reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Milena przy zagniezdzeniu teoretycznie powinien być leciutki spadek z tych wyższych temperatur i ponowny wzrost. Teoretycznie bo ja takiego spadku nie zaobserwowałam.

reklama
Chyba przegielam z siedzeniem nad ksiazkami bo mnie glowa strasznie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz dzisiaj pora odpuscic.
Mychunia przykra historia z kolezanka :-(

Asia super ze telefon udalo sie naprawic :tak:

nareszcie w domku :) i maam mam moje maleństwo, moje marzenie :D iphone 5s :D odkąd smartphony weszły to o nim marzyłam i mam :D teraz muszę się nauczyć go używać :p

Mychunia piękna beta! może faktycznie bliźniaki? :)

Iwo no to super się szef zachował! i taki człowiek nie będzie miał problemów z pracownikami...

Asiu to super że tel działa :) ja głupia dałam kartę sim do przycięcia żeby do iphona weszła i zapomniałam kontaktów skopiować i nie wiem czy to się da jakoś odtworzyć :/

Suseł Gochson tylko że Bratowa w czasie okołoowulacyjnym to była przynajmniej tydz po wyleczeniu dlatego się zdziwiłam, ale nie sądziłam że jelitówka może mieć takie znaczenie, niedobrze bo ja ją bardzo często łapię... coś w tym faktycznie jest...

iwo- to dobrze, ze rozmowę z szefem masz już za sobą i wszystko dobrze poszło.

miligocka - ach nie ma za co, po tak długim czasie oczekiwania na dzidziusia niektóra wiedza w głowie się gotuje aż od nadmiaru.

mychunia - Pisałaś coś o usg piersi? pamiętaj, że usg w pierwszych trzech miesiącach nie wskazana w nadmiarze, więc jak możesz to usg piersi zrób po upływie 3-go miesiąca.

Dzisiaj glut od morza po zakopane. Pozytywny test owu, jutro rano dorwę M jeszcze przed dentystą, bo teraz jest w pracy. Ten tydzień troszkę się mijamy.

A byłam na spirometrii, wyszła fatalnie. Jestem podłamana, bo przeziębienie nie wchodzi w grę bo wszystko gra poza tym, ze mam zmniejszoną wydolność oddechową.
Dobranoc wszystkim paniom i miłego wieczora życzę. Powinno być na odwrót :-D
Zmykam do pracy

Dziękuję za odpowiedzi miedzy czasie pisalyscie o lutce że podnosi temperaturę wiec u mnie mierzenie chyba się nie sprawdzi.
Mychunia gratulacje pozytywne zazdroszczę ;)

reklama
Mychunia - zobacz jak to życie samo decyduje kiedy obdarzy nas szczęściem :) na pewno teraz będzie wszystko w porządku. Jest zupelnie inaczej. Wtedy plamilas a testy długo nie wychodziły.

Do góry