reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

piękny dzień :tak:

najpierw deser (wzięłam sobie szarlotkę na ciepło z lodami mniam), potem film "Noe wybrany przez Boga", a na końcu pizza :tak:
a po drodze do Bielska widzieliśmy bociana :-D zapomniałabym od męża dostałam piękne kolczyki srebrne w kształcie delfinków :-D

Maluś dzięki za propozycję :tak:nie smutaj się ;*

Matik coraz lepiej :tak: oby tak dalej :tak:

iwo czuję się dobrze, piersi mnie trochę bolą, brzuch czasem zakłuje i swędzi :tak:

dziuneczka
poszukaj na moim blogu ;-)

gochson
100 lat dla Adasia :tak:

reklama
Dziewczyny dziekuje w imieniu mojego synka. Impreze urodzinowa robimy dopiero za tydzien bo rodzinka pochorowana, ale i tak bylo milo. Bylismy w teatrze a potem duzo zabawy na powietrzu bo bylo pieknie. Teraz mlody sie kapie no i czas spac. Budzi nas codziennie rano o 6, jak jutro wstanie o 5 to chyba padne.

Matik piekne dwie krechy:-)

Malus to.czekam jutro na wiesci:-)

Za dziewczyny ktore czekaja co dalej sie wydarzy zycze pieknych II kreseczek:-)

Matik widze ze znow mialas pozytywne testy! gratulacje! ale swietnie! dawaj znac jak juz zdecydujesz sie na bete,ale jak jeszcze nie jest powyzej 25 to mysle ze lada moment bedzie.

Aschlee fajnie posumowalas te forumowe problemy. dokladnie dlatego ja sie nie wypowiadalam. wystarczajaco duzo mam swoich problemow w zyciu zeby jeszcze sie angazowac w te na forum.

mychunia nie bedziesz wstawiac suwaczka?

Gochson w pierwszym cyklu po poronieniu moga sie rozne rzeczy dziac wiec w sumie nie wiadomo czy ten Twoj cykl byl za krotki. tak naprawde najbardziej liczy sie dlugosc fazy lutealnej wiec jezeli owulacje mialas wczesnie to nie szkodzi. ewka ze staraczek 2013 zawsze miala krotkie cykle i jest w ciazy. proponuje mierzyc regularnie tempke to sie zorientujesz jak dluga jest faza lutealna i wtedy bedzie wiadomo czy jest za krotka i moze byc problem z endometrium i zagniezdzeniem.

Kocicowa_mama witam i powodzenia w staraniach i cierpliwosci w czekaniu na nie ;) no i po przeczytaniu Twojego nick'u juz Cie lubie ;)

watpliwosci nie ukrywaj sie i dawaj znac co u Ciebie!

Monarti i agniecha gratuluje pieknie rosnacego malenstwa! super zdjecia macie!

centka jak dobrze Cie widziec. az mnie wzruszyl ten post, chyba i przez to ze taki mily i troche smutno sie robi jak sobie zdaje sprawe ze jestem weteranka ;) powodzenia kochana w dalszej walce! nawet widze ze humor wrocil chyba, co? :D

Blair z Twoja owu to jeszcze nic pewnego, cierpliwosci a za chwile tempka cos wiecej powie, wazne ze sa serduszka! dla pocieszenia powiem, ze ja w ostatnia ciaze zaszlam z owu w 21dc z tego co pamietam.

Anula szkoda ze taka decyzja ale powodzenia!

co do imprez gender to nie bylam, ale znam osoby ktore byly i super to jest chyba tylko dla rodzicow, a wiekszosc gosci z tego co wiem to nie byla zadowolona. z tego co wiem to goscie jeszcze powinni ubrac sie na rozowo czy niebiesko, zalezy czy mysla ze to chlopiec czy dziewczynka. ja mysle ze za duzo sie tego, baby shower, gender party, potem imprezy po urodzeniu. ale oczywiscie to tylko moja opinia.

Cyntia tez myslalam o Piasce ale nic nie wiem. jakbyscie cos wiedzialy to dajcie znac weteranki! ;)

dziuneczka trzymam kciuki za jutrzejszy test!

JA też witam, jeszcze cisza bo czasu niektórzy nie pozmieniali ;-)

Motyl jeszcze 1 dzień (bo dziś już nie liczymy ;-)
Ewelinka testujesz?

Miłej niedzieli wszystkim życzę u mnie piękne słoneczko.

Zmiana czasu... masakra. Dobrze, że chociaż pogoda u mnie jest piękna :) Dzisiaj w planach pizza na obiad (własnej roboty), a dla dziewczynek kotleciki z ziemniaczkami i z brokułem.

Test zrobiony - I kreseczka. Trzy testy nie mogą kłamać (z jednej firmy), ale @ nadal. Denerwuje się, bo już wolałabym żeby @ przyszła i wiedziałabym na czym stoję. Postanowiłam już nie testować. Co ma być, to będzie. Jeżeli jestem w ciąży ona nie ucieknie i za miesiąc się dowiem :)

Buziole Kochane :*

reklama
Do góry