reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
asiaszw- Dzięki Ci bardzo;-)
Maluś- bardzo dobra wiadomość. Ciesze się razem z Tobą.
Witam nowe dziewczyny.:-)

Ale mam lenia. Tak strasznie nie chce mi się iść do pracy, jak nigdy.
Boże, jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce.:-D

005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Styczeń

Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

Czarna, witaj :) Podaj swoją datę @ to wpiszę Ciebie do listy.

aureolcia, ciąża jak nic. Gratuluję :*

mligocka, mam nadzieje, że jednak u Ciebie ciąża :*

Dziękuję dziewczyny :* Mój lekarz zanim mnie zbadał zapytał "Kiedy chcemy zajść w ciążę?", a ja "Na razie nie chce myśleć o ciąży. Mam dwie córki i niech tak na razie zostanie" i zaraz "To jak się zabezpieczamy? Tabletki, spirala?", a ja "Wolę tabletki, bo brałam je tyle lat, a o spirali nie chce myśleć". Tabletki przepisze mi dopiero po @ a tak na razie prezerwatywy nam zostały. Powiedział, że jak do 8.02 nie będzie miesiączki to mi da lek na wywołanie. Ja do niego, że mam luteinę, a on że luteina raczej nie, bo nie jest aż tak skuteczna i coś innego mi da ;) Ciesze się jak głupia z tego wszystkiego. Tyle stresu było przede mną. Zanim weszłam do ginekologa, to taka fajna babka też czekała w kolejce i powiedziała, że nie ma co się bać łyżeczkowania. Nie jest tak źle. Opisała mi co i jak i trochę się nastawiłam na zabieg, ale jak lekarz mnie badał to widziałam, że jest dobrze, bo czysto i + do tego dzięki tym tabletkom torbielka zniknęła :D:D

Maluś- myślę że zbyt by to było piękne jakbym zafasolkowała w drugim cyklu starań i po poronieniu. Jasne, cieszyłabym się przeogromnie ale... :-p

mligocka, trzeba być dobrej myśli :D

Chciałam się jeszcze pochwalić. Dzisiaj przed wyjściem małą wysadziliśmy na nocnik, zrobiła siusiu. A zanim pojechaliśmy do lekarza, zanim weszłam i zanim do siostry pojechaliśmy minęły 2 dobre godziny. Jesteśmy u siostry, sprawdzam małej pampersa a on suchy :D Wysadziłam ją, a ona była bardzo szczęśliwa. Przed wyjściem od siostry też zrobiła siusiu i zanim do sklepu pojechaliśmy, zanim do domu wrodziliśmy to też z 2 godzinki + mała zasnęła i obudziła się po kolejnych 2 godzinach i też pampers suchy :D Od razu na nocnik i zrobiła siusiu. W nocy też mi się obudziła i jak zapytałam się "Chcesz siusiu?", to kiwnęła główką, że tak i jak wysadziłam ją to zaraz poszła spać :) Wydaje mi się, że przeszkadzało jej to, że mokry pampers i nie wygodnie :)

malusiolka gratuluję wysadzania :-) Ja pamiętam jak było z Sarą...Wprawdzie dość późno odpuściłam pieluchy :zawstydzona/y:,ale za to od razu zaczęła siadać na nocnik,a niedługo potem na kibelek.. Parę tygodni jeszcze tylko na noc pampersa zakładałam,a jak zauważyłam,że jest suchy,to zrezygnowałam i...:szok: do dziś spokój. Może ze 2 razy zesikała się do łóżka,a tak,to wszystko cacy. W nocy w ogóle się nie budzi na siusiu, a jeśli już,chociaż bardzo rzadko,to sama wstaje (ledwo przytomna-niesamowity widok :-D),idzie do toalety siku i wraca sama do łóżka,przy czym pamięta jeszcze,żeby się podetrzeć. :)

Maluś- same dobre wieści dla Was. Ajaj, co to się dzisiaj będzie u Was działo w nocy, hihi :-D Super, że nie musisz mieć żadnej ingerencji i wszystko "tam" jest już jak dawniej.

Mligocka- czyli dzisiaj kreska jest? Wow, to super! Test nigdy nie pokaże drugiej kreski, gdy nic nie ma. Także chyba fasolinka się dzieje u Ciebie! :tak:

WITAM NOWE DZIEWCZYNY! CZEKAMY NA FB! :-D

reklama
Asia- ja w każdym cyklu inaczej się czuje ale zawsze od dni płodnych mam jędrne cycochy, tym razem bonusowo mam bolące sutki a np. 2 m-ce temu aż do @ pobolewal mnie brzuch.

Malusiolka - super że macie postępy w odzwyczajaniu od pieluch. Julke odluczylismy jak miała 18 m-cy. Pamiętam jaka to ulga dla portfela była!

Do góry