reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

obstawiałabym że to z 13 marca.. 7 dni później zagniezdzilo się i betka urosła ;-) Koochana ciesz się ;* na zapas nie ma co się smucić choć wiem ze latwo pisać...

mnie jutro kumpele namawiają na piwo... i nie wiem co zrobić. czy iść czy nie ? ... myślałam żeby zrobić test rano ale po 7 dniach to nie wykaże raczej i tak...

reklama
Mychunia- a ja szczerze mówiąc obstawiam u Ciebie bliźniaki, bo betę masz naprawdę wysoką, tym bardziej, ze jeszcze jesteś kilka dni przed terminem spodziewanej @! Ale by było, hihi :-D

Motylku, Mychunia - musicie wierzyć ze wszystko będzie ok!!!! No i ustawić piekne suwaczki!!! Wszystkie meldujemy się z bobasami na jesieni:tak::tak::tak::tak:

Watpliwości - Mnie tez na początku wszytko bolało także poczekaj spokojnie do środy i powtórz teścik.

POWIEDZIAŁAM SZEFOWI!!!!!!! - Super się zachował. Powiedział że jak mam potrzebe to mam pracować zdalnie aby córeczkę wyprowadzić z choroby. Jak bede miała czas to mam pomyśleć któ mógłby zacząć mnie odciążać z obowiązków.:-D

Starające się: 14 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
Marzec
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
ana0808 - @28.03

Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
AsiaSz - @21.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak,Lisica.

reklama
Hej dziewczyny nadrobie wieczorem jak core poloze .;)
Ja po lekarzu owulacja byla lub nawet podwoja. Bo jest jedno cialko zolte na pewno a na drugim jajniku albo cialko zolte albo torbiel do konca nie wiadomo;)
Teraz 2 tyg czekania:)
Malusiolka zmien prosze mi termin @ na 06.04
Mychunia super gratuluje;)

Do góry