reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gochson, ale ze mnie gapa.
Wszystkiego najlepszego dla Adasia w dniu jego urodzin :D Sto lat, sto lat Adasiu!!:* mdovTus.jpg

Kocicowa <przytul>

Kasik, fajnie że M przyjeżdża. Miłego dnia Tobie życzę :*

Załączniki

• mdovTus.jpg
    mdovTus.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Ale piekny Tort:tak:
u mnie sosik i salatka juz zrobiona teraz pora na kluchy;-)
Malus to dzis obie bedziemy kluchy wcinac;-)
Dzis zamowilam....uwaga...rowerek do cwiczen:-D

dziuneczka - dziuneczka, mleczny sluz może się również pojawić przed @, ja tak miałam nie jeden raaz

Gochson również Adasiowi na urodzinki naj naj :-)

Maluś, gochson pewno gania przy torcie dla małego.

U mnie obiadek się grzej, mgła całkiem juz opadła i za oknem 15st.C. Małe zakupy zrobione tzn ciężkie bo 5 butelek picia i podroby dla psa ale dałam radę. Najgorzej było to wrzucić do bagażnika, miejsca przy biedronie nie było i stanęłam kawałek dalej. Zanim dotargałam to myślałam że padnę :-D:rofl2:
Oj zaraz będę się opychać.
Oddałam ten nieszczęsny telefon do reklamacji.

Ewelinka orbitrek fajna sprawa ale najtanszy u mnie to 160 euro wiec teraz odpuscilam;-)
Ale stwierdzilam ze biore sie za siebie zdrowe jedzonko, cwiczenia,mniej nerwow:tak:

U mnie bylo brzydko ale teraz sie wypogodzilo i nawet sloneczko wyszlo...

Gochson wszystkiego najlepszego dla Adasiaurodzinki.gif

Załączniki

• urodzinki.gif
    urodzinki.gif
    20,3 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Malusiolka piękny tort :tak::tak:
A my razem 16 lat SZOK :-D:-D:-D:-D

Mój m nakupował cukinie bo były w promocji :-D i coś mam stworzyć :-D

usmażę z marchewką doleję ciut rosołku i z indykiem a to tego trochę śmietany słodkiej i podawać z ryżem
może być , może, może jest pycha polecam :-D:-D

Idę robić obiadek, naraziolka :-D:tak::tak::-):tak:

Ewelinka, Aschlee - ja tez mam orbitreka...........w piwnicy:rofl2: ćwiczyłam ponad rok,zajawka mi przeszła i leży odłogiem

KFC zaliczone, śmiem twierdzić ze malizną pachniało :sorry:

reklama
Ja w tym cyklu też stwierdziłam, ze pora się po-odchudzać :-D
Kupiłam rowerek w Decathlonie najpierw jeden, po tygodniu oddaliśmy bo miał być cichy a nie był i na nerwy mi działał. Wzięliśmy drugi inny , też cichy rewelacja, super fajny, wygodny ale komputer mu nie działał i nie pokazywał ciśnienia, prędkości, czasu, kalorii itp. no i znowu po tygodniu odwieźliśmy czyli do owulki :-D

no to taka zmiana jeszcze była w moim cyklu na razie szczęśliwym , ale pojeździłam może z 4 razy delikatnie
Trzeciego nie kupiliśmy , stwierdziłam, ze to znak i lepiej żeby telefon sobie kupiła iphona:laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2:
I miałam rację :-D ale jaja nie szok jak to przypadek rządzi światem :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry