reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam witam :p
cześć karolinko :p ciesze sie że o mnie pamiętasz :) składam kondolencje - wcześniej okazji nie było,a samej mi sie też przypomniało jak to było rok temu jak mama odeszła w wieku 49 lat wiem że to straszna rzecz!życie jest niesprawiedliwe!!
a czemuż to odkładacie te staranka? tak chciałas dzidzi..

ja dzisiaj poczytuje bo weny brak.. samopoczucie do dupy. chyba jelitówka mnie bierze bo siostra juz miała i nchyba mnie zaraziła.. żołądek boli jak cholera. jeść mi się nie chce a spać to wręcz przeciwnie! a nauki mam od groma zaległości mi sie w szkole porobiły i miałam dzisiaj isc ale poszłam spac o 5 bo za nic spac nie mogłam i wstałam chyba po 11 wiec juz do szkoły za pozno było!

we wtorek juz do pracy wracam.. nareszcie :) juz swira w domu dostaje..

Witam nowe dziewczęta :) dobrze ze jesteście u nas jest miło i fajnie :) zawsze można dowiedzieć sie czegoś ciekawego a dziewczeta sa przemiłe i przepiękne :) pozdrawiam kochane i życze udanego wieczorka

gratulacje dziewczynki II kreseczek :):-) noi dobrze niech nam sie dzieciaczki rodza :)

reklama
005.gif

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01

Styczeń

Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,

Karolina, przeniosłam Ciebie do poczekalni. To Wasza decyzja i zrobicie jak uważacie. Czasami tak ważne sprawy, że ze staraniem trzeba poczekać. Może uda Wam się wcześniej i trzymam za Was &&&&& :* Współczuje Tobie pogrzebu w urodziny taty. Moja babcia chowała syna 2 dni po urodzinach i dzień przed imieninami. Wujek zmarł 27.01, a pogrzeb był 1.02 :( Zaraz dwa lata, a nadal nie umiem wziąć sobie tego do serca, że już jego nie ma.

Gochson, tak dzieci robią. Przed snem mała uciekła do swojego pokoju i zrobiła kupkę w majteczki :p Zawsze jak robi kupę to się chowa i każdego wygania jak ktoś idzie za nią :p Siusiu ładnie robi na nocnik, ale z kupą trochę będę mieć pacy, bo ona coś się chyba boi robić na nocnik/kibelek kupkę ;/

Asia, dziękuje :* Ale sama się sobie dziwie, że udało mi się starszą nauczyć. Teraz młodszą nauczę i będę mieć trochę lepiej. Dlatego też nie wiem czy zdecydowałabym się teraz na trzecie dziecko. Znowu stawanie na karmienie cyckiem, przebieranie pampersa, noce nie przespane, bo dzieciak pomyli dzień z nocą. To chyba już nie dla mnie. Trzeba teraz myśleć o wyprowadzce i o pracy :)

Cyntia, jak tam? Kiedy powtarzasz test? &&&&& aby udało się :*

agniecha, a jak Ty się czujesz? :*

MotylkowaOna, zdrówka :*

Maluś, dziękuję, że pytasz, ja sie czuje ok, coś tylko humor mam dzisiaj do d bo m mnie wkurzył i sie troche posprzeczalismy i wieczór mamy milczący, no ale bywa :) Mati spi juz od 19 wiec długi wieczór dzisiaj mam. Ale jutro do pracy idę na 14 :( strasznie mi sie nie chce

Brrr85, a Ty gdzie sie podziewasz?

Miss, jak tam w szpitalu?

Hej dziewczyny:)

Dzięki Agniecha, że pytasz:-) Miałam "szalony" tydzień". Na początku tygodnia ja byłam przeziębiona i po pracy tylko łóżko, kołdra i gripex. Jak zaczęłam się czuć lepiej to mąż się przeziębił i to tak, że wracał z pracy i kazałam mu sie wygrzewać z poduszką elektryczną. A ja obiad, sprzątanie i spać, bo rano do pracy. Do tego pracowałam jeszcze wczoraj na rano więc juz wogole nawet weekendu niezbyt odczuje. W piątek byłam tak zmęczona że po 22 padłam i spałam ponad 9 godz. Dla mnie to dużo. A wczoraj praca do 17 a później byliśmy umówieni do znajomych na parapetówę. Meczący to był dzień. A że w tym cyklu odstawiłam alkohol ( bardzo liczę na ten cykl ) to nawet do końca nie miałam możliwości "zresetowania się". Chodź było miło spotkać się ze znajomymi:-)

Co do forum czemu mnie tu nie było, to podczytywałam was trochę w pracy z komórki. Tylko nie wiem czemu nie mogę postów z komórki pisać :szok: Poza tym w czwartek i piątek jak chciałam wejść na bb to na moim i męża komputerze wyświetlała się informacja ze ta strona jest "zagrożona" - taki czerwony komunikat. I nie chciało mi wejść na bb. Poza tym miałam problem z netem na swoim laptopie.
Poza tym u mnie w pracy jakieś zmiany się szykują, nikt nic nie chce powiedzieć, tylko plotki krążą i sie przejmuje co to będzie. A na pewno już od lutego bo jak tyle lat tam pracuje to największe zmiany zawsze był w lutym. Oby dla mnie pozytywne.

Fajnie, że forum odżyło:-) Dzieje się tu co niemiara z tego co udało mi się doczytać.

Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam &&&&& za 2 kreski dla każdej :-)
Malusiolka widzisz wszystko się powoli układa. Ciesze się że czyszczenie nie będzie potrzebne i oby @ przyszła w terminie i będzie dobrze:-)

Agniecha mam nadzieje, że szybko się z mężem pogodzicie:-)

Arolina859 współczuje, trzymaj się ciepło

Aureolcia nie wiem czy mogę już gratulować, więc trzymam kciuki by szczęście trwało:)

MIłego dnia dziewczyny:-) Ja wstaję, bo tylko jeden dzień cały wolny a tyle do zrobienia:-)

Dzień dobry, napisałam cały post i zniknął :( wrrrrr A co Wy wszystkie jeszcze śpicie?

Brrr85, fajnie, że sie odezwałaś :) Ja wczoraj miałam wolny dzień ale dzisiaj idę na popołudniówkę, no i strasznie mi sie nie chce :( Trzymam kciuki za ten cykl, ja tez nie niego liczę i widzę, że będziemy testować w podobnym terminie :)

Maluś, mam do Ciebie pytanie, czy Twoje córy maja czasem koszmary? Mati obudził się dzisiaj tak koło północy z takim przeraźliwym krzykiem, piskiem jakiego jeszcze u niego nie słyszałam, jak wzięłam go na ręce to aż się trząsł, podkurczał nóżki ze strachu. Powiedział, że śnil mu się wielki latający ślimak itp Aż kazał wszystkie maskotki, które na co dzień leżą z nim w łóżku pochować bo one się ruszają :( Strasznie mnie wystraszył, budził się co chwilę aż do 4 rano, potem dopiero zasnął..

miłego dnia życzę, ja lecę rosołek gotować i potem do pracy

Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Oczywiście zrobiłam test ponownie. 1 krecha. Znowu wydaje mi się, że coś tam majaczy, ale już sama nie wiem. Póki co kreska to nie jest. P. popatrzył przez sekundę i powiedział, że nic nie widzi, a ja oczywiście pod kątami przez nieokreśloną ilość czasu :rofl2: Tak jakby jednak po chwili miała wyskoczyć kreska, hihi. A jak zrobię test zaraz po przebudzeniu, to już w ogóle nie mogę utrzymać wzroku w tym miejscu testowym i tylko przecieram oczy :laugh2: Też tak macie, że wpatrujecie się w te głupie testy i wpatrujecie? :-p Dziwi mnie, że przedwczoraj był bladzioch.

Witam z rana ;)

Cyntia - trzgmam &&&&& moze jeszcze nic straconego.

Agniecha moj syn jak byl maly czesto snil koszmary :( wspolczuje maluszkowi bo to strasznie meczace dla niego. U nas dlugo to trwalo, musialam weliminowac niektore bajki szczegolnie na wieczor aby wyobraznia wieczorem sie uspokoila..

Brrr- apropo picia alko to ja nie pije od roku juz, ale ostatnio polecono mi napic sie porzadnie w ten dzien najlepszy na przytulanie z M bo sie nie mysli, wcale :-) kilka moich bliskich znajomych tak zaszlo. Ciekawe

reklama
Cyntia - jestem mistrzynia dostrzegania kresek :-D:-D moj mąż na ogól nic nie widzi trzeba mu palcem pokazać
Kochana nie ma sensu robić testów - wstrzymaj się do wtorku, jak bedzie już po terminie to idź na betę

Do góry