reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gosia a dziekuje ;-) czuje sie ok tylko nic mi się nie chce. Jakaś taka wymeczona jestem .. a Ty jak?

Iwo i tak na pewno będzie ;-)

Agniecha kciukasy za wizytę ;-)

Motylku trzymam kciuki by badania byly ok. no i bys Się lepiej czula ;-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny .
Ładna pogoda nam się na śląsku zrobiła , moje dwie myszki już są w przedszkolu i szkole a ja piję dopiero kawę
Wczoraj R podczas serduszkowania powiedział że ja chyba w ciąży jestem bo piersi mi urosły :p
Maluś a jak sytuacja u Ciebie ?
Motylku trzymam kciuki za dobre wyniki .
Ewelinka piękny masz wykresik , będziesz następna :p

hej dziewczyny :tak:

ja jak co dzień wstałam o 9 :-D wczoraj miałam poważną rozmowę z mężem na temat prawka i pracy, obydwoje stwierdziliśmy, że jak jestem w ciąży to nie ma sensu iść na prawko (bo mnie to za dużo nerwów kosztuje), a do pracy i tak mnie nikt nie przyjmie :-( mąż stwierdził, że widocznie tak miało być... cieszę się, że ta myśli :tak:

kasik samopoczucie super :-D cycki mnie bolą głównie brodawki, ciągle bym spała i mam zachcianki :-) brzuch czasem kłuje, a jak mocniej zakłuje to się boję, że coś nie tak.... ale nie krwawię ani nic, więc jest ok :-) a i czasem mi się robi nie dobrze, ale tak delikatnie :tak: ciekawe co będzie później :-D

już się nie mogę doczekać jutra :-D

koleżanka z pracy od męża była miesiąc na urlopie, wczoraj wróciła i mówi, ze jest w 12 tyg ciąży :-) a w styczniu rzuciła palenie :tak:

agniecha zdrówka dla syna :tak:a od którego tyg masz mdłości? kciuki za wizytę :tak:

Karolina no Motylkowi i Mychuni wywrozylas wiec moze i mi Ci się uda ;-)

Mychunia a powiedz czy pamiętasz od ktorego dnia po owu Cie cycki bolaly i brzuch?

Ewelinka dokładnie, mówiłam że Motylek i Mychunia zajdą i za Ciebie teraz trzymam mocne kciuki &&&
Ja mam też ociążałe piersi i zaparcia..
Wiecie co, powiedzcie mi dziewczyny czy jest możliwa ciąża jak my z R stosujemy stosunek przerywany ale zdarzyło się tak że nie skończył we mnie ale zaraz po tym znów wsadził.. Można w ten sposób zostawić w środku żołnierzyki ?
Bo chyba znów się nakręcam.. Wczoraj temperatura 36,9 a dzisiaj już spadek na 36,4
Dzisiaj mam 19 dzień cyklu, od poronienia co miesiąc miałam plamienia.. W tym cyklu póki co ich nie mam..

Karolina oby Ci się udało wywrozyc ;-)
Szansa jest.. ostatnio moja kumpela powiedziała ze jest w ciąży. Od 3 lat stosowali metode jak ona to mówi: wysiadania przystanek wcześniej. I co? teraz wsiadl im pasażer na gape :-)

hej :)

ja już jakiś czas w pracy i znowu dziś do 23 siedzę :/ nie lubię nocnych doświadczeń...
za oknem jeszcze trochę mroźno, ale piękne słoneczko to wynagradza :)

Marcysiowa witaj :)mam nadzieję że teraz szybciej pójdzie niż przy pierwszej ciąży
wow to masz szczęście z dzieciakami że takie grzeczne bo jak czasem słucham co znajomi opowiadaj, to włos się na głowie jeży :p

Aschlee gratulacje pracy :) grunt to robić to co się kocha :)

Wątpliwości mam nadzieję że nie będę musiała sie martwić zbitymi szybkami, tel zabezpieczony: dobra folia i silikonowe wdzianko :)

Jussastar haha ja też tak mam w weekend że mierzę temp później w kimono a jak wstaję to yyyy ile tam było? na szczęście mam termometr który zapamiętuje ostatni godz pomiaru :)
też lubię różnego rodzaju Perły :)

Maluś jeśli chodzi o szybkę to Ci nie naprawią w ramach gwarancji - uszkodzenie mechaniczne, natomiast jeśli chodzi o dźwięki to chyba powinni to uwzględnić, ja jak chcę iść się kłócić na temat gwarancji to dzwonię do rzecznika praw konsumenta i się upewniam czy mam rację, a później mam dodatkowy argument, że jak będą się chcieli wymigać od odpowiedzialności to ich straszę rzecznikiem :)

Suseł jestem na doktoracie w instytucie

Agniecha &&&&& za wizytę, czekam na wieści i może zdjęcia :D

Karolina szanse jakieś są, ale bardzo małe, wiem z doświadczenia ;) z resztą temp nie wskazuje raczej na ciążę....

Ewelinka serio ? :-) Szczęściarze
Blair to temperatura raczej słaba więc pewnie znów wyolbrzymiam a miałam się więcej nie nakręcać

reklama
Dziewczyny z ta gwarancja to nie tak jak piszecie.
Malus kazdy serwis producencki przy uszkodzeniach typu pęknięcie szybki czy wyswietlacza aby naprawic inne usterki nawet te nie związane z uszkodzeniem mechanicznym nie naprawi ich jeżeli nie zgodzisz sie na odplatna naprawe czesci uszkodzonej mechanicznie niestety. Chyba ze przy ekspertyzie stwierdza ze uszkodzenie nie bylo z Twojej winy. Zdarzało się tak ale bardzo rzadko. W kazdym razie warto próbować.

Karolina no oni akurat sie nie cieszą ale jak dla mnie to tez szczesciarze ;-)

Do góry