reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczęta :-) U nas na śląsku paskudna pogoda bo deszcz pada a mi ciśnienie spada bo głowa boli i zimno mi.. Córa przeziębiona , a wczoraj z synkiem poszli do babci na ferie to ja z R spędziliśmy miło wieczorek oglądając filmy i zajadając się popcornem.. Na drineczka też sobie pozwoliłam he he a dzisiaj męczy mnie kac.. Ale sytuacja trochę mnie dobiła bo zdecydowaliśmy się na rok przerwać staranka ponieważ mamy kredyt do spłacenia i jak tylko się skończy zdecydujemy się na dzidzię..Trzymam za Was kciuki dziewczyny o pozytywne testy :-)

Hejcia dziewczyny....:tak:

Wczoraj wrocilam z pracy taka padnieta ze praktycznie poszlam zaraz spac... i wstalam dzis po 10...:-)

Ale jakos nie mam weny do pisania....

Trzymam kciuki za 2 kreseczki i za wysokie bety.... :tak:

Oluś, śpiochu :p Kochana, odpoczywaj po pracy :*

Aschee, jak się czujesz Kochanie? Uwielbiam te Twoje emoty :D:*

Emalia Słonko :*

karolcia, zdrówko dla córeczki :* Też mam problemy z ciśnieniem i głowa mnie boli, ale piję kawkę i mam nadzieje, że przejdzie. A co do alkoholu, to wczoraj też coś wypiłam. U mnie piwko było :p

Malusiolka wczoraj wrocilam do domu po 19 i ledwo zylam, dobrze ze moj przyjechal po mnie bo nie wiem jak bym doszla do domu.... chyba na czworaka.... he he :tak: wzielam prysznic i od razu czlowiek sie lepiej czuje.... a dzis mam nocke.... ech.... to prawda lubie sobie pospac jak nie musze rano wstac... he he

karolcia, zdrówko dla córeczki :tak:

Dzięki dziewczyny , ale gardełko mojego skarbeczka małego boli ale babcia pomoże zna sposoby :-) synuś już przy mamusi nie wytrzymał ani doby u babci ha ha moje skarby kochane :-)
Olusia ja też uwielbiam spać mmm spanie to moje drugie imię :D
Malusiolka a co mamusiom też się odrobinka alkoholu należy :-D

reklama
Olusia ja też się czuje wypompowana.. za dużo alkoholu bo coś mnie na wymioty bierze , najchętniej to bym weszła pod kołdrę i spała do wieczora ale muszę się wkońcu ruszyć i coś w mieszkaniu porobić to może mi przejdzie.. Tak to niestety już jest jak człowiek nie pije a potem za jednego drinka musi płacić zdrowiem cały dzień.. Nawet nie mam ochoty na jedzenie , wszamałam dzisiaj jedynie 2 mandarynki ehh zamulona dziś strasznie jestem a do tego ta pogoda.. Miłego dnia dziewczyny :*

Do góry