reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Matik moze odczekaj z 3 godz bez siusiania i wtedy zrób test :-)
Ja niedlugo jade z Adasiem bo ma dziś wolne na cmentarz do mojej babci posprzątać i zapalić świeczki. Zapale tez jedną dla Aniołka naszego ;*. Obiad mam golabkowy jeszcze bo wczoraj bylismy na obiedzie u Tesciowej.
Ja niedlugo jade z Adasiem bo ma dziś wolne na cmentarz do mojej babci posprzątać i zapalić świeczki. Zapale tez jedną dla Aniołka naszego ;*. Obiad mam golabkowy jeszcze bo wczoraj bylismy na obiedzie u Tesciowej.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Monarti ja uwielbiam golabki mmmm i te ziemniaczki w pomidorowym sosiku pycha :-)
Matik2012
Fanka BB :)
Dokładnie idę się czymś zająć i czekam na termin bo dziś 11dcpo dopiero szok
Miłego dnia
Miłego dnia
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Też mam smaka na gołąbki, ale zawsze jak jestem w sklepie zapominam kupić kapustę Dzisiaj robię buraczkową (właśnie buraczki gotują się) i może jakieś placuszki wymyśle Co do pizzy mojego męża, wygląd wyglądem, ale smak miała rewelacyjny
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Wrrr z moim Mężem jak z dzieckiem... od 40 minut go proszę zeby wyłączył ps3... zaraz sama na ten cmentarz pojade autobusem ;/
Malus wierze ze byla pyszna :-)
Malus wierze ze byla pyszna :-)
Malusiolka
Ewelinko, mężczyźni potrzebują czasami być jak dzieci M w niedziele z moją babcią jedzie na cmentarz posprzątać i zapalić znicze. Miałam z nimi jechać, ale jednak nie pojadę, bo nie widzę biegania po cmentarzu za dziećmi.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Malus niech sobie będzie dzieckiem jak ja obiad robie a nie jak trzeba na cmentarz jechac ale jyz wstał bo go okrzyczalam ;-)
reklama
Malusiolka
Ewelinko, biedny ten Twój mąż