reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hejka

Malusiol u mnie nadal brak @ od soboty,prawie jestem pewna ze to ciąża:tak: miesiączka opożnila mi sie tlyko 3 razy w życiu jak w ciąże zaszłam z chlopakami..zawze regularne,testu dziś nie robiłam bo wczoraj był negatyw to odczekam tak do środy myśle,tempka nie spada jest taka jak wczoraj 36,8

reklama
Dzień dobry Dziewczyny:-)
Od razu życzę zdrówka zakatarzonym i kaszlącym ;-) i trzymam kciuki za bladą kreseczkę u Kraoliny chyba:zawstydzona/y: Wydaje mi się, że nie ma różnicy w testach (in vitro) Skoro test ciążowy to test ciążowy i nie ma tu rozdzielności czy któraś kobietka jest po in vitro czy nie, ale to tylko moje domysły;-)
Ja dziś byłam w PUP i zarejestrowałam się jako poszukująca pracy;) Niby pracę mam ale jeżeli znajdę coś ambitniejszego, to z chęcią zmienię;)
Jedna z Was pisała bym o sobie troszkę napisała więc już skrobię;)
Mam na imię Agnieszka, rocznik 85` ;) W czerwcu 2013 roku się rozwiodłam i mieszkam z mamą i synkiem. Poznałam fantastycznego mężczyznę ( nasz sąsiad), który również jest po rozwodzie. Tomasz go baaaardzo polubił i tak sobie razem spędzamy czas:-p Mieszkamy przez tzw. "ścianę" :) daleko do siebie nie mamy;) hihi. TŻ- towarzysz życia, pytał mnie wcześniej czy chciałabym mieć jeszcze dzieci (on nie ma dzieci z byłą żoną) dlatego czuję, że niebawem zaczniemy staranka;) Oczywiście pragnę z całego serduszka by Tomcio miał rodzeństwo;) TŻ uwielbia Tomka i ma z nim świetny kontakt :) Myślałam o wakacjach.. wiecie.. urlop, piękna pogoda, luz, bez stresów zawodowych..;-) i na wiosnę może by się udało;)
Pozdrawiam kobietki :)

Ewelinka - a czy mam inne wyjście??muszę :) brzuszek boli zawsze jak przed @

Dziunieczka- trzymam mocno za Ciebie tez kciuki za Karolinke również :)i za wszystkie starające:)

Ewelinka, dzięki za wyjaśnienie. Zdziwiłam się, bo miałam testy, na których tak nie było napisane. Kiedyś robiłam też test Quick duo i pokazał mi brak ciąży, a byłam w ciąży. Dlatego wole teraz o tym nie myśleć.

Karolinko, dobrze że Twoja mama ma jakieś pojęcie o tym :) Ciesze się, że w końcu mogliście na spokojnie porozmawiać. Jeżeli chcecie mieć wspólnie dziecko i się nie denerwować podczas seksu i myśleć udało się, nie udało się, to po prostu na żywioł bez zabezpieczenia. Ja jakoś podczas przytulania nie myślę o niczym innym niż przyjemność :) Robiłam test vita ;)

Wczoraj mieliśmy mieć na obiad pizze, ale pojechaliśmy do mojej babci, to M zrobił pizze na kolację. Nudziło mu się trochę :p - Zobacz załącznik 617795

No dokładnie Maluś chcę czerpać z tego przyjemność a nie się wiecznie schizować że może zaszłam choć to było logicznie nie możliwe..
Ja również chciałam życzyć wszystkim tym które się starają żeby szybko zaszły w upragnioną ciążę , brzuchatkom szczęśliwie donoszonej ciąży i rozwiązania żeby nam się wszystkim udało :*

nooo myślę:) Ewelinko:)

trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi wydali moje wyniki w przechodni w której robiłam, a z której w ciąży zreygnowałam:/ poszłam tylko raz i dostałam skierowanie na wszystkie badania zrobiłam na NFZ i mam nadzieję ze je odbiorę bez problemów

reklama
Ewelinka, to że Cie boli jak na @ to nic nie znaczy, mnie też tak bolało i to bardzo, miałam wrażenie ze zaraz @ mnie zaleje :) Nawet jeszcze kilka dni po tescie tak mnie bolalo, potem przeszlo. a więc nadzieja jest, wykresik masz piekny, trzymam kciuki &&&

Monarti, a no też Mateuszek :) Nawet nie wielka różnica wieku między nimi :) U mnie w środę zaczyna się II trymestr :szok:

Maluś, jaka piekna pizza, Twój mąż jest kochany :tak:

Do góry