reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula- nie do 19, a OD 19:szok:.
Tak testowałam, tym samym testem który wczoraj nic nie pokazywał,(robiłam kilka różnych firm) dzisiaj namalował jasno różową kreseczkę.
Jeśli nie dostane okresu, pójdę na betę w poniedziałek.:tak:
Tempka ni drgnie, uparła się i ok trzech dni stoi na 36,8 .
Jakoś na okres się dzisiaj nie czuję, wcześniej tak bardzo okresowo mnie brzuch bolał a dzisiaj- gdzie tam.
Natomiast cycki- masakra:no:

Iwo- ból krzyża, nudności w dalszym ciągu( o dowolnej porze dnia), bolesne cycki i totalny brak apetytu. Bardzo mało jem.
Wszystkie objawy jakie mam można by podciagnąć pod te ,przedmiesiączkowe,

Buziaczki dziewczynki.

reklama
Cześć Wam kochane :-) Masakra,ale tu produkujecie postów...
Już się pogubiłam co i komu miałam odpisać,więc napiszę ogólnie: trzymam mocno & za brak @, za utrzymane ciąże, za zdane egzaminy z prawka, zmiany w grafikach ,żeby nie pracować w weekendy :-D:-D i oczywiście dobrego humorku.
A co to za grupa na FB? :szok: Można dołączyć?? I to jest jawne czy nieoficjalne? Tzn.chodzi mi o to,czy np. moi znajomi na FB widzieliby mnie na takim profilu staraczkowym,bo nie ukrywam,że na razie prawie nikomu się nie chwalę,że się staram..:zawstydzona/y:
Co do testów owu,to mam,i to całkiem sporo,ale nie jestem do końca przekonana o ich skuteczności...:sorry2: I jednak zdecydowałam się zamówić te zioła Ojca Sroki nr 3...a nuż pomogą.;-)
Słuchajcie, jest po 13:00,a ja dopiero śniadanie zjadłam...:szok::-D

Później dziewczyny odpiszę na wasze posty, ale chce Was poinformować, że torbielka wchłonęła się i oczyściłam się. Na kolejną wizytę mam przyjść 8.02 jak nie będzie @, a jak będzie to po @. Ciesze się, bo się bałam zabiegu. Nawet pozwolił się przytulać z mężem :D

Malus - ale pozytywne wieści!!!!!!!!!!!! Super że udało się oczyscić!!

Karotka - napisz priv do Olusi z linkiem do twojego profilu FB i dołączysz :tak::tak: u mnie o naszych staraniach wiedzą tylko przyjaciele i Wy.

Dominika - gratuluje zdanego egzaminu!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia ślicznie dziękujęęęęęę, padam do nóżek :-) :*
Cyntia wróciłam,tym razem już,choćby nie wiem co,będę się trzymać i nie "schowam się",jak zwykle w totalnej wściekłości,że po raz kolejny się nie udało...:zawstydzona/y:
Oj,jakiś humorek od razu lepszy mam.:-D Swoją drogą,to zastanawiające,że nieraz w internecie znaleźć można tyle wspaniałych,ciepłych i wyrozumiałych osób,zupełnie bezinteresownie okazujących wsparcie niż w realnym świecie,gdzie w mojej sytuacji nawet nie bardzo mogę się przyznać do staranek...:szok: Wiedzą może 3 osoby na krzyż,i to wyłącznie przyjaciele...
Ale między innymi dlatego uwielbuam BB...uzależnia.:-)

Do góry