstwie do pani doktor ktora robila mi usg jest extra. Powiedzial ze od kolejnego cyklu bedziemy robic monitoring cylku aby sprawdzic czy brak owulacji to tylko w tym cyklu czy to zlozony bardziej problem. Jesli jajeczka nie bedzie to dostane jakies prochy, jak prochy nie pomoga to wtedy wysle mnie do jakiehos magika od nieplodnosci. Mam w tym czasie rowniez robic poziom hormonow aby nad tym tez byla kontrola. Tyleż to.
Licze mimo wszystko ze kolejny cykl bedzie ostatnim.

reklama
witam was kochane :) pierwszy dzień w pracy po dłuższej przerwie.. ahh padam na twarz :)
Aschlee na jakim kierunku studiujesz(studiowałaś)?? a ty Oluś o czym myślisz?
ja aktualnie jestem w trakcie 2 sem administracji tylko chyba bede go musiała powtorzyć bo zawaliłam przez pobyt w szpitalu a potem z ta noga w gipsie i opuściłam sporo zajęć
mligocka hop hop co tam u ciebie?jak samopoczucie?
Karolinka jak mija dzionek?
Cyntia Gochson a u was jak tam?
Watpliwości Agaawa brrr85 iwo agniecha83 mychunia
pozdrawiam kochane jak kogoś pominęłam a napewno tak się stało przepraszam i oczywiście ślę moc buziaków :)

testowałam :/ negatywnie -zostawiam bez komentarza.

Ostatnia edycja:
Do góry