reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Brokuły, czemu nie, szpinak z makaronem w sosie serowym, pycha, ja jie mam z tymi zieleninkami problemu.

Aschle, no cóż czyżbyś ćwiczyła? Ja nie mogę się na to zebrać. A niedługo wyjaz w weekend majowy a ja nie mam na to siły, ja i góry:sorry:, będzie ciężko, po wycieczce pewno chorobowe bo nie bede miała diły wstać z łóżka :-D.

Ja zmobilizowałm się do tego, że jestem jeż po kolcji.

Dziewczyny mam pytanko do was, moze glupie ale... powiedzcie mi jak sie ubiera na wieczór panieński... nigdy nie bylam a wlanie mialam telefon od kumpeli ze chce bym byla..:-)

Odnosnie brokuł to ja tak bardzo nie przepadam za nimi ale ostatnio zaczęłam częściej je jeść... do salatek sobie daje...

jołasia nigdy nie jadlam szpinaku z makaronem w sosie serowym... musze kiedys spróbować... chociaz byłam kiedyś byłam z kumpela w pizzy hut i była degustacja makaronów i kolezanka wziela ze szpinakiem, nie wiem czy to samo to jest ale nawet dobre było...;-)

ewelinka_shn kalafiorek uwielbiam do wszystkiego, do tego bułka tarta i pychooootka... :tak:

hej
piszecie tyle że nie dam rady odpisać wszystkim...

Ewelinka piękna krecha! jutrzejsza beta to formalność :)

Maluś u Ciebie dalej brak @? :)

Gosiu piękny i zgrabniutki brzusio :)

Motylku a Ty jak tam w dwupaku? :)

ja się czuję poowulacyjnie, piersi napięte się robią i powiększone, G wczoraj obrywał za niewinność, nosiło mnie niesamowicie, a tak szczerze mówiąc to miałam huśtawkę nastrojów. Temp leniwie i bardzo powoli odbija, czekam dalej na rozwój wydarzeń

Dziekuje ze pytacie dziewczyny :)

Jolasia ja calymi dniami w lozku,tak sie cholernie zle czuje,jak mam cos zjesc to placze bo wszystko co do jedzenia to mi smierdzi..a taka glodna jestem.. Jem i placze bo mi wszystko w ustach rosnie..

reklama
Do góry