Malusiolka fajnie ze chce siadac. U nas byl bunt nocnikowy. Od kilku dni usiadzie ale trzeba sie naprosic. No i przy zdejmowaniu ubrania i pieluchy jest krzyk ze nie. Jak juz jest golasek to usiadzie na nocnik i zrobi. Sam nie zawola.
reklama
czarna2532
Fanka BB :)
Malusiolka niebardzo wiem jaka date Ci podac 2 dni temu wyjelam implant antykoncepcyjny i nie mam pojecia kiedy moge miec @. Musze poczekac jeden cykl na unormowanie sie. Ale zamierzam uzywac testow owulacyjnych przy 1 dziecku po pol roku staran uzylam testow owu i udalo sie przy 1 probie
Moja mala nauczyla sie bardzo szybko sikania na nocnik i na kibelek. Po prostu zdjelam jej pampersa pozwijalam dywany i w 3 dni zalapala
Moja mala nauczyla sie bardzo szybko sikania na nocnik i na kibelek. Po prostu zdjelam jej pampersa pozwijalam dywany i w 3 dni zalapala
Ostatnia edycja:
miała przyjść w środę ale dopiero dzisiaj zrobiłam testAureolcia- kurcze, udało się! Ale fajnie, coraz więcej dobrych wiadomości A powiedz mi kiedy planowo ma NIE przyjść @??
iwo:) [B pisze:Aureolcia[/B] - ale super!! tak rzadko zagladasz a jak już wpadniesz to od razu BOMBA
no rzadko bo przecież jestem w poczekalni bo podobno nie mam dominującego pęcherzyka czyli brak owulacji, w tym miesiącu miałam iść na drożność jajowodów i rozpocząć stymulację clo a mąż ma leniwe plemniki więc wisiała nade mną inseminacja i co?
Wygląda na to że w medycynie nic nie jest pewne, aczkolwiek ja nadal nie wierzę w ten test.......
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Starające się: 25
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9
Wrzesień 2014:
Emalia82,
Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Styczeń
Cyntia85 - @20.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01
Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01
iwo - @ 30.01
agniecha83 - @31.01
Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03 6
JustynaU - @ 25.03
Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Czarna, dlatego też wpisałam Ciebie do poczekalni. Będziesz znała datę @ to mi podasz, a ja Ciebie przepisze w dobre miejsce
Anulka, chciałabym aby się działo, ale lipa. M dzisiaj od 17-tej do 3/4-tej w pracy. Jakby co dopiero jutro można korzystać Mój mąż się dowiedział, że już możemy to od razu chciał Dobrze, że dziewczynki były w samochodzie
iwo, i o to chodzi. Dzieciak robi siusiu na nocnik/kibelek więcej pieniędzy w kieszeni. Nam potrafiło 200zł iść na pampersy. To jest bardzo dużo. Jak oduczymy małą od pampersów, to te pieniążki można na coś innego przeznaczyć Kochana, a długo u Was trwało oduczanie od pampersa?
Gochson, tak miałam z pierwszą córką. Na golasa to zrobiła siusiu na nocnik, a jak w majtkach to do majteczek. A później przyszedł czas, że jak chodziła w majtkach to ładnie siadała na nocnik i siusiu robiła, ale jak już miała majtki i rajstopki, to potrafiła nasikać do nich. Po prostu nie miała orientacji ile rzeczy ma na sobie. Ale słyszałam od siostry i innych koleżanek, że jak chce małą oduczyć od pampersa, to najlepiej jak siusiu zrobi w majtki niech trochę w nich pochodzi. Wczoraj zrobiła zaraz po kąpieli i widziałam, że jej przeszkadzało, ale zostawiłam jej na 15 minut
Karola, moja starsza córka potrafi czasami siusiu zrobić do łóżeczka, ale staramy się około 22/23-ciej wysadzać ją przez sen, aby mieć pewność, że nie zsiusia się. Nasze dzieci są jeszcze małe i różnie bywa. Dlatego też kładę podkład, który mogę prać.
Anulka, chciałabym aby się działo, ale lipa. M dzisiaj od 17-tej do 3/4-tej w pracy. Jakby co dopiero jutro można korzystać Mój mąż się dowiedział, że już możemy to od razu chciał Dobrze, że dziewczynki były w samochodzie
iwo, i o to chodzi. Dzieciak robi siusiu na nocnik/kibelek więcej pieniędzy w kieszeni. Nam potrafiło 200zł iść na pampersy. To jest bardzo dużo. Jak oduczymy małą od pampersów, to te pieniążki można na coś innego przeznaczyć Kochana, a długo u Was trwało oduczanie od pampersa?
