reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Suseł takie tez możliwości biorę pod uwagę, ale chciałam jedna opcje wykluczyć lub potwierdzić

Ulenka zarejestruj sie na ovufriend no i po @ zacznij mierzyć temp codziennie rano przed wstaniem z łóżka o tej samej godzinie

Jussastar no zle nie jest, jeszcze mam nadzieje na zielony koniec :)

Matik jedź do szpitala

Malus :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Ula najlepiej termometr owulacyjny np. Microlife w aptece kosztuje kolo 17-20 zl - elektroniczny. Mozesz mierzyc wieczorem ale musi byc min . 2 h spoczynku o stalej godzinie. Stad najlepiej rano przed wstaniem. Ja mam budzik na 6 czy wstaje czy nie mierze i juz

reklama
Jussastar, nie mam możliwości jechać teraz na betę, bo nie mam z kim zostawić dziewczynek. Jeżeli test zrobię jutro i M w niedziele będzie mieć czas, to pojadę na betę, a jak nie to poczekam i jak nadal @ nie przyjdzie, to w przyszłym tygodniu w niedziele będzie M w domu to pojedziemy. Wyniki po 2h będę mieć.

Maluś - ja pisałam to do Matik z ta betą i szpitalem. ;-)O Ty jutro testujesz?? Trzymam kciuki daj znać :)

Matik - ja bym pojechała jednak. Ale zrobisz jak chcesz...

Do góry