reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Gochson - nie martw się. Ja przeżyłam chwilę grozy, gdy zobaczyłam, że mam bledszą kreskę (to było powyżej tygodnia po terminie @). Powtórzyłam betę i wyszła 2048. Mogłaś mieć mocno rozwodniony mocz. Jutro robisz znowu badanie z krwi? Bardzo trzymam kciuki, by Ci się udało!
Cyntia ja tam widze ;-) i niech tak zostanie, niewazne jak intenstwna wazne co oznacza ;-)
M-s oby @ nie przyszła!!!!
Czarna jest dokladnie na odwrot niz napisalas. Mozna sobie tak kombinowac. Aby byl chlopiec przytulanie powinno nastapic w dniu owulacji poniewaz meskie plemniki sa szybkie, ale krotko zyja. Natomiast na dziewuszke przed owhlacja poniewaz zenskie plemniki sa wolniejsze, ale zyja dluzej i dzieki temu jak meskie juz padna to one daja czadu ;-)
CzekaCudu jestem dobrej myśli, oby się udalo!!!
Mligocka jestem z Tobą! Rozumiem cie doskonale. Moja mama mieszka za Gdanskiem od 5 lat i nie moge za czesto do niej jezdzic bo mieszka z moja glupia siostra i nie moge na nia patrzec.
Czasem mam takiego dola , ze man ochote wsiasc w auyo i jechac daleko przed siebbie. Mam tylu znajomych, a czasem nie mam z kim pogadac. Od jakiegos czasu tez czuje sie samotna :-(
Dzis tez jest taki dzien mimo ze wszyscy w domu. Ucieklam do kacika pod kocyk z moimi kotkami
M-s oby @ nie przyszła!!!!
Czarna jest dokladnie na odwrot niz napisalas. Mozna sobie tak kombinowac. Aby byl chlopiec przytulanie powinno nastapic w dniu owulacji poniewaz meskie plemniki sa szybkie, ale krotko zyja. Natomiast na dziewuszke przed owhlacja poniewaz zenskie plemniki sa wolniejsze, ale zyja dluzej i dzieki temu jak meskie juz padna to one daja czadu ;-)
CzekaCudu jestem dobrej myśli, oby się udalo!!!
Mligocka jestem z Tobą! Rozumiem cie doskonale. Moja mama mieszka za Gdanskiem od 5 lat i nie moge za czesto do niej jezdzic bo mieszka z moja glupia siostra i nie moge na nia patrzec.
Czasem mam takiego dola , ze man ochote wsiasc w auyo i jechac daleko przed siebbie. Mam tylu znajomych, a czasem nie mam z kim pogadac. Od jakiegos czasu tez czuje sie samotna :-(
Dzis tez jest taki dzien mimo ze wszyscy w domu. Ucieklam do kacika pod kocyk z moimi kotkami
czarna2532
Fanka BB :)
Cynthia ja kreseczke tez widze
AsiaSzw dzieki za sprostowanie
AsiaSzw dzieki za sprostowanie
no właśnie wychodzi mi na 25 wrzesień. Zaczekam do wizyty u gina i ewentualnie wtedy się przeniosęWitajcie dziewczynki. Pozdrawiam Was wszystkie i za każdą trzymam kciuki.
Aureolcia- serdecznie gratuluje pięknej kreseczki. Na kiedy miałabyś termin. Jak wrzesień to zapraszam na wrześniówki
średnio się znam na tych testach ale coś tam jednak widaćNo zobaczcie czy coś też widzicie? No bo mi coś tam majaczy ;-)
Zobacz załącznik 605010
(zdjęcie robione telefonem - ta kreseczka wyszła w ciągu 2 minut i ma odcień różowy)
a to mój z dzisiaj :-)
Zobacz załącznik 605035
witam
ja wróciłam z rodzicami, ale są zajęci więc korzystam z chwili
aureolcia ale fajnie pięknie ciemnieje
cyntia teraz mnie wystraszyłaś więc jak będę u niej 13 marca to się zapytam... ja też mam brać 2 kapsułki dziennie cały cykl!
olusia ja mam zawsze @ ze skrzepami...
gochson trzymam kciuki żeby wszystko było ok i fasolinka się utrzymała
maluś moje gratulację. Wiedziałam, że będzie dobrze ;*
będę na forum jak będę mogła
ja wróciłam z rodzicami, ale są zajęci więc korzystam z chwili
aureolcia ale fajnie pięknie ciemnieje
cyntia teraz mnie wystraszyłaś więc jak będę u niej 13 marca to się zapytam... ja też mam brać 2 kapsułki dziennie cały cykl!
olusia ja mam zawsze @ ze skrzepami...
gochson trzymam kciuki żeby wszystko było ok i fasolinka się utrzymała
maluś moje gratulację. Wiedziałam, że będzie dobrze ;*
będę na forum jak będę mogła
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Starające się: 24
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9
Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia
Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Styczeń
Cyntia85 - @20.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01
Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01
iwo - @ 30.01
agniecha83 - @31.01
Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03 6
JustynaU - @ 25.03
Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
agniecha <przytul> dla Mateuszka :* Kochana, moja starsza córka czasami zrywa się z krzykiem, bo coś jej się przyśni, albo obje przeżywają przez sen i to bardzo. Z tego co wiem, to normalne, ale szkoda dzieci. Czy przypadkiem Twój Mateuszek czegoś przed snem nie obejrzał? Moja młodsza córka wypadła dzisiaj z wózka w sklepie ;/ Dobrze, że się nic nie stało. Gdyby nie cuchu grube, to mogłaby sobie coś zrobić. Cały czas mam przed oczami jak leży na podłodze, a to był zaledwie moment ;/
iwo, moje córki zawsze jak wsadzę do kąpieli to siusiaj. Nie ważne, że przed chwilką wysadzane były, ale chyba to lubią skoro jeszcze w wannie robią
Cyntia, ja widzę Kochana kreseczkę :* Trzymam mocno za Ciebie &&&&&& Musi ten cykl być Was :*
m-s, za Ciebie też kciuki trzymam :*
Ja się znowu przez głupią teściową pokłóciłam z mężem. Nie powinnam, ale wkurza mnie ta kobieta. Cały czas coś chce od M. M mówi żeby sama sobie poodkurzała, bo my mamy wiele spraw do załatwienia, a ta z buzią. Prosiłam M aby powiedział jej, że mają swój odkurzacz, a naszego mają nie brać. A ta durna kobieta ubzdurała sobie, że M rozwalił jej i teraz będzie z naszego korzystać. Zepsuł im się zanim do nich przyjechaliśmy. Albo co chwilkę M zrób to zrób tamto, a ja się wkurzyłam i mówię "Nie zrobi tego i tamtego, bo ja mam na mieście dużo spraw do załatwienia i są ważniejsze od tego co mama chce", a ona dalej do M. To co ja powiedziałam, to jak grochem o ścianę. Uważa mnie za nic. Niech jeszcze coś od M będzie chciała to powiem co o tym wszystkim myślę.
mychunia, dziękuję :*
aureolcia, wiedziałam że to ciąża :* Kochana, nie mogłam się powstrzymać i dałam Ciebie na wrzesień
Wandzia, watpiwosc, susel, a Wy dziewczynki gdzie jesteście ?:*
iwo, moje córki zawsze jak wsadzę do kąpieli to siusiaj. Nie ważne, że przed chwilką wysadzane były, ale chyba to lubią skoro jeszcze w wannie robią
Cyntia, ja widzę Kochana kreseczkę :* Trzymam mocno za Ciebie &&&&&& Musi ten cykl być Was :*
m-s, za Ciebie też kciuki trzymam :*
Ja się znowu przez głupią teściową pokłóciłam z mężem. Nie powinnam, ale wkurza mnie ta kobieta. Cały czas coś chce od M. M mówi żeby sama sobie poodkurzała, bo my mamy wiele spraw do załatwienia, a ta z buzią. Prosiłam M aby powiedział jej, że mają swój odkurzacz, a naszego mają nie brać. A ta durna kobieta ubzdurała sobie, że M rozwalił jej i teraz będzie z naszego korzystać. Zepsuł im się zanim do nich przyjechaliśmy. Albo co chwilkę M zrób to zrób tamto, a ja się wkurzyłam i mówię "Nie zrobi tego i tamtego, bo ja mam na mieście dużo spraw do załatwienia i są ważniejsze od tego co mama chce", a ona dalej do M. To co ja powiedziałam, to jak grochem o ścianę. Uważa mnie za nic. Niech jeszcze coś od M będzie chciała to powiem co o tym wszystkim myślę.
mychunia, dziękuję :*
aureolcia, wiedziałam że to ciąża :* Kochana, nie mogłam się powstrzymać i dałam Ciebie na wrzesień
Wandzia, watpiwosc, susel, a Wy dziewczynki gdzie jesteście ?:*
reklama
B
brrr85
Gość
Agniecha widzisz taka jestem zakręcona, że nawet nie zauważyłam To fajnie :-)Chociaż ja mam dość krótkie cykle i postanowiłam ze dopiero jak sie @ spóźni tydzień to zrobię test. Ale się nie zarzekam bo wiadomo że już jeden dzień poślizgu uruchamia głowę która myśli. Już sie nie mogę doczekać tego 28/01 i wyjątkowo nie ze względu na wyplotę
Dzisiaj wzięło nas z mężem na sprzątanie. U nas w mieszkaniu mamy jeden pusty pokój, docelowo ma być dla naszego baby. Obecnie bardzo szybko nam się zagraca. I dziś wzięliśmy się za sprzątanie. Aż byłam w szoku, że tyle udało nam się ogarnąć. Jedyny minus to jestem teraz tak zmęczona że na nic już nie mam siły. nawet obiad zamówiliśmy z pizzerii ;-)
AniaSzw ja już jestem po owulacji w tym cyklu. A nie pije bo gdyby miało się udać to nie chce by miało to wpływ na zagnieżdżenie się. Wiem, że świruje. Nic mnie to nie kosztuje, a bez alkoholu tez umie się bawić:-) Wyjątkowo nawet nikt się wczoraj na imprezie nie pytał czemu nie pije. A nikt z tych znajomych nie wie że się staramy.
Mija weekend a ja w ogóle nie odpoczęłam. Dobrze że pracuje tyko do czwartku a później 3 dni wolnego to sobie odbije.
Wogóle mam pytanie do Was dziewczyny, co byście kupiły "młodej damie" na 3 urodziny? Męża chrześnica ma niedługo 3 urodziny i zastanawiałam się nad kupnem jej takiej lalki "sikającej". Ale sama nie wiem. Z góry dzięki za pomysły
To miłego wieczoru dziewczyny
Dzisiaj wzięło nas z mężem na sprzątanie. U nas w mieszkaniu mamy jeden pusty pokój, docelowo ma być dla naszego baby. Obecnie bardzo szybko nam się zagraca. I dziś wzięliśmy się za sprzątanie. Aż byłam w szoku, że tyle udało nam się ogarnąć. Jedyny minus to jestem teraz tak zmęczona że na nic już nie mam siły. nawet obiad zamówiliśmy z pizzerii ;-)
AniaSzw ja już jestem po owulacji w tym cyklu. A nie pije bo gdyby miało się udać to nie chce by miało to wpływ na zagnieżdżenie się. Wiem, że świruje. Nic mnie to nie kosztuje, a bez alkoholu tez umie się bawić:-) Wyjątkowo nawet nikt się wczoraj na imprezie nie pytał czemu nie pije. A nikt z tych znajomych nie wie że się staramy.
Mija weekend a ja w ogóle nie odpoczęłam. Dobrze że pracuje tyko do czwartku a później 3 dni wolnego to sobie odbije.
Wogóle mam pytanie do Was dziewczyny, co byście kupiły "młodej damie" na 3 urodziny? Męża chrześnica ma niedługo 3 urodziny i zastanawiałam się nad kupnem jej takiej lalki "sikającej". Ale sama nie wiem. Z góry dzięki za pomysły
To miłego wieczoru dziewczyny