reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpiwosci, najważniejsze żeby zdrowe :) Pamiętasz sytuację u Straciatelli? U niej beta od samego początku była bardzo wysoka i myślałyśmy, że będą bliźniaki, a okazało się, że ma jednego maluszka, ale za to silnego :)

Mychunia - super gratuluje, a kiedy była tamta w poniedziałek?

no ja mam koleżankę co zaszła zażywając tabletki i twierdzi ze zażywała tak jak powinna ;-) , a dodam ze naprawdę nie chciała wtedy dziecka i chyba pół ciąży trwało zanim się z tym pogodziła
na przerywanym tez się da zajść podobno, zdarza się ze zawodzi - ale takiej metody nie stosowałam i nikt do nikogo złośliwie nie pisał tylko, a te plemniki murzyńskie to są po prostu twarde one od zarania ludzkości musza walczyć....

Mychunia superowo ;-) cieszę się jakby to byl moj wynik hihi

Malus chodziło chyba bardziej o to bynajmniej ja tak myślę ze jezeli ktos duzo wczesniej przed wytryskiem wyciagnie i martwi się o ciążę choć wiadomo ze cuda sie zdarzaja ale nie mozna takiego poczynania nazwac staraniem o dziecko. Tak samo jak glupota dla mnie jest mowienie o wpadce jeżeli świadomie doprowadziło się do pełnego stosunku lub tez bawilo sie w "zdarze- nie zdarze wyciągnąć" dla mnie to juz nie wpadka tylko świadoma ciąża

reklama
Mialam sie nie odzywac ale nie daje mi to spokoju :sorry2:
Ze stosunku przerywanego moze wyjsc ciaza,nie jest to mega wielkie ryzyko ale jest to mozliwe...U mnie w ksiazce pisze ze kobiety musza zdawac sobie sprawe ze przy stosunku przerywanym musza byc gotowe na ryzyko zajscia w ciaze poniewaz u mezczyzny juz wtedy pojawia sie kropelkowanie.W tej wydzielinie zawarta jest już ilość plemników pozwalająca na zapłodnienie. Plemnikow jest mniej,sa mniej ruchliwe i mniej zywotne ale zdolne do zaplodnienia.

Niedawno opublikowane wyniki badań klinicznych (2011) przeprowadzonych na małych grupach mężczyzn wskazują, że preejakulat może zawierać znaczne ilości żywych i ruchliwych plemników...A to z wikipedii
No teraz mi juz lepiej ;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry