reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Iwo to moze mam jeszcze szanse bo Ja dziś mam 8 dzien. Cycki troszke bola i czasem mi się zrobi niedobrze no ale nie wiem... czuje się tak jakby mnie lapalo chorobsko jakies...

Sie witam
Iwo bedzie dobrze;)
Ewelinko nie nakrecaj sie . Kilka dni po owu to na prawde bardzo wczesnie. Czasami nawet jeszcze nie doszlo do zagniezdzenia. Poczekaj jeszcze troszke. W zes cyklu od okolo tygodnia po owulacji mialam wydety brzuch, bolaly mnie mega piersi i byly ogromne - myslalam ze sie udalo . @ nawet sie spoznila a beta wyszla powyzej 1 (2 cos tam) . Ale niestety falszywy alam. Prawdopodobnie doszlo do zaplodnienia ale jakeczko sie nie zagniezdzilo. Nie ma co sie nakrecac bo potem sie smucimy. Trzymam za ciebie kciuki jeszcze wszystko przed Toba ale na spokojnie;)
Mnie kluja jakniki wiec jajeczka wedruja;) ale obiecalam sobie ze w tym cyklu na spokojnie noe testuje wczesniej , nie szukam objawow . Bo psychika mi siadzie

Kurde.. całego posta mi wcięło :wściekła/y:

Susel, Twoja wypowiedź trochę mnie zasmuciła :-( Też mam w Orange. Tylko, że moje dźwięki nie działały zanim szybka pękła. Ale nie chcieli wciąć na gwarancję :wściekła/y:

Kasik, w dotykowym mogą mi wymienić szybkę? :confused:

Jołasia, z niecierpliwością czekam na Twoje wyniki. &&&&& :*

Agniecha, zdrówka dla Mateuszka :* Kochana, a nie zastanawialiście się od czego Wam mały non stop choruje? Może ma 3 migdał? &&&&&& mocno zaciskam za dzisiejszą wizytę :*

brrr, jak się czujesz Kochana :*

Cyntia, gratuluję :* Dopiero zauważyłam suwaczek :)

Karolina, wydaje mi się, że Twój mąż jednak myśli o dziecku :p Kochana, a co u mnie? I kreseczka, ale @ brak a dzisiaj 31 dc. Powiedziałam dla M, że jedna I i czy się cieszy, a On "Tak i Nie" :p Trochę chłopina się nastawił hehe.. Jajniki mnie bolą i pewnie @ niedługo do mnie zawita.

mychunia, może i dużo nerwów, ale jak ja podejrzewałam ciąże chodząc na kursy z prawka, to instruktor powiedział, że łatwiej kobiecie w ciąży zdać :) Egzaminatorzy są wyrozumiali.

Ewelinko, musi Ci się teraz udać :*:*

Motylku, współczuje bólu <przytul>:*

Asia :* Anulka:* Aschlee:*

Załamka.. 4 miesiące mam telefon, a za przeproszeniem do d*** jest już ;/

Karolina, jakiś czas temu pytałam się o to samo i Anulka napisała, że znajomi mają przez taki stosunek dzieciaczka. Wszystko jest możliwe. Mój powiedział, że nie jest pewien, czy coś poszło do środka ;) Mnie sutki bolą i jajniki, ale może to być oznaka @ Okaże się niedługo :p

Od 6 na nogach, ale wyjątkowo wyspana jestem. Dobrze, że ładna u mnie pogoda. Mogę wystawić suszarkę na balkon niech się pranie suszy :) Po 11-tej ma do mnie mama przyjechać i nie będę się nudzić :) Ostatnio na obiad zrobiłam zapiekankę z makaronem i z serem, to dzisiaj kurczaczka piekę, bo dawno nie było :D Jak u Was z obiadkiem?

Starające się: 15 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03

Marzec
ana0808 - @28.03
dziuneczka - @29.03

Kwiecień

ewelinka_shn - @1.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89, karolina859,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,Krao lina,Lisica.,AsiaSz

Maluś to widzę że mamy ten sam problem :)
Może @ się spóznia bo ostatnio za dużo się stresowałaś ale wiadomo że niepewność jest
No mój R mówi mi że na razie nie chcę dzidzi ale co miesiąc słyszę że w ciąży jestem.. Nie wiem czemu tak mówi..
Może ja tak przez niego się nakręcam
No właśnie nie wiem co dzisiaj zrobić na obiadek

reklama
Kasik, dużo :p

Milenka, nie zrobię bety, bo nawet nie mam jak się wybrać z dwójką dzieci. A poza tym wole poczekać. Poroniłam 3 miesiące temu i moje cykle są różne od 30-34 dni. Poczekam do niedzieli i wtedy pomyśle (w niedziele można robić i po 2h masz wyniki) :) Jak miałam cykl bezowulacyjny, to nawet do 45 dni dochodziło.

Julia, nawet nie musisz pytać się. Z przyjemnością wpisałam Ciebie na listę :*

Do góry