reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Musi byc dokument na ktorym jest widoczny numer imei urządzenia.
karta gwarancyjna wypisana? Placilas gotowka czy kartą? Czy ta umowa od zalania byla podpisywana łącznie z zakupem tel?
Matik ja bym powtórzyła dla pewności.
karta gwarancyjna wypisana? Placilas gotowka czy kartą? Czy ta umowa od zalania byla podpisywana łącznie z zakupem tel?
Matik ja bym powtórzyła dla pewności.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Nie powinno byc :-)
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Też tak myślę. Następny paragon skseruję. Nie robiłam tego bo zawsze brałam telefon a abonamencie a tam drukowali dowód zakupu itd. A ten telefon był taki fajny ale słychac z niego jak zza grobu, nIe idzie sie czasami nawet w domu dogadac jakby mega zakłócenia z niego były.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Matik ale jak teraz wyszedł, to tylko pilnuj się a jutro sprawdzisz rańcem następny test i tyle.
Własnie przyszłam z centralnego. Takie duże węgla zostały, że do pieca się nie mieszczą i musiałam troszkę do dłubać. Wysiłek niesamowity. Pobawiłam się w piwnicznego górnika. A teraz rzadko pale w piecu, ni chyba, ze bardzo zimno w domu. Odkąd mam coś tam nie tak na oddechowych to staram się unikać zapylenia szkodliwego a szczególnie dymu z pieca. Wizyta u pulmonologa w kwietniu to się wszystko wyjaśni.
Własnie przyszłam z centralnego. Takie duże węgla zostały, że do pieca się nie mieszczą i musiałam troszkę do dłubać. Wysiłek niesamowity. Pobawiłam się w piwnicznego górnika. A teraz rzadko pale w piecu, ni chyba, ze bardzo zimno w domu. Odkąd mam coś tam nie tak na oddechowych to staram się unikać zapylenia szkodliwego a szczególnie dymu z pieca. Wizyta u pulmonologa w kwietniu to się wszystko wyjaśni.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Ja już jestem. M pojechał na 18-tą do drugiej pracy (był około16-tej w domu na obiedzie) i wróci po 22-giej Roksanka śpi, a Oliwka ogląda bajki, a ja mam czas posiedzieć na komputerze
Gosia, śliczne maleństwo :*
Gosia, śliczne maleństwo :*
Matik2012
Fanka BB :)
MO o Po 10 min znowu zachciało mi się i zrobiłam 2 test i jest to samo !!!!!!
Zobacz załącznik 617357
Zobacz załącznik 617357
Matik2012
Fanka BB :)
2 Nawet ciut ciemniejszy albo tamten 1 wysechł
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Powtorz rano i na bete jak coś będzie widać ;-) ale szybciutko wykrywa jezeli nie oszukuje