reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylkowa – trzymam &&.
Karolina – ja zawsze w drugiej fazie cyklu mam większe piersi. I też zawsze myślę, że to może nie przez zbliżający się okres…
Blair – że też ja sobie takiego termometru nie kupiłam ;p Czasem wpisuję na oko, tzn. jak by mi temp skoczyła to bym zapamiętała, a jak do owulki codziennie prawie taka sama to czasem może pomylę tą jedną setną ;)
Suseł – właśnie podejrzewam, że te testy jakieś walnięte są. Wczoraj wyszła mi kreska ale jaśniejsza niż ta pierwsza… Mieliśmy odłożyć serduszkowanie, ale z kolei śluz miałam taki, że ściekał po nogach normalnie… więc nie przełożyliśmy.
Ewelinka – obiecujący wykresik. (mariposa to ja na ovu ):-)

Karolina czasem mnie zakuja ale chwilke tylko. Zobaczymy. Dzus ide odebrac moj zaoas testow :p pirrwszy zrobie w niedziele.

MALUS ;******

jusastar nie zapeszajac dziękuję ;*

Karolinka, miałam długi cykl i niby testy wyszły i okazało się, że to nie ciąża a cykl bezowulacyjny :) Specjalnie do ginekologa wybrałam się.

Ewelinko, jak się czujesz?:* Dwa piwka jak wczoraj wypiłaś nie powinny zaszkodzić :) Ale na razie już nie pij dopóki nie będziesz wiedzieć na czym stoisz :)

Jussastar- pewnie masz racje z tymi większymi piersiami, ja nigdy wcześniej nie obserwowałam tak swojego organizmu, zresztą ja czuję że są ociążałe a R zauważył wczoraj że urosły :p
Ewelinka- trzymam MOCNO kciuki za niedzielę &&& musi się udać
:-)
Maluś- ja nigdy nie miałam takich długich cykli, a nawet nie wiedziałam że to oznacza cykl bezowulacyjny ale przypomniał mi się właśnie ginek z państwowej przechodni który pod koniec sierpnia badając mnie ponoć dobrym aparatem USG postawił diagnozę że w tym cyklu jeszcze jajeczka mi nie pękły, i że nie owuluję a ja już byłam w 4 tygodniu ciąży..

Karolinko, różnie bywa. Ja teraz sama nie wiem czego chce :) Wiem na pewno, że jak praca się dla M w Anglii znajdzie, to czy będzie 2, czy 3-ka dzieci wyjeżdżamy :)

Letta, co tam?:* Możesz mi napisać, czy od 5 roku życia w Anglii jest zerówka, czy pierwsza klasa. Pytam się, bo wiem, że tam dzieci jakoś wcześniej idą do szkoły.

Dzięki Kochana :*
Co ma być to będzie
Mam pytanie czy ma któraś Yorka ?
Mojej kuzynce wczoraj urodziły się 4 pieseczki same chłopczyki i zastanawiam się nad kupnem jednego..
Tylko słyszałam że ten piesek jest kosztowny w utrzymaniu

Maluś wiesz co , my też rozmyślamy nad wyjazdem do Anglii albo Irlandii ale problem w tym że ja nie wiem czy dostanę dla dzieci paszporty bo potrzebowałabym zgody od swojego ex a wiesz że On przepadł jak kamień w wodę ..
Tu w Polsce nie ma przyszłości bo robi się coraz gorzej dla młodych

Karolinka bo gin pewnie nie bardzo sie znal i widzial cialko zolte albo torbiel krwoyoczna ktora czesto jest w ciazy. A ciazy w 4 tyg na usg nie wypatrzysz;)choc dziwne ze nie rozpoznal cialka zoltego

reklama
Do góry