reklama
Cześć dziewczęta :-) U nas na śląsku paskudna pogoda bo deszcz pada a mi ciśnienie spada bo głowa boli i zimno mi.. Córa przeziębiona , a wczoraj z synkiem poszli do babci na ferie to ja z R spędziliśmy miło wieczorek oglądając filmy i zajadając się popcornem.. Na drineczka też sobie pozwoliłam he he a dzisiaj męczy mnie kac.. Ale sytuacja trochę mnie dobiła bo zdecydowaliśmy się na rok przerwać staranka ponieważ mamy kredyt do spłacenia i jak tylko się skończy zdecydujemy się na dzidzię..Trzymam za Was kciuki dziewczyny o pozytywne testy :-)
A jakieo tego Drineczka?? Jam też sobie wczoraj pozwoliłam na lampkę szampana i dwie lampki piwka - bo kufla mi się brudzic nie chciało jeszcze ;p A moja kruszyna tak ładnie poszła spac że szkoda było nie wykorzystac.
Dziś już po pracy. Czeka mnie pranie i składanie tony ciuchów do szafy ;p no i prasowanie którego wiecznie unikam. Ale już czas.
Nadal nikt mnie nie dał w listę oczekujących na dwie kreseczki. a ja czekam. Pewno się nie doczekam i znów się będziemy starac...
Ach... Kto kupował na Allegro te testy ciążowe z was takie tanie? Wrzucicie linka moze?
MotylkowaOna
Fanka BB :)
czekacudu ja wczorajj własnie zakupiłam takie testy napewno sie na przyszłość przydadza
Testy ciążowe test ciążowy kasetkowy płytkowy 24H (3872230079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Testy ciążowe test ciążowy kasetkowy płytkowy 24H (3872230079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ludzik
Fanka BB :)
Byłam na Staraczkach 2013, więc napiszę tylko cicho i z niedowierzaniem... DZIŚ ZOBACZYŁAM II kreski, dokładnie po 15 cyklach starań, a dokładnie po 5 takich staraniach ekstra - z OvuFrendem
Może wybiorę się na badania z krwi, a lekarz za tydzień w piątek mam nadzieję, że to początek pięknego....
Może wybiorę się na badania z krwi, a lekarz za tydzień w piątek mam nadzieję, że to początek pięknego....
Byłam na Staraczkach 2013, więc napiszę tylko cicho i z niedowierzaniem... DZIŚ ZOBACZYŁAM II kreski, dokładnie po 15 cyklach starań, a dokładnie po 5 takich staraniach ekstra - z OvuFrendem
Gratuluję To na pewno będzie najwspanialszy okres w twoim życiu.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9
Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik
Październik 2014:
Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01
Styczeń
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01
Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01
iwo - @ 30.01
agniecha83 - @31.01
Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03 6
JustynaU - @ 25.03
Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,
Ostatnia edycja:
Malusiolka
Ludzik, ogromne gratulację :* W końcu Wam się udało Dałam Ciebie do wrześniówek.
Asik, też mi się tak wydaje. Zawsze jej przeszkadzało jak prałam. Szkoda, że w ciąży nie jestem. Wysłałabym jej myszy
Dominika, a Ty gdzie jesteś?
Aschlee, co tak dzisiaj skromnie napisałaś?
Motylkowa, dobrze że to tylko lekkie zatrucie. Jelitówka potrafi długo się trzymać. <przytul>
Asik, też mi się tak wydaje. Zawsze jej przeszkadzało jak prałam. Szkoda, że w ciąży nie jestem. Wysłałabym jej myszy
Dominika, a Ty gdzie jesteś?
Aschlee, co tak dzisiaj skromnie napisałaś?
Motylkowa, dobrze że to tylko lekkie zatrucie. Jelitówka potrafi długo się trzymać. <przytul>
Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka
mychunia, właśnie o Tobie myślałam Jak tam?