reklama
Czesc Dziewczyny ale naprodukowalyscie ale wszystko nadrobilam Pozdrawiam i milego dzionka Wam zycze Zobacz załącznik 605157
karolina859
Fanka BB :)
Cześć dziewczęta :-) U nas na śląsku paskudna pogoda bo deszcz pada a mi ciśnienie spada bo głowa boli i zimno mi.. Córa przeziębiona , a wczoraj z synkiem poszli do babci na ferie to ja z R spędziliśmy miło wieczorek oglądając filmy i zajadając się popcornem.. Na drineczka też sobie pozwoliłam he he a dzisiaj męczy mnie kac.. Ale sytuacja trochę mnie dobiła bo zdecydowaliśmy się na rok przerwać staranka ponieważ mamy kredyt do spłacenia i jak tylko się skończy zdecydujemy się na dzidzię..Trzymam za Was kciuki dziewczyny o pozytywne testy :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia dziewczyny....
Wczoraj wrocilam z pracy taka padnieta ze praktycznie poszlam zaraz spac... i wstalam dzis po 10...:-)
Ale jakos nie mam weny do pisania....
Trzymam kciuki za 2 kreseczki i za wysokie bety....
Wczoraj wrocilam z pracy taka padnieta ze praktycznie poszlam zaraz spac... i wstalam dzis po 10...:-)
Ale jakos nie mam weny do pisania....
Trzymam kciuki za 2 kreseczki i za wysokie bety....
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Oluś, śpiochu Kochana, odpoczywaj po pracy :*
Aschee, jak się czujesz Kochanie? Uwielbiam te Twoje emoty :*
Emalia Słonko :*
karolcia, zdrówko dla córeczki :* Też mam problemy z ciśnieniem i głowa mnie boli, ale piję kawkę i mam nadzieje, że przejdzie. A co do alkoholu, to wczoraj też coś wypiłam. U mnie piwko było
Aschee, jak się czujesz Kochanie? Uwielbiam te Twoje emoty :*
Emalia Słonko :*
karolcia, zdrówko dla córeczki :* Też mam problemy z ciśnieniem i głowa mnie boli, ale piję kawkę i mam nadzieje, że przejdzie. A co do alkoholu, to wczoraj też coś wypiłam. U mnie piwko było
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Malusiolka wczoraj wrocilam do domu po 19 i ledwo zylam, dobrze ze moj przyjechal po mnie bo nie wiem jak bym doszla do domu.... chyba na czworaka.... he he wzielam prysznic i od razu czlowiek sie lepiej czuje.... a dzis mam nocke.... ech.... to prawda lubie sobie pospac jak nie musze rano wstac... he he
karolcia, zdrówko dla córeczki
karolcia, zdrówko dla córeczki
karolina859
Dzięki dziewczyny , ale gardełko mojego skarbeczka małego boli ale babcia pomoże zna sposoby :-) synuś już przy mamusi nie wytrzymał ani doby u babci ha ha moje skarby kochane :-)
Olusia ja też uwielbiam spać mmm spanie to moje drugie imię
Malusiolka a co mamusiom też się odrobinka alkoholu należy
Olusia ja też uwielbiam spać mmm spanie to moje drugie imię
Malusiolka a co mamusiom też się odrobinka alkoholu należy
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
karolina859
Olusia ja też się czuje wypompowana.. za dużo alkoholu bo coś mnie na wymioty bierze , najchętniej to bym weszła pod kołdrę i spała do wieczora ale muszę się wkońcu ruszyć i coś w mieszkaniu porobić to może mi przejdzie.. Tak to niestety już jest jak człowiek nie pije a potem za jednego drinka musi płacić zdrowiem cały dzień.. Nawet nie mam ochoty na jedzenie , wszamałam dzisiaj jedynie 2 mandarynki ehh zamulona dziś strasznie jestem a do tego ta pogoda.. Miłego dnia dziewczyny :*