reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś dokładnie najważniejsze żeby beta teraz dobrze przyrastała i jajeczko lub jajeczka były tam gdzie powinny :tak: i potem żeby prawidłowo rosło/rosły i urodziły/urodziło się zdrowe :tak:

teraz przynajmniej rozumiem moje osłabienie, zmęczenie, ciągłą chęć spania i różne smaki :-)

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03

Marzec
ana0808 - @28.03
dziuneczka - @29.03

Kwiecień

ewelinka_shn - @1.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89, karolina859,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,juli a0903,Krao lina,Lisica.,AsiaSz

Asia bardzo mi przykro :( powinni lepiej robić te cholerne testy, rozumiem Cię bo chociaż ja się próbowałam nie nakręcać to i tak po tych testach przyszło rozczarowanie z @. Czasem lepiej się zdystansować... Mam nadzieję że podniesiesz się szybko i wróci dobry humor :* Ja niezmiennie trzymam za Ciebie mocno kciuki :*

Mychunia - na początku brzuszek moze pobolewac- staraj sie odpoczywac ile możesz
Iwo - dobrze ze masz możłiwosć pracy w domu i troszkę zwolnić - zdrówka
Asiu- rozumiem doskonale Życie na prawde daje nam w kosć, ale bedzie dobrze. Czekamy tu na ciebie :-)
Dlatego przez moje tez dziwne akcje i ciagle jakies ciąze biochemiczne pani dr zabroniła mi testowac i swirowac wcześniej. Kazała zrobić test w niedziele za 2 tyg , ewentualnie bete w poniedziałek. I taki mam zamiar, Bo potem psychika siada...
Ja zaraz do dentysty i po tate , bo przyjeżdza a potem pracowac :-D

Ostatnia edycja:
Mychuniu kochana ja mam to samo jakbym mogła to bym cały czas w łazience siedziała i tylko sprawdzała czy wszystko ok, jak mnie cos zaboli to zaraz sie kłade.. no cóż poradzic ze taki strach jest..

Asienku buziam cie mocnoooo wiem co czujesz..:*

Dzień dobry dziewczęta
Jak tam w ponury deszczoewy dzień, u nas dość chłodno i cały czas siąpi.
Asiu - spokojnie i z umiarem. Odpoczynek nie raz się przydaje.
kasikz - jak dentysta, ja właśnie wróciłam, 8-ka zatruta na dwa miesiące, za miesiąc następna, dolna 8-ka do zatrucia, tak pomału to dawkuję, bo dentysta dla mnie to :no:
Obiad wstawiony, ulubiona zupa śmieć męża. Aż na dwa dni bo jutro po nocce jadę odebrać wyniki męża i do swojego doktora. Kupiłam sobie na pocieszenie po dentyście pysznego eklera z bitą śmietaną.

reklama
Jołasia - bosche całe wieki nie jadlam eklerek :rofl2: ślinie się ale za to emek przywiezie mi kurczaka w 5 smakach z makaronem :-D

Do góry