reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczęta :-) U nas na śląsku paskudna pogoda bo deszcz pada a mi ciśnienie spada bo głowa boli i zimno mi.. Córa przeziębiona , a wczoraj z synkiem poszli do babci na ferie to ja z R spędziliśmy miło wieczorek oglądając filmy i zajadając się popcornem.. Na drineczka też sobie pozwoliłam he he a dzisiaj męczy mnie kac.. Ale sytuacja trochę mnie dobiła bo zdecydowaliśmy się na rok przerwać staranka ponieważ mamy kredyt do spłacenia i jak tylko się skończy zdecydujemy się na dzidzię..Trzymam za Was kciuki dziewczyny o pozytywne testy :-)

A jakieo tego Drineczka?? :) Jam też sobie wczoraj pozwoliłam na lampkę szampana i dwie lampki piwka - bo kufla mi się brudzic nie chciało jeszcze ;p A moja kruszyna tak ładnie poszła spac że szkoda było nie wykorzystac.

Dziś już po pracy. :) Czeka mnie pranie i składanie tony ciuchów do szafy ;p no i prasowanie którego wiecznie unikam. Ale już czas.

Nadal nikt mnie nie dał w listę oczekujących na dwie kreseczki. a ja czekam. Pewno się nie doczekam i znów się będziemy starac...
Ach... Kto kupował na Allegro te testy ciążowe z was takie tanie? Wrzucicie linka moze?

Byłam na Staraczkach 2013, więc napiszę tylko cicho i z niedowierzaniem... DZIŚ ZOBACZYŁAM II kreski, dokładnie po 15 cyklach starań, a dokładnie po 5 takich staraniach ekstra - z OvuFrendem:)

Może wybiorę się na badania z krwi, a lekarz za tydzień w piątek:) mam nadzieję, że to początek pięknego....

Byłam na Staraczkach 2013, więc napiszę tylko cicho i z niedowierzaniem... DZIŚ ZOBACZYŁAM II kreski, dokładnie po 15 cyklach starań, a dokładnie po 5 takich staraniach ekstra - z OvuFrendem:)

Może wybiorę się na badania z krwi, a lekarz za tydzień w piątek:) mam nadzieję, że to początek pięknego....

Gratuluję :) To na pewno będzie najwspanialszy okres w twoim życiu. :)

005.gif

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik

Październik 2014:

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Styczeń

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,

Ostatnia edycja:
Ludzik, ogromne gratulację :* W końcu Wam się udało :) Dałam Ciebie do wrześniówek.

Asik, też mi się tak wydaje. Zawsze jej przeszkadzało jak prałam. Szkoda, że w ciąży nie jestem. Wysłałabym jej myszy :D

Dominika, a Ty gdzie jesteś?

Aschlee, co tak dzisiaj skromnie napisałaś?

Motylkowa, dobrze że to tylko lekkie zatrucie. Jelitówka potrafi długo się trzymać. <przytul>:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry