reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gochson, ale ze mnie gapa.
Wszystkiego najlepszego dla Adasia w dniu jego urodzin :D Sto lat, sto lat Adasiu!!:* mdovTus.jpg

Kocicowa <przytul>

Kasik, fajnie że M przyjeżdża. Miłego dnia Tobie życzę :*

Załączniki

• mdovTus.jpg
    mdovTus.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Ale piekny Tort:tak:
u mnie sosik i salatka juz zrobiona teraz pora na kluchy;-)
Malus to dzis obie bedziemy kluchy wcinac;-)
Dzis zamowilam....uwaga...rowerek do cwiczen:-D

dziuneczka - dziuneczka, mleczny sluz może się również pojawić przed @, ja tak miałam nie jeden raaz

Gochson również Adasiowi na urodzinki naj naj :-)

Maluś, gochson pewno gania przy torcie dla małego.

U mnie obiadek się grzej, mgła całkiem juz opadła i za oknem 15st.C. Małe zakupy zrobione tzn ciężkie bo 5 butelek picia i podroby dla psa ale dałam radę. Najgorzej było to wrzucić do bagażnika, miejsca przy biedronie nie było i stanęłam kawałek dalej. Zanim dotargałam to myślałam że padnę :-D:rofl2:
Oj zaraz będę się opychać.
Oddałam ten nieszczęsny telefon do reklamacji.

Ewelinka orbitrek fajna sprawa ale najtanszy u mnie to 160 euro wiec teraz odpuscilam;-)
Ale stwierdzilam ze biore sie za siebie zdrowe jedzonko, cwiczenia,mniej nerwow:tak:

U mnie bylo brzydko ale teraz sie wypogodzilo i nawet sloneczko wyszlo...

Gochson wszystkiego najlepszego dla Adasiaurodzinki.gif

Załączniki

• urodzinki.gif
    urodzinki.gif
    20,3 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
Malusiolka piękny tort :tak::tak:
A my razem 16 lat SZOK :-D:-D:-D:-D

Mój m nakupował cukinie bo były w promocji :-D i coś mam stworzyć :-D

usmażę z marchewką doleję ciut rosołku i z indykiem a to tego trochę śmietany słodkiej i podawać z ryżem
może być , może, może jest pycha polecam :-D:-D

Idę robić obiadek, naraziolka :-D:tak::tak::-):tak:

Ewelinka, Aschlee - ja tez mam orbitreka...........w piwnicy:rofl2: ćwiczyłam ponad rok,zajawka mi przeszła i leży odłogiem

KFC zaliczone, śmiem twierdzić ze malizną pachniało :sorry:

reklama
Ja w tym cyklu też stwierdziłam, ze pora się po-odchudzać :-D
Kupiłam rowerek w Decathlonie najpierw jeden, po tygodniu oddaliśmy bo miał być cichy a nie był i na nerwy mi działał. Wzięliśmy drugi inny , też cichy rewelacja, super fajny, wygodny ale komputer mu nie działał i nie pokazywał ciśnienia, prędkości, czasu, kalorii itp. no i znowu po tygodniu odwieźliśmy czyli do owulki :-D

no to taka zmiana jeszcze była w moim cyklu na razie szczęśliwym , ale pojeździłam może z 4 razy delikatnie
Trzeciego nie kupiliśmy , stwierdziłam, ze to znak i lepiej żeby telefon sobie kupiła iphona:laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2:
I miałam rację :-D ale jaja nie szok jak to przypadek rządzi światem :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry