reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hejka

Malusiol u mnie nadal brak @ od soboty,prawie jestem pewna ze to ciąża:tak: miesiączka opożnila mi sie tlyko 3 razy w życiu jak w ciąże zaszłam z chlopakami..zawze regularne,testu dziś nie robiłam bo wczoraj był negatyw to odczekam tak do środy myśle,tempka nie spada jest taka jak wczoraj 36,8

reklama
Dzień dobry Dziewczyny:-)
Od razu życzę zdrówka zakatarzonym i kaszlącym ;-) i trzymam kciuki za bladą kreseczkę u Kraoliny chyba:zawstydzona/y: Wydaje mi się, że nie ma różnicy w testach (in vitro) Skoro test ciążowy to test ciążowy i nie ma tu rozdzielności czy któraś kobietka jest po in vitro czy nie, ale to tylko moje domysły;-)
Ja dziś byłam w PUP i zarejestrowałam się jako poszukująca pracy;) Niby pracę mam ale jeżeli znajdę coś ambitniejszego, to z chęcią zmienię;)
Jedna z Was pisała bym o sobie troszkę napisała więc już skrobię;)
Mam na imię Agnieszka, rocznik 85` ;) W czerwcu 2013 roku się rozwiodłam i mieszkam z mamą i synkiem. Poznałam fantastycznego mężczyznę ( nasz sąsiad), który również jest po rozwodzie. Tomasz go baaaardzo polubił i tak sobie razem spędzamy czas:-p Mieszkamy przez tzw. "ścianę" :) daleko do siebie nie mamy;) hihi. TŻ- towarzysz życia, pytał mnie wcześniej czy chciałabym mieć jeszcze dzieci (on nie ma dzieci z byłą żoną) dlatego czuję, że niebawem zaczniemy staranka;) Oczywiście pragnę z całego serduszka by Tomcio miał rodzeństwo;) TŻ uwielbia Tomka i ma z nim świetny kontakt :) Myślałam o wakacjach.. wiecie.. urlop, piękna pogoda, luz, bez stresów zawodowych..;-) i na wiosnę może by się udało;)
Pozdrawiam kobietki :)

Ewelinka - a czy mam inne wyjście??muszę :) brzuszek boli zawsze jak przed @

Dziunieczka- trzymam mocno za Ciebie tez kciuki za Karolinke również :)i za wszystkie starające:)

Ewelinka, dzięki za wyjaśnienie. Zdziwiłam się, bo miałam testy, na których tak nie było napisane. Kiedyś robiłam też test Quick duo i pokazał mi brak ciąży, a byłam w ciąży. Dlatego wole teraz o tym nie myśleć.

Karolinko, dobrze że Twoja mama ma jakieś pojęcie o tym :) Ciesze się, że w końcu mogliście na spokojnie porozmawiać. Jeżeli chcecie mieć wspólnie dziecko i się nie denerwować podczas seksu i myśleć udało się, nie udało się, to po prostu na żywioł bez zabezpieczenia. Ja jakoś podczas przytulania nie myślę o niczym innym niż przyjemność :) Robiłam test vita ;)

Wczoraj mieliśmy mieć na obiad pizze, ale pojechaliśmy do mojej babci, to M zrobił pizze na kolację. Nudziło mu się trochę :p - Zobacz załącznik 617795

No dokładnie Maluś chcę czerpać z tego przyjemność a nie się wiecznie schizować że może zaszłam choć to było logicznie nie możliwe..
Ja również chciałam życzyć wszystkim tym które się starają żeby szybko zaszły w upragnioną ciążę , brzuchatkom szczęśliwie donoszonej ciąży i rozwiązania żeby nam się wszystkim udało :*

nooo myślę:) Ewelinko:)

trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi wydali moje wyniki w przechodni w której robiłam, a z której w ciąży zreygnowałam:/ poszłam tylko raz i dostałam skierowanie na wszystkie badania zrobiłam na NFZ i mam nadzieję ze je odbiorę bez problemów

reklama
Ewelinka, to że Cie boli jak na @ to nic nie znaczy, mnie też tak bolało i to bardzo, miałam wrażenie ze zaraz @ mnie zaleje :) Nawet jeszcze kilka dni po tescie tak mnie bolalo, potem przeszlo. a więc nadzieja jest, wykresik masz piekny, trzymam kciuki &&&

Monarti, a no też Mateuszek :) Nawet nie wielka różnica wieku między nimi :) U mnie w środę zaczyna się II trymestr :szok:

Maluś, jaka piekna pizza, Twój mąż jest kochany :tak:

Do góry