reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik żyję :* chociaż w po ostatnim tygodniu to myślałam że padnę... ale wracam do żywych :)

zapomniałam Was zapytać, taka sytuacja:
Bratowa zachorowała na ciężką jelitówkę, sponiewierało Ją strasznie, brała jakieś stoperany, w kżdym razie przeszło, wtedy była w czasie @ więc jak przyszło do dni płodnych to był dawno po kuracji. Jak już była w drugiej fazie cyklu poszła do gin z czym innym i przy okazji zapytała czy ta jelitówka ma jakieś znaczenie. A doktorka do Niej że ten cykl koniecznie odpuścić, że wirus w niej jest jeszcze i że to niebezpieczne i że nie wolno się starać... Ja byłam w szoku, powiedziałam że wg mnie to dr trochę przesadziła, rozumiem że każde zakażenie może być niebezpieczne, ale nie wydaje mi się żeby w tej sytuacji miało wpływ. Co Wy o tym sądzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
watpliwosci3 jutro do godziny 13.00 maja sie odezwac ale dyrektor powiedzial ze jest zadowolony z rozmowy tyle ze musza miec czas na przygotowanie dokumentow;-) tez na poczatku szukalam pracy jako opiekunka ale tutaj u mnie malo Polakow jest przynajmniej ja nie natrafilam jedynie w wakacje czasem jakies grupki sie slyszalo na plazy.

Watpliwosci to ja trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki:tak:mam nadzieje ze uda sie i ze bedziesz zadowolona z pracy

Mantra witaj i powodzenia

mychunia - no to ciche gratualcje, tak już na zapas, dbaj o siebie

agniecha - fajne te kociaki, poza do zdjęcia super.

mligocka - leki które obniżają prolaktynę mają przy tym wpływ na wzrost progestronu który podwyższa temperaturę z tąd możesz mieć wyższą już teraz. Jak najbardziej mierz dalej temperaturę, Ja od miesięcy jestem na luteinie i ostatnio nawet dawka zwiększona a pomimo to mierzyłam temp i wszystko ładnie się układa, ostatnio miałam nawet poniżej 37 pomimo 4 tabletek podjęzykowych dziennie.

Mychunia super ;*** już mogę gratulować ;D
Kochana a który to dzień po owu? bo zapomniałam...
Brzuch może boleć nawet z nerwów ale jak mocno boli to ja bym dla pewności wzięła nospę żeby nie doprowadzić do skurczów ;-)

reklama
ewelinka no właśnie nie wiem.... 13 marca byłam u ginekologa i w jednym jajniku byłam już po owu a w drugim przed :tak:

dalej nie umiem w to uwierzyć, boję się, że będzie coś nie tak :-(

Do góry