reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczynki ;-)

My wlasnie z lodowiska zeszlismy. W Gdansku rano -10 bylo a teraz -5 ogrzewamy sie z mlodzieża na goracej czekoladzie.

Mligocka biore dzis przyklad z ciebie i jade do mamy na plotki.

Milego dnia zycze i trzymam kciuki za wszystkie podwojne kreseczki. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, mój M jak jechał do pracy to było około 12 stopni na minusie, a teraz około 6/7 na minusie jest. Zimno, aż się nie chce z domu wychodzić.

Kochane, co dzisiaj na obiadek robicie? Ja warzywa na patelni z ryżem i z mięsem mielonym (po swojemu :p), a dla dziewczynek kurczaczka pieczonego zostało ostatnio 3 kawałki + ryż i jakaś surówka :)

Wczoraj kanaliza nam siadła i musiałam prać ręcznie ciuchy + dzisiaj powtórka, bo starsza miała za dużo wczoraj wrażeń i trochę się posiusiała. Ale tak sobie poobcierałam palce, że ropa mi leci. Dzisiaj jak robiłam drugie pranie, to aż łzy mi zaczęły z bólu lecieć ;/

Malusiolka to przez tesciowa pewnie ze pierzesz za duzo i czarownica jakis czar rzucila ;-)

Ja od rana na nogach jestem a te lyzwy to obiecalam mojemu synowi i swoja sympatie zabral :-) jak przyzwoitka sie czuje ;-)

Na obiad u nas bitki wolowe z kasza gryczana i buraczki :-) mniam

witajcie kochane: )
u mnie fałszywy alarm to nie jelitówka a niestrawność :) ja ładuję baterie przed jutrzejszym dniem. koniec laby jutro do pracy wracam :) a na obiadek yyyy chyba mielone lub coś z mięsa mielonego koncepcji brak ale do 19 mam czas żeby coś wymyślić! u mnie nie ma planowanych obiadków zawsze jest cos spontanicznego :)

pozdrawiam was kochane moje :*
pogoda do ... niefajna . leje deszcz u nas .

reklama
Do góry