reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku- ja dwa razy chrzesna zostalam u siostry dzieciakow. No i zawsze pytalam siostry co jej sie przyda... raz kupowalam album taki specjalnie dla dziecka a drugi raz biblie dla maluchow. No i ubranko do chrztu. Srebrna lyzeczka czy inne pamiatki chrztu sa dziecku niepotrzebne bo co ono z tym ma.niby zrobic? Nie da rady jakos podpytac ich?

reklama
Monarti, super, gratuluję, czekam na fotki :) Ale fajnie że masz już badanie za sobą

Maluś, Mati jeszcze śpi w dzień, inaczej nie wytrzymuje i jest strasznie marudny, czasem nie śpi w dzień jak gdzieś jedziemy ale wtedy pada juz o 19, u sumie fajnie ale już od 16 marudzi i nie jest przyjemnie. W przedszkolu też śpi codziennie tak od 12:30 do ok 14. Potem zasypia wieczorem tak przed 21. A na bilansie oczywiście jeszcze nie byliśmy:zawstydzona/y: Ale jak byłam przedwczoraj u lekarza to rozmawiałam z nim i powiedział że spokojnie w następnym tyg jak Mati będzie zdrowy to możemy przyjechać :)

cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć :-)
mam na imię Monika, mam 38 lat; starania będę mogła rozpocząć dopiero od czerwca, bo jestem po operacji wyłuszczenia mięśniaka (w lutym) i na razie mam jeszcze czerwone światło od ginekologa; mięśniak był na tyle duży (10 cm), że lekarz stwierdził, że będąc jego posiadaczką z pewnością nie donoszę ciąży, jeżeli uda mi się zajść; decyzja o operacji była szybka, teraz czekam na czerwiec i na starania; no i jeszcze jedno na koniec - nie mam jeszcze dzieci, a bardzo chcę mieć

ja sie na troche odsuwam .. czytac Was bede ale mecza mnie juz troche te spiecia ...
z reszta tak jak duzo dziewczyn pisze moje posty tez czesto sa olewane ... (jak kilka stalych dziewczyn ktore odpisza i na ktore moge liczyc ) .
Na staraczkach 2013 nei przypominam sobie takich spiec .. nikt sie nie klocil i w ogole ..
ja rozumiem przewija sie tu 30-40 kobiet i logiczne ze niektore beda kogos denerwowac a inne beda ta ubostwiac .. no ale troche juz przegiecie ...
wszystko sie zaczelo od trolli .. kazdy sie poczul zbyt pewnie i zaczely sie spiny .. przede wszystkim potworzyly sie GRUPY .
Czesc uciekla na fb i przestaje sie tu udzielac, czesc pisze sobie prywatne wiadomosci..
Dziewczyny powodzenia !!!! bede z ukrycia czekala na pozytywne wiesci !! buziaki !!

reklama
Monarti super ;*

co do forum to jak się na czymś nie znam się nie wypowiadam, a także nie wtrącam w waśnie....

a ja dziś w końcu coś robię :-) zrobiłam pranie, piekę ciasto i robię rosołek na obiadek :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry