reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- tak dance central. Fajne ale trudne te uklady...
Jolasia- u mnie tez zimno a wczoraj jeszcze tak cieplutko bylo temperatura szaleje. A w domu juz grzanie wylaczone... trzeba bedzie wlaczyc jeszcze raz...
A tego zeba az na dwa miesiace zatrul? To nie za dlugo???

reklama
Hej dziewczyny.
Oczywiście glupia ja zrobilam test dzis. Oczywiście jedna kreska wiec czuje ze nic z tego nie będzie w tym cyklu... Robilam tez test owulacyjny dla sprawdzenia i on wyszedl za to pieknie :/ ehh

ewelinka jaką masz tempkę? i ile dni do @? Czy tempka mierzona w ciagu dnia,może coś mówić? bo rano o 7 miałam 36,8 a teraz 37,2:eek: ja sądzę ze ten moj termometr jest jakiś lipny elektroniczny zwykły mam i były sytuacje ze raz pokazywał np.37 a za chwilę 36,8..więc jak tu wierzyc takim pomiarom:no:

reklama
Ewelinka mi beta 9dpo wyszła 0 ;-) cień 11dpo, a bladzoch 13dpo... w piątek może ci cos wyjść najwcześniej, natomiast te owulacyjne tez testowałam i były II chyba 10dpo, musiałabym poszukać....
cos mnie tam zakuło raz na czas (przed testem) a z objawów tylko senność była

ja oddałam dziś trochę krwi teraz czekam na wyniki, okazało się ze tez w diagnostyce wiec online będzie wieczorem, ;-) może cos zrozumie

Do góry