reklama
Matik2012
Fanka BB :)
A widzicie mój wykres ? Może owu była wcześniej ? Tu na betkę czeka się ok 2 tyg albo robią test ciążowy czyli jeżeli HCG jest powyżej 25 to otrzymam wynik potwierdzający ciążę jak testy dalej będą pozytywne to pujdę
Ostatnia edycja:
Anula1988
Mychunia, Gośka- gratuluje Wam serdecznie!
Matik- po cichutku trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny co do sytuacji na forum napiszę tylko krótko, bo znowu zaczęłaby się afera. Powiem Wam tylko, że uważam, że Blair miała prawo wypowiedzieć swoje zdanie. A to, że ta odpowiedź była nie po myśli części z Was, więc już się spotkało z oburzeniem. Tak nie można. Właśnie dlatego między innymi ja także mało się udzielam...
Matik- po cichutku trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny co do sytuacji na forum napiszę tylko krótko, bo znowu zaczęłaby się afera. Powiem Wam tylko, że uważam, że Blair miała prawo wypowiedzieć swoje zdanie. A to, że ta odpowiedź była nie po myśli części z Was, więc już się spotkało z oburzeniem. Tak nie można. Właśnie dlatego między innymi ja także mało się udzielam...
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
jołasia, dzięki :* Fajny ten dzieciaczek z tym pieskiem
Matik, jak dla mnie, to w ciąży jesteś Wykres widać.
Matik, jak dla mnie, to w ciąży jesteś Wykres widać.
watpliwosci3
Matik - widze kreseczki !!!!!!!!! to twoj jedynasty cykl ??? robilas cos szczegolnego tym razem ??? dajesz mi nadzieje ze mi sie te moze kiedy uda !!! (ja zaczelam 10 cykl dwa dni temu )
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Oj ja nawet nie wiem który to mój cykl serduszkowania bez zabezpieczenia. Już wieki minęły od 2008r...
oj to dopiero:
[video=youtube;9CJu43AvIds]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9CJu43AvIds[/video]
łzy ze śmiechu leciały mi ciureczkiem
oj to dopiero:
[video=youtube;9CJu43AvIds]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9CJu43AvIds[/video]
łzy ze śmiechu leciały mi ciureczkiem
Ostatnia edycja:
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Aschlee :* Moja za to przy mnie siedzi i przygląda się co ja robię
jołasia, dobre na poprawienie humoru
jołasia, dobre na poprawienie humoru
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Matik a moze owu mialas 3 dni wcześniej? Masz jakieś objawy?