reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Ewelinka, a po czym mógł u mychuni poznać? Pewnie uśmiechnięta cały dzień chodzi
Mychunia, bliźniaki, bliźniaki, bliźniaki
Mychunia, bliźniaki, bliźniaki, bliźniaki
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ja to bym sama zaraz powiedziała :-) nie umialabym trzymac tej wiadomości przed Adasiem w tajemnicy ;-)
nareszcie w domku i maam mam moje maleństwo, moje marzenie iphone 5s odkąd smartphony weszły to o nim marzyłam i mam teraz muszę się nauczyć go używać
Mychunia piękna beta! może faktycznie bliźniaki?
Iwo no to super się szef zachował! i taki człowiek nie będzie miał problemów z pracownikami...
Asiu to super że tel działa ja głupia dałam kartę sim do przycięcia żeby do iphona weszła i zapomniałam kontaktów skopiować i nie wiem czy to się da jakoś odtworzyć :/
Suseł Gochson tylko że Bratowa w czasie okołoowulacyjnym to była przynajmniej tydz po wyleczeniu dlatego się zdziwiłam, ale nie sądziłam że jelitówka może mieć takie znaczenie, niedobrze bo ja ją bardzo często łapię... coś w tym faktycznie jest...
Mychunia piękna beta! może faktycznie bliźniaki?
Iwo no to super się szef zachował! i taki człowiek nie będzie miał problemów z pracownikami...
Asiu to super że tel działa ja głupia dałam kartę sim do przycięcia żeby do iphona weszła i zapomniałam kontaktów skopiować i nie wiem czy to się da jakoś odtworzyć :/
Suseł Gochson tylko że Bratowa w czasie okołoowulacyjnym to była przynajmniej tydz po wyleczeniu dlatego się zdziwiłam, ale nie sądziłam że jelitówka może mieć takie znaczenie, niedobrze bo ja ją bardzo często łapię... coś w tym faktycznie jest...
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
iwo- to dobrze, ze rozmowę z szefem masz już za sobą i wszystko dobrze poszło.
miligocka - ach nie ma za co, po tak długim czasie oczekiwania na dzidziusia niektóra wiedza w głowie się gotuje aż od nadmiaru.
mychunia - Pisałaś coś o usg piersi? pamiętaj, że usg w pierwszych trzech miesiącach nie wskazana w nadmiarze, więc jak możesz to usg piersi zrób po upływie 3-go miesiąca.
Dzisiaj glut od morza po zakopane. Pozytywny test owu, jutro rano dorwę M jeszcze przed dentystą, bo teraz jest w pracy. Ten tydzień troszkę się mijamy.
A byłam na spirometrii, wyszła fatalnie. Jestem podłamana, bo przeziębienie nie wchodzi w grę bo wszystko gra poza tym, ze mam zmniejszoną wydolność oddechową.
Dobranoc wszystkim paniom i miłego wieczora życzę. Powinno być na odwrót
Zmykam do pracy
miligocka - ach nie ma za co, po tak długim czasie oczekiwania na dzidziusia niektóra wiedza w głowie się gotuje aż od nadmiaru.
mychunia - Pisałaś coś o usg piersi? pamiętaj, że usg w pierwszych trzech miesiącach nie wskazana w nadmiarze, więc jak możesz to usg piersi zrób po upływie 3-go miesiąca.
Dzisiaj glut od morza po zakopane. Pozytywny test owu, jutro rano dorwę M jeszcze przed dentystą, bo teraz jest w pracy. Ten tydzień troszkę się mijamy.
A byłam na spirometrii, wyszła fatalnie. Jestem podłamana, bo przeziębienie nie wchodzi w grę bo wszystko gra poza tym, ze mam zmniejszoną wydolność oddechową.
Dobranoc wszystkim paniom i miłego wieczora życzę. Powinno być na odwrót
Zmykam do pracy
KasikP
Fanka BB :)
A ja po fitnesieeee:-)
Mychunia ja obstawiam że to 1 fasolek z pierwszego pęcherzyka
Zdradza Cie radość więc i mąż się domyślił;-)
Blair ale masz sprzęcik hihi
Mychunia ja obstawiam że to 1 fasolek z pierwszego pęcherzyka
Zdradza Cie radość więc i mąż się domyślił;-)
Blair ale masz sprzęcik hihi
reklama