reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gosia ale fajny brzusio. Czekam na te fotki.

Watpliwosci przede wszystkim zrob TSH i PROLAKTYNE to mozesz zawsze i to najwazniejsze wpierw. A reszte dasz rade. Fajnie ze masz ta prace.

Ja teraz jak pojde do gin to planuje jej powiedziec zeby dala mi skierowanie na TSH mialam robione jakis czas temu ale chce skontrolowac co i jak no i chcialabym tez zrobic inne hormony....nie wyjde od niej dopoki mi nie da tych skierowan;-):-D
no i ogolnie zawzielam sie jak chodzi o zdrowe odzywianie praktycznie zero fast foodow, zdrowe salatki i ogolnie jedzenie no i sport.Mam nadzieje ze to mojemu organizmowi pomoze dosjc do takiego stanu jaki planuje osiagnac:tak:

Jołasia a mam dwójeczkę Brutus- owczarek niemiecki 12 letni staruszek mieszka na co dzień w kojcu za adoptowaliśmy go od moich rodziców 2 lata temu i Barcelona mieszaniec Spaniela z Posokowcem-6 letni wulkan energii :-) gdyby nie tych dwoje nie wiem czasem jak miała bym się po zbierać do kupy, tyle razy płakałam z bólu i braku sił a Barca razem ze mną, nigdy nie pytała po prostu patrzy w oczy, przytula się tak jak by mówiła " jestem tu dla Ciebie".

Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzenie:
julia0903 - @5.04
Kwiecień:
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
kasikz - @5.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU

Jołasia a mam dwójeczkę Brutus- owczarek niemiecki 12 letni staruszek mieszka na co dzień w kojcu za adoptowaliśmy go od moich rodziców 2 lata temu i Barcelona mieszaniec Spaniela z Posokowcem-6 letni wulkan energii :-) gdyby nie tych dwoje nie wiem czasem jak miała bym się po zbierać do kupy, tyle razy płakałam z bólu i braku sił a Barca razem ze mną, nigdy nie pytała po prostu patrzy w oczy, przytula się tak jak by mówiła " jestem tu dla Ciebie".

Domyślam się co masa na myśli, już tyle lat jasteśmy zM razem i tyle przeciwnośći przeszliśmy a psisko zawse z nami. Poznaje smutek, kiedy choroba, kiedy czegoś nie można a kiedy jest potrzebny. Teraz po swojej chorobie jest jeszcze bardziej ufny bo wie że chce tylko jego dobra.
A mój to mieszanka jamnika i posokowca bawarskiego. Miałam też kiedyś cocel spaniela i owczarka więc mogę sie domyślac czego doświadczasz przy tych psiakach.

Motylkowa, a cóż to tak szybko w łuzeczku, tak ciężko dzisiaj?

Gosia, ale Ty szczuplutka jesteś :D Brzusio masz super :D

Karolcia, przeniosłam Ciebie z poczekalni, bo nie wiedziałam na kiedy masz mieć @ :p

asmi, wiem że napisałaś o swoim doświadczeniu :) Podaj mi datę @, którą masz teraz dostać. A jeżeli chodzi o święta, to mam tylko okna umyte, ale i tak muszę poprawić okna balkonowe, bo mi dziewczynki wybrudziły :p Czeka mnie jeszcze pranie dywanu i sprzątanie kurzy, ale to już w następną niedziele zrobię.

Aschlee, zdrowa żywość? A kto zajada się pizzą?:D

Motylku, jak się czujesz? :*

Julia, jak tam Kochana?:*

Malus bardziej Maz i Corka ale nie powiem tez im kawaleczek podkradlam :) no i oczywiscie kalorie potem zaraz spalilam.Jutro za to dla siebie na deser planuje zrobic salatke brokulowa.Maz nie moze na nia patrzec ale co tam czasem trzeba wcisnac cos zdrowego:-D

reklama
oj dziś jakas wymęczona, spałam z dwa razy:sorry2:

Gosia - ło matko 10 tydzień:-D zgrabna jesteś:tak:

Wątpliwości - jak ci idzie opieka nad maluszkiem?

Maluś - u Agniechy wszystko OK, mały był chory i nie mogła zajrzeć

owocnej nocy starczki i fluidki przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry