reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01
Styczeń

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,

reklama
Ja tam opryszczke przeżyje, nawet jakbym miała ja mieć na całej twarzy, byle nie zaszkodziła fasolce w żaden sposób. Dziękuję dziewczynki za uspokojenie. Trzymam za nas wszystkie kciuki! :*

czarna, tak mieszkamy, ale na szczęście jeszcze parę miesięcy i wyprowadzamy się :)

Wczoraj przed snem teściowa tak się do nas podlizywała, że byłam w szoku. Ale i tak nie mam zamiaru z nią rozmawiać. Za dużo przykrości przez nią miałam. Wczoraj znowu kanaliza zepsuła się i trzeba uważać jak się kąpiemy, czy wodę w kibelku spuszczamy. Teść wczoraj powiedział, że to wina M, bo niby źle kanalizę w tym miejscu zrobił. Z tego co widziałam i M nawet mówił dla ojca, że to tata robił, ale najlepiej na mojego męża zwalić wszystko. Tekst ojca "Jak się samu nie zrobi, to nie będzie dobrze". Ale przecież, to on robił i jak zwykle M musi oberwać. Jeszcze trochę wytrzymamy, a później A die. Wczoraj pojechali na urodzinki wnuka, a siostra M nawet o nas nie pomyślała. Najlepsze jest, to jak w sierpniu Roksanka miała roczek, to nawet nie przyszli zaśpiewać z nami sto lat dla małej, bo obrażeni byli. Jak M zaproponował im tort, to z wielką łaską wzięli, nie podziękowali i nawet małej nie przytulili. To nie jest sprawiedliwe. Jak można o jednej wnuczce zapomnieć ;/ A u wnuka 9 sierpnia byli na urodzinach, a już 14 sierpnia nie mogli u wnuczki być.

aureolcia, moja teściowa twierdzi, że to facet powinien odkurzać, a nie kobieta. Jej mąż coś robił w kotłowni, to kazała M sprzątać. Ale na szczęście tego nie zrobił. Dlaczego ma jej sprzątać skoro u nas ja sprzątam i jakoś nie każe M tego robić, bo wiem, że ciężko pracuje. Od tego tygodnia, aż d odwołania pracuje w dwóch pracach 6 dni w tygodniu i też potrzebuje niedziele na odpoczynek. Jak teść to usłyszał to wielka awantura, że M będzie w pracy, a w domu nie pomoże :baffled: Dziwni ludzie. Ciesze się, że się w końcu udało Tobie zobaczyć II kreseczki :*

agniecha, ja też starałam się testować po terminie @ bo wiem, że to duży stres i rozczarowanie bardzo boli. Kochana, a jak dzisiaj się czujesz? Jak Mateuszek? Pogodziłaś już się ze swoim mężem?

Cyntia, mogę Ciebie przenieść do wrześniówek? Kochana, ogromne gratulację :* Ja miałam opryszczkę w kąciku ust podczas ciąży i nic się dziecku nie stało. Starsza urodziła się zdrowa, a i na początku ciąży używałam lek na opryszczkę, aby szybko zeszło. Trzymam kciuki aby było wszystko w porządku :*

karolq, ładny masz suwaczek :) Wiesz już kogo nosisz pod sercem?

mligocka, jak tam?

brrr, jak się czujesz?

Aguś, Oluś, a u Was? :*

MotylkowaOna, jak tam z Twoją jelitówką?

Miss Kochana, jak tam w szpitalu? Martwię się. Miałaś pisać co i jak :*

Malusiolka - poczekajmy za beta. Z reszta nie wiem czy ja się na wrzesniowki załapie. Jeden kalkulator pokazał wrzesień, a drugi już październik.

A propos Twojego tescia: musiały Wam szczęki opaść, co? No co za koleś. Trzymam kciuki za Waszą wyprowadzke!

Maluś- pisałam, kilka postów wyżej co u mnie :)
Okresu dalej nie mam, na testach wychodzą totalnie blade drugie kreski, tempka leci w dół. Stwierdziłam, że nie ma większego sensu iść na betę powtórną.

Cyntia a bierzesz coś na podtrzymanie ? Naprawdę mocno Ci kibicuję, sama jestem po dwóch poronieniach no i teraz mam też niezbyt wesołą sytuację. Zawsze mi lekarka mówiła, że jak się dowiem o ciąży to żebym od razu włączała leki na podtrzymanie.

mligocka, napisałaś praktycznie w tym samym czasie co ja :p Trzymam kciuki aby było po Twojej myśli :* Zamiast testu spróbuj powtórzyć betę i wtedy idź do lekarza jeżeli rośnie.

Cyntia, i to jeszcze jak. Czasami te ich teksty, to po prostu zwalają nas z nóg :D Ok poczekamy i wtedy wpiszę Ciebie w odpowiednim miejscu :*

Gochson, a Ty jak się czujesz? Kiedy do lekarza idziesz? :*

Malusiolka byłam rano zrobić betę. Kobieta mówiła, że jutro będą wyniki ale że mogą już być dziś w internecie, więc czekam.
Mligocka a robiłaś już bete w tym cyklu ?

reklama
Gochson - a jakie leki u Ciebie lekarz będzie włączać? U mnie progesteron i wszelkie pochodne i tak nie mają sensu, bo progesteron to ja mam nawet ponad normę :-D czyli bardzo dobrze. Biorę od owulacji Acard, by wspomóc zagniezdzanie. Gin kazał przyjść jak tylko test będzie pozytywny. Może coś mi da. Póki co powtarzałam prolaktyne i progesteron w tym cyklu, ale coś chyba namieszali w laboratorium, bo nie mam wyników jeszcze.

Mligocka - a może warto było zrobić jednak te bete? Może nie wszystko stracone.

Do góry