reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam

Malusiol
u mnie termin kolejnej 29 marca,także wpisz na listę:tak:

dzis 23 dc-tempka 37 ,wczoraj 36,9 a przedtem też 37 od owulacji,ale wiem że nie musi świadczyc o ciąży,może mi spaść tempka 2 dni przed @ jak w poprzednim cyklu:no:,a tak bym chciala zeby sie udało! ale nie jestem zwolenniczka testowania przed @ wiec zaczekam,nie mam jakis szczegolnych objawow,czasami podbrzusze poboli,zakuje

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, ciesze się, że Twój telefon już działa :) Kochana, &&&&& abyś miała piękny prezent na Wielkanoc :*:) wielkanoc.jpg

Anulka:* Aschlee:*

Motylku, mychunia, będzie dobrze :*:*

Goska, &&&&& za USG :*

iwo, ja w pierwszej ciąży co miesiąc miałam USG, a w drugiej co 2 tygodnie, bo do 20 tyg miałam zagrożoną ciąże. Jak chodzisz u nas na wizytę do szpitala do ginekologa masz tylko 3 USG w ciągu całej ciąży. Zdrówka dla córeczki :* Długo jeszcze będzie w tym szpitalu?

dziuneczka, przepisana :)

Ewelinka, proszę :* Jako tako mija mi dzień. długo w banku nam zajęło. Dzisiaj zamknęliśmy konto w jednym banku, a przenieśliśmy się do drugiego :) Fajnego mamy prowadzącego nasze konto.. samego kierownika :D Idzie się z nim dogadać i sam powiedział, że jak będziemy chcieli kiedyś pożyczkę to nie ma problemu.. :) Na wejściu do banku od razu kawa,herbata albo woda była proponowana, dziewczynki dostały po czekoladce i czekaliśmy na swoją kleję, bo byliśmy umówieni z nim na 12-tą. Weszliśmy do niego, to dziewczynki dostały po jojo (zabawka) :) W tym banku nie przeszkadzają im dzieci i mi się to bardzo podoba. Przyjaźni są dla ludzi :) A jak u Ciebie? Jakieś zachcianki?:p

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Malus bo mbank to porzadna firma :-) sama korzystam z uslug tego banku... a mieso dziś zjadlam hihi :D czuje się sennie i boli mnie podbrzusze i czuje się dziwnie jakby mnie cos lapalo.. tak mi slabo i nie dobrze. Oby to nie żaden wirus...

dziuneczka a we wcześniejszych cyklach czulas jakues bole i klucia? Trzymam &&& :-)

Ostatnia edycja:
Iwo - ostatnio to była pierwsza wizyta a USG trwało może 30 sekund (nawet nie mierzyła tylko patrzyła czy jest zarodek), dostałam skierowanie na badania no i teraz 2-ga wizyta z wynikami, potem już co 4 tygodnie chyba ....a w czwartek będzie już 2 tyg. od tamtej wizyty wiec czas leci ;-)

Ja z kartą lux medu chodzę do lekarki która ma USG w gabinecie i robi na każdej wizycie (kupiłam ubezpieczne w InterRisk płace 52żł mies. i wszystko do prowadzenia ciąży w pakiecie - nie ma karencji, wiec jak ktoś chce chodzić prywatnie to super sprawa)

A Ty Iwo kiedy idziesz?

Ostatnia edycja:
Gosia - następna wizytę mam 8.04 a usg to chyba genetyczne dopiero

Malusiolka - dziś chcieli ja wypisać ale mąż się nie zgodził dopóki diagnozy nie postawia.

Iwo i dobrze ze nie odebralisci , choc pewnie tesknisz . Ale skonczyloby sie tak ze bys latala od prywatnego lekarza do nastepnego.... Kurcze co to za praktyka.
Kolezanka byla bo miala biegunke od dwoch miesiecy nie mogli znalezsc przyczyny to ja wypuscili i dali namiary na lekarzy .... No masakra

brr moje koty sa schroniskowe, ale udalo sie persa uratowac :-) a co do mebli to moje drewna nie niszczyly, ale za to skorzane krzesla sa w fatalnym stanie :sorry2:
Cyntia Twoje koty to dopiero rozrabiaki ;-) ale widze ze takie same mamy doswiadczenia, mnie tez koty pocieszaly. a poza tym to lubie patrzec na Twoj pedzacy suwaczek :-)

mantra my sie chyba nie poznalysmy, powodzenia!

mychunia wow!!:szok: co ja widze!! GRATULACJE!! piekna beta!! ostatnio z tego co pamietam to plamilas jeszcze przed zrobieniem testu, wiec ciesz sie ze go nie ma tym razem i odganiaj te zle mysli! powiem Ci szczerze ze cos mi nie pasuje z tym co Ci ta gin powiedziala na wizycie, jak w jednym jajniku juz bylo po owulce to z drugiego juz nie powinno jej byc. podwojna owulacja prawie sie nie zdarza z tego co wiem. no ale oczywiscie zycze blizniakow! :-)

MotylkowaOna nie mialam okazji gratulowac, wiec spoznione gratulacje!! :-)

mligocka nie wiem jak bromgergon ale luteina pewnie podniesie Ci tempke.

Blair ja w ostatniej ciazy (poronionej) mialam ostra jelitowke w okresie okoloowulacyjnym i dopiero teraz sobie zdalam sprawe ze to moglo byc przyczyna poronienia. mysle ze dr moze miec racje.

reklama
Do góry