reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Gośka kurcze współczuje ci braku snu, mam tak co jakiś czas. Słebe to jest.
Nasienie jeszcze nie oddane. Szym ma powiedziec jak bedzie gotowy. Widzę, że ciężko mu więc nie naciskam. I odpuściłam porządnie ten cykl. Spinanie się mi nie służy.
Ciesze się, że prócz kłopotów ze spaniem wszystko u ciebie okej, no i wkroczyłaś widze w 10. Petsrda. Jakieś fotki masz??

Wątpliwości
co u ciebie??

reklama
Mimozama - a jakie masz zwierzaki?
Mój piesek jest mi teraz jedynym kudłatym dzieciątkiem. Zawzse się przytula gdy tego potrzebuje. Mam o kogo dbać. Dzisiaj zobaczył dzieci sąsiada i pobiegł za nimi. Tak uwielbia dsieci. Czasami widzę oczyma wyobrazni jak idzie ze mną przy wózku i nie pozwala do jiego nikomu dojść :-D
@ w natarciu :zawstydzona/y:

Aschlee, dziękuję :* Zapisałam sobie przepis na pierożki i na pewno kiedyś je zrobię. Może po Świętach, bo teraz dużo roboty mam :)

Mychunia, trzymam Ciebie za słowo :-D :* Ja już stoję w oknie i czekam jak idziesz z pierogami do mnie :laugh2::rofl: Kochana, ja uwielbiam Twoje przepisy.

Nuuuśka, za Tobą nie idzie nadążyć :p Znowu zmieniłaś awatar :-D Uważaj, bo ja Ciebie cały czas obserwuje :laugh2:

Kasik, przykro mi. &&&&& za kolejny cykl :*

Nic mi się nie chce. Dopiero co zjedliśmy obiad, ja posprzątałam w mieszkaniu, M pojechał po moją babcię i na cmentarz. Wracając zajedzie do sklepu po parę rzeczy dla mnie. Mieliśmy razem jechać, ale nie mam sił. Chciałam trochę posiedzieć, bo mnie plecy bolą od stania.

Na szczęście modem do internetu mamy już naprawiony i nie muszę przez Orange wchodzić na internet. Wczoraj podrzucił dla kolegi i nam naprawił. Tak musielibyśmy wydać 100zł za nowy, a mamy za czteropak piwa :p

Ostatnia edycja:
Starające się: 13 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzenie:

julia0903 - @5.04

Kwiecień:

jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Maj:
susel - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
kasikz - @5.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, karolina859

to bardzo mile Malus co napisalas :)

Aska - u mnie dobrze, dzisiaj P. mnie gdzies zabiera do Dusseldorfu na romantyczny wieczor niespodzianke :D a tak to juz sie nie moge doczekac swiat .. bo tym razem to najdluzsza rozlaka z rodzina .. jak pojedziemy to beda prawie 4 miesiace i juz jestem na maksa steskniona za rodzinka i moimi przyjaciolmi : ) .
Kobieta ktorej dzieckiem bede sie opiekowala jest suuuuper na prawde swietna babka :) tylko maluszek jest strasznie malutki jak na to ze ma jednak 5 miesiecy :) ale super slodziak na prawde cudny maluch :)
Dzisiaj przyjechali do Nas wlasciciele mieszkania bo z piatku na sobote corka sasiadki robila sobie grilla na ogrodzie i jak jej 'znajomi' wylazili to skopali skrzynke na listy, szafke gdzie schowane sa liczniki wszystkie i rozwalili caly domofon ;/

Aska - no wlasnie boje sie ze slabo wyjdzie z badaniami bo przypadaja jeszcze te swieta i tak na prawde bede miala z 2-3 dni zeby zalatwic badania ;/ i tez nie bardzo wiem co zrobic bo to bedzie chwila przed @ ... no nic najwyzej spytam tego kolos z laboratorium co najlepiej zrobic w tym dniu cyklu w ktorym bede ..
jedziemy 18 kwietnia i bedziemy pewnie do 26-27 kwietnia ..

Asiu jak głowę dasz rade wyłączyć to tylko na plus wyjdzie. Iwo tak znikła i proszę efekt był szybciutki ;-)

Fotkę małego będę mieć 17.04 wtedy będzie 12-ty tydzień wiec już jakieś łapki powinny być widoczne, a fotki mojej nie mam jak się zbiorę to wrzucę. Brzuch mi po jedzeniu wyskakuje więc wiem że to nie od małego ... ale jak zawsze mówił ze przy 2-gim widać wcześniej to średnio wierzyłam, ja szczupła jestem a i mięsnie odnawiałam po urodzeniu ale to co wyskakuje pod wieczór przerosło wszelkie me wyobrażenia ;-) tak lekko początek 7- miesiąca miałam taki z córka (wypełnione flaki ale dość ciążowo)
za to rano się wchłania, więc w pracy jeszcze się nie ujawniam po 17.04 chyba powiem

dobra zrobiłam ;-) dla porównania z córka koniec 6-tego miesiąca!!
Zobacz załącznik 618869
P.S. to nie są największe możliwości na chwile obecną ;-) tak po kolacji podrośnie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny
Maluś przepisz mnie na 1 maja .. jednak mam nadzieję że w tym miesiącu dołączę do brzuchatek ;)
Miałabym piękny prezent na Nowy Rok , pozdrawiam wszystkie :*

Gosia03 tak to już jest ,że przy kolejnych ciążach brzuch "jest szybciej":tak: ja w pierwszej ciąży w 4 mies,nosiłam sukienkę ciążową,zeby wszyscy już widzieli,a w drugiej w 4 mies wyglądałam jak co niektóre kobietki w 6/7 :no:

bada m. no teraz już wierze ;-) ale to tez inny brzuch niż wtedy w szóstym miesiącu bo na razie macica mniejsza od jabłka
co nie zmienia faktu że wieczorem jest szał

reklama
Ja już wróciłam od teściowej. Dzisiaj coś mi się córka rozkaszlała. Jutro trzeba będzie się do lekarza przejść.
Malusiolka - ja napisałam po prostu o swoich doświadczeniach. Czy ja też mogę zostać wpisana na listę? Tylko powiedz mi jaką datę mam Ci podać? W każdym razie ostatnią @ miałam 29.03. Dni płodne sprawdzam u gina 9.04 jeszcze nie wiem, o której godzinie, bo mam przyjść bez rejestracji.

Bada m. - fajnie, że jesteś taka zdecydowana. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj zdałam sobie sprawę, że do świąt zostały tylko dwa tygodnie. A ja nie mam jeszcze nic zrobione. Nie wiem czy się w ogóle wyrobie z tym wszystkim, ale może dzięki temu nie będę myśleć aż tak o starankach.

Do góry