reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gosia nie mat pojęcia czemu owulacyjny wyszedl pozytywnie... no ja tez bym mogla spac ale to tylko to... dzis mnie jeszcze nie zakulo porządnie.. Wyniki beda supee mówię Ci ;**

Dziuneczka no niska ale wyzsza niz w pierwszej fazie ;-) fakt serduszek dużo ale zobaczyny czy odpowiednio zadziałały żołnierze :p

Monarti kochana ;*** wszystko bym dała by się udało...

Ostatnia edycja:
Cyntia jeszcze nie tracę nadzieii..fakt jeden od 2 tygodni mniej wiecej chodzę spać o 22:eek: i śpie jak zabita:tak: co do serduszek- w 11,12 i 14 dc a na owulację stawiam 14 dc,ale dokladnie niewiem,tylko ta tempka mnie troszke niepokoi

3-Dzien-Dobry-Kobietki-2201.gifu mnie dzisiaj ladna pogoda...
Asia odpocznij i wracaj szybciutko do dzialania:tak:
Malus buziaczki.gif
Watpliwosci i jak tam rozmowa? Mam nadzieje ze wszystko zgodnie z planem:tak:

Załączniki

• 3-Dzien-Dobry-Kobietki-2201.gif
    3-Dzien-Dobry-Kobietki-2201.gif
    21,6 KB · Wyświetleń: 53
  • buziaczki.gif
    buziaczki.gif
    32,1 KB · Wyświetleń: 78
Witajcie dziewczyny . Kilka dni mnie nie było bo w dalszym ciągu dochodzę do siebie po tym co się stało u mnie w domu w piątek.
Postaram Wam się to opisać w skrócie żeby nie przynudzać.. Otóż zaprosiłam do siebie swoją siostrę wraz z synkiem do domu po czym moja siostra uzależniona od swojego męża ( psychopaty ) oraz teścia narobili mojemu R kłopotów bo najpierw go spili a potem zaczęli katować zupełnie bez powodu.. Moje dzieci płakały w niebo głosy bo w życiu czegoś takiego nie przeżyły.. Mówię Wam trzęsę się do tej pory i mam żal do siostry że go sprowadziła pod nasz dach.. Na szczęście R ma wystarczająco dużo siły i ich za szmaty wywalił z mieszkania.. Coś strasznego.. Chciałabym pomóc siostrze bo żyje u boku alkoholika i damskiego boksera ale jej nie da się przegadać..
Szwagierek dostał karę bo leży od 3 dni w szpitalu, z tego co mówiła siostra uderzył się o próg i pękła mu czaszka i jakiś płyn wlał mu się do oczodołów bo widzi podwójnie.. Zastanawiam się czy to nie jest kolejna ściema ze strony mojej siostry..

Karola, myślałam o Tobie wczoraj i dzisiaj rano. Kurde współczuje Tobie, że musiałaś przez to przechodzić. Źle że dzieci musiały tą sytuację widzieć ;/ Ja rozumiem Twoja siostra, ale jak Ona chce do niego to nic na siłę. Musicie uważać aby Wam nie robili nieprzyjemności. Trzymaj się <przytul> A jak teraz dzieci?

Aschlee, prześlij mi trochę słoneczka :):*:*

Anulka:*

Ewelinko, życzę Tobie z całego serca abyś zaszła w ciąże i to szybko :*

Watpliwosci, nie pamiętam czy pisałaś, ale zapytam.. planujecie ślub? :*

Dzisiaj 30 dc, a @ brak ;)

reklama
karolina859 to faktycznie nie dziwie sie ze ciezko Ci dojsc do siebie po takiej akcji..jak to prawda co mowi siostra to pekniecia czaszko to nie przelewki...myslisz ze moglaby tak fantazjowac?Aczkolwiek strasznie mocno musial sie uderzyc..zazwyczaj przy peknieciach czaszki uszkodzeniu ulegają również okolice mózgu stykające się z podstawą czaszki.A objawem pęknięcia czaszki jest płyn słomkowej barwy wyciekający z nosa lub uszu.Przykre ze nie ozwoli sobie pomoc Twoja siostra:-( no i ze Dzieciaczki musialy to wszystko widziec.

Malus kochana specjalnie dla Ciebie1_slonce.gif

Załączniki

• 1_slonce.gif
    1_slonce.gif
    115,5 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Do góry