reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Matik jest jakas nadzieja ;-)
coś na rozśmieszenie:
[video=youtube;Nr1-ybIlDGo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nr1-ybIlDGo[/video]

reklama
A widzicie mój wykres ? Może owu była wcześniej ? Tu na betkę czeka się ok 2 tyg albo robią test ciążowy czyli jeżeli HCG jest powyżej 25 to otrzymam wynik potwierdzający ciążę jak testy dalej będą pozytywne to pujdę

Ostatnia edycja:
Mychunia, Gośka- gratuluje Wam serdecznie! :tak:

Matik- po cichutku trzymam mocno kciuki! :tak:

Dziewczyny co do sytuacji na forum napiszę tylko krótko, bo znowu zaczęłaby się afera. Powiem Wam tylko, że uważam, że Blair miała prawo wypowiedzieć swoje zdanie. A to, że ta odpowiedź była nie po myśli części z Was, więc już się spotkało z oburzeniem. Tak nie można. Właśnie dlatego między innymi ja także mało się udzielam...

Matik - widze kreseczki !!!!!!!!! to twoj jedynasty cykl ??? robilas cos szczegolnego tym razem ??? dajesz mi nadzieje ze mi sie te moze kiedy uda !!! (ja zaczelam 10 cykl dwa dni temu :baffled:)

Oj ja nawet nie wiem który to mój cykl serduszkowania bez zabezpieczenia. Już wieki minęły od 2008r...
oj to dopiero:
[video=youtube;9CJu43AvIds]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9CJu43AvIds[/video]
łzy ze śmiechu leciały mi ciureczkiem

Ostatnia edycja:
Wrocilam juz na dzis odkladam ksiazki bo mnie oczy bola...Corcia wykapana i juz w lozeczku takze czas wolny;-)

jołasia pprawie sie poryczalam ze smiechu.Maz siedzi i patrzy jak na czubka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry