reklama
Anula wg lekarki jest taka szansa
Kasik wg kartki to 4 tydzień
agniecha uspokoiłaś mnie
w czwartek jadę na betę, a potem na usg piersi i po nim mam nadzieję, ze wyniki już będą i że będzie wszystko ok :-)
iwo wg kalkulatora ciąży na necie termin porodu byłby 4 grudnia
goska trzymam kciuki, aby wyniki były ok dokładnie, aby beta druga prawidłowo przyrastała i serduszko było i wszystko ok czy 1 czy w dwupaku
Asiu fajnie, że tel sprawny :-)
a mi oprócz wielkiej radości jest bardzo przykro, bo niektóre z Was pewnie pamiętają jak pisałam, ze gdy byłam w szpitalu ze mną leżała dziewczyna, która urodziła w 27 tyg córeczkę i walczy z nią... po 5 miesiącach maleńka Zosieńka przegrała walkę
suselku właśnie mi powiedziała, że jest szansa na bliźniaki i po poronieniu czasem się tak zdarza, ale nie brałam tych słów na poważnie..
dzięki wielkie dziewczyny za gratulację i słowa wsparcia i otuchy
Kasik wg kartki to 4 tydzień
agniecha uspokoiłaś mnie
w czwartek jadę na betę, a potem na usg piersi i po nim mam nadzieję, ze wyniki już będą i że będzie wszystko ok :-)
iwo wg kalkulatora ciąży na necie termin porodu byłby 4 grudnia
goska trzymam kciuki, aby wyniki były ok dokładnie, aby beta druga prawidłowo przyrastała i serduszko było i wszystko ok czy 1 czy w dwupaku
Asiu fajnie, że tel sprawny :-)
a mi oprócz wielkiej radości jest bardzo przykro, bo niektóre z Was pewnie pamiętają jak pisałam, ze gdy byłam w szpitalu ze mną leżała dziewczyna, która urodziła w 27 tyg córeczkę i walczy z nią... po 5 miesiącach maleńka Zosieńka przegrała walkę
suselku właśnie mi powiedziała, że jest szansa na bliźniaki i po poronieniu czasem się tak zdarza, ale nie brałam tych słów na poważnie..
dzięki wielkie dziewczyny za gratulację i słowa wsparcia i otuchy
dziuneczka
Fanka BB :)
Ewelinko tez mialam ale nie pamietam jak czesto mam nadzieję na ten cykl ale też nie nastawiam sie bo wtedy łatwiej przyjąć rozczarowanie,co ma być to będzie,ja sie staram o nasze czwarte dziecko,mam już trojeczke-samych chłopców
Agniecha83 ja tez uwielbiam koty choć moj byl sceptyczny teraz się przekonał i nawet martwi się o niego jak go nie ma. Bo to kot arystokrata wychodzący i bardzo grzeczny. To jest dachowiec ale taki wdzięczny normalnie go ubóstwiam.
Gochson no ja wlasnie tez nie dopiero ostatnio jak znow czytalam o poronieniach i pisalo o tych roznych wirusach typu salmonella, listerioza itp. to mi sie przypomnialo. jak rozmawialam z gin o toxo to mowila ze troche to zajmuje od momentu zarazenia do poronienia wiec tak sobie mysle ze z tymi wirusami powodujacymi jelitowke moze byc podobnie. zaatakowal w okresie owulacji a poronienie spowodowal kilka tygodni pozniej.
mychunia ale sie ciesze ze Ci sie udalo! i dajesz mi nadzieje powiem Ci. no ale z ta dziewczyna ze szpitala to strasznie smutne... w ogole szok ze 5 miesiecy sie udawalo a jednak tak sie to skonczylo...
mychunia ale sie ciesze ze Ci sie udalo! i dajesz mi nadzieje powiem Ci. no ale z ta dziewczyna ze szpitala to strasznie smutne... w ogole szok ze 5 miesiecy sie udawalo a jednak tak sie to skonczylo...
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mychunia, przykra historia
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Milena ja nie wiem bo pierwszy raz mierze... moze któraś pomoże? Dziewczyny? powinna spasc?
Mychunia straszne z ta mala :-( a po czym Mąż poznał ze jestes w ciazy.?
Mychunia straszne z ta mala :-( a po czym Mąż poznał ze jestes w ciazy.?