reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula wg lekarki jest taka szansa :-D

Kasik wg kartki to 4 tydzień :tak:

agniecha
uspokoiłaś mnie :-D

w czwartek jadę na betę, a potem na usg piersi i po nim mam nadzieję, ze wyniki już będą i że będzie wszystko ok :-)

iwo wg kalkulatora ciąży na necie termin porodu byłby 4 grudnia :tak:

goska trzymam kciuki, aby wyniki były ok :tak: dokładnie, aby beta druga prawidłowo przyrastała i serduszko było i wszystko ok czy 1 czy w dwupaku :-D

Asiu
fajnie, że tel sprawny :-)

a mi oprócz wielkiej radości jest bardzo przykro, bo niektóre z Was pewnie pamiętają jak pisałam, ze gdy byłam w szpitalu ze mną leżała dziewczyna, która urodziła w 27 tyg córeczkę i walczy z nią... po 5 miesiącach maleńka Zosieńka przegrała walkę :sad:

suselku właśnie mi powiedziała, że jest szansa na bliźniaki i po poronieniu czasem się tak zdarza, ale nie brałam tych słów na poważnie..

dzięki wielkie dziewczyny za gratulację i słowa wsparcia i otuchy :tak:

Mychunia przykre co piszesz. Współczuję znajomej. :(

Dziewczynki ale się ciesze, że tel działa i wszystkie dane sa. Ufff mega fart tak po prawdzie. Ten telefon ma dla mnie ważną zawartość.

Miłego wieczoru życzę.

Ewelinko tez mialam ale nie pamietam jak czesto:blink: mam nadzieję na ten cykl ale też nie nastawiam sie bo wtedy łatwiej przyjąć rozczarowanie,co ma być to będzie,ja sie staram o nasze czwarte dziecko,mam już trojeczke-samych chłopców:blink:

Agniecha83 ja tez uwielbiam koty choć moj byl sceptyczny teraz się przekonał i nawet martwi się o niego jak go nie ma. Bo to kot arystokrata wychodzący i bardzo grzeczny. To jest dachowiec ale taki wdzięczny normalnie go ubóstwiam.

Gochson no ja wlasnie tez nie dopiero ostatnio jak znow czytalam o poronieniach i pisalo o tych roznych wirusach typu salmonella, listerioza itp. to mi sie przypomnialo. jak rozmawialam z gin o toxo to mowila ze troche to zajmuje od momentu zarazenia do poronienia wiec tak sobie mysle ze z tymi wirusami powodujacymi jelitowke moze byc podobnie. zaatakowal w okresie owulacji a poronienie spowodowal kilka tygodni pozniej.

mychunia ale sie ciesze ze Ci sie udalo! i dajesz mi nadzieje powiem Ci. no ale z ta dziewczyna ze szpitala to strasznie smutne... w ogole szok ze 5 miesiecy sie udawalo a jednak tak sie to skonczylo...

reklama
Milena ja nie wiem bo pierwszy raz mierze... moze któraś pomoże? Dziewczyny? powinna spasc?

Mychunia straszne z ta mala :-( a po czym Mąż poznał ze jestes w ciazy.?

Do góry