Gochson, tak miałam z pierwszą córką. Na golasa to zrobiła siusiu na nocnik, a jak w majtkach to do majteczek. A później przyszedł czas, że jak chodziła w majtkach to ładnie siadała na nocnik i siusiu robiła, ale jak już miała majtki i rajstopki, to potrafiła nasikać do nich. Po prostu nie miała orientacji ile rzeczy ma na sobie. Ale słyszałam od siostry i innych koleżanek, że jak chce małą oduczyć od pampersa, to najlepiej jak siusiu zrobi w majtki niech trochę w nich pochodzi. Wczoraj zrobiła zaraz po kąpieli i widziałam, że jej przeszkadzało, ale zostawiłam jej na 15 minut
Karola, moja starsza córka potrafi czasami siusiu zrobić do łóżeczka, ale staramy się około 22/23-ciej wysadzać ją przez sen, aby mieć pewność, że nie zsiusia się. Nasze dzieci są jeszcze małe i różnie bywa. Dlatego też kładę podkład, który mogę prać.
Ostatnia edycja:
Malusiolka no wlasnie moj synek to lubi latac z mokrymi majtkami. Zawsze jak mu sciagne pieluche i zostawie w majtkach to jak cos zrobi to chowa sie i ucieka zeby tylko ni przebierac.
Znowu jak jest na golasa to potrafi uciec za stol i tam nasikac a potem sie w tym tapla.
Znowu jak jest na golasa to potrafi uciec za stol i tam nasikac a potem sie w tym tapla.
mligocka
Anula- wczoraj też była druga kreska, ale totalny bladzioch. Natomiast wczoraj robiłam kilka testów różnych firm, dwa pokazały bladziochy, trzeci był negatywny. I dzisiaj ponownie zrobiłam ten który mi wczoraj wyszedł negatyw i dzisiaj namalował drugą kreske. Blada, ale widoczna.
beta wszystko wyjaśni o ile ciotka nie przylezie.
Wykapana, gotowa do pracy... Wychodzę. ufff.
beta wszystko wyjaśni o ile ciotka nie przylezie.
Wykapana, gotowa do pracy... Wychodzę. ufff.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mligocka spokojnej nocki, ja dziś już padam na twarz. Jeszcze pół godziny i do domu, nie wiem jak się nazywam tak w kość dostałam.
Maluś eh ci mężczyźni
Gochson Maluś ja przypominam sobie, że mój synek też bardzo wcześnie na nocniczek siusiał. Ale noce były koszmarne za to i bardzo długo nie mogłam go oduczyć. Zasikiwał wszystko malutek kochany. Także gratuluje wam sukcesów w tej kwestii.
Teraz z siusianiem nie mamy problemów ale dojrzewanie jest okropne
Miłego wieczorku staraczki
Maluś eh ci mężczyźni
Gochson Maluś ja przypominam sobie, że mój synek też bardzo wcześnie na nocniczek siusiał. Ale noce były koszmarne za to i bardzo długo nie mogłam go oduczyć. Zasikiwał wszystko malutek kochany. Także gratuluje wam sukcesów w tej kwestii.
Teraz z siusianiem nie mamy problemów ale dojrzewanie jest okropne
Miłego wieczorku staraczki
reklama
karolina859
Ale do czytania tu miałam z dzisiejszego dnia tylko
Karotka zgadzam się z Tobą, miło tu i przyjemnie
Malus lepszych więci nie mogłaś mieć! Gratki!!
Mligocka trzymam &&&& wiesz za co i miłej pracy!
Dziewczyny czy któraś z was miewa w środku cyklu bolesne i obrzmiałe piersi?? Ja od tygodnia nie wiem o co chodzi, ale dotknąć się nie mogę. Do tej pory to taki objawy miałam tylko przed spodziewaną @
Cześć dziewczyny , dziękuję za dobre słowa które potrafią góry przenosić.. Pogrzeb w sobotę za tydzień w dniu urodzin mojego taty będzie chował swoją siostrę.. przykre to i nadal do mnie nie dochodzi.. Dlatego zajęłam się pożyteczną rzeczą- wysprzątam całe mieszkanie :-) Mam zajęcie na kilka godzin i został mi z 3 pokojowego m jedynie przedpokój i o zgrozo pokój dziecięcy gdzie jest zawsze największy bajzel ale dam radę jutro też jest dzień.. Droga Asiu mnie nigdy piersi nie bolą ani przed @ ani jak mam owulkę.. Nic..
Mligocka trzymam kciuki o pozytywną betkę i fasolinkę nawet nie wiesz jak się cieszę :*
Malusiolka przepisz mnie kochana do poczekalni, teraz z R mamy taki okres że plany związane z dzidziusiem muszą narazie niestety poczekać ale myślę że góra rok nie dłużej , a po drugie muszę przytyć bynajmniej z 10 kg, pozbyć się z organizmu nikotyny i zdrowo się odżywiać.. :-) Muszę mieć pewność że fasolek ma dobre warunki do rozwoju .
Gochson gratuluję :-) Pewnie jesteś szczęśliwa co?? Dużo dużo zdróweczka dla Was :*
Anulka jaka z Ciebie jest piękna dziewczyna :-)
Olusia Jak tam?
MotylkowaOna co słychać?
Witam również nowe dziewczyny