reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

KasikZ to był straszy ginek który od lat w tym siedzi i nic nie zauważył u mnie, ani ciąży ani żadnych zmian tylko postawił taką diagnozę, dał luteinę i miałam odczekać bodajże 5 dni na okres..

A 2 tygodnie pózniej było już widać zarodek, serduszko i to był 6 tydzień

Maluś z zgody drugiego rodzica nie potrzebuje wtedy ?
Prawa ma całkowicie odebrane .

reklama
Karolina no niestety temp zdecydowanie za niska, miałaś nawet poziomy 36,00... Spróbuj się nie nakręcać, bo przez ten rok w poczekalni to osiwiejesz.
Zdarzają się wpadki z przerywanego jak facet nie zdąży wyjść, albo mu się wydaje że zdążył a tak nie jest, w innych przypadkach prawdopodobieństwo jest bardzo małe
ja przed @ mam mega powiększone piersi, z żyłkami na wierzchu, więc nie koniecznie musi być to objaw
jeśli Twój ex ma odebrane prawa to chyba bez problemu i paszport dostaniesz dla Dzieciaków

Ewelinka dzięki za wyjaśnienie :)
pewnie ze masz szansę :) wykresik ładny :) a jest jeszcze wcześnie :)

Maluś oczywiście w dotykowym mogą Ci wymienić, tylko jeśli wymienisz ją w jakimś zwykłym punkcie to stracisz gwarancję, musiałabyś w autoryzowanym serwisie wymienić, co niestety łączy się z wyższymi kosztami...

Jussastar termometr kupiłam na allegro za chyba 15-17zł :)

Malus a dziękuję czuje sie dobrze tylko ciagle zmeczona i sikam co chwila :-)
Juz nie bede pic :-)

Karolinko moja teściowa ma yorka i nie jest drogi w utrzymaniu.

Blair nie ma za co ;-) mialam przez dłuższy czas kontakt z serwisem wiec troche wiem.

Ostatnia edycja:
Blair taka natura kobiety jest że bez przerwy doszukuje się w sobie objawów ciąży :-)
Ale macie racje, najlepiej sobie odpuścić bo siwych włosów na głowie przybędzie
Na razie rozmawialiśmy na temat wyjazdu ale dobrze że mogę dzieciaczkom bez problemu paszporty wyrobić :)
Ewelinka to fajnie , pocieszyłaś mnie :)

karolina859 - na wyrobienie dowodu też musi być zgoda drugiego rodzica (rodzice lub jedno z rodziców wraz z pisemną zgodą drugiego z rodziców poświadczoną za zgodność podpisu przez organ gminy lub notariusza dla osoby ubezwłasnowolnionej całkowicie pozostającą pod władzą rodzicielską)

Ewelinka - to z nawiasu to akurat ze strony urzędu jest, a dowód właśnie młodej wyrabiamy to w temacie jestem ;-) , co do KP to z pracy mej własnej się orientuje

Karolina wiem wiem bo sama to przechodziłam, sporo poczytałam o przerywanym i wypowiedzi na forach i wypowiedzi lekarzy ;)
Także spróbuj zając sobie czymś głowę i przeczekać ten czas

Goska ale jeśli ex Karoliny jest pozbawiony praw rodzicielskich to chyba tylko Ona decyduje, przynajmniej tak mi się wydaje

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
odebrałam wyniki i za chiny sie na tym nie znam i nie wiem jak je rozczytać.. ale jak tak patrze to jestem zdrowa jak rydz nawet bez tych wyników.. :):-)

Do góry