reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gosiu na wolnym całymi dniami w łóżku, własnie nie chce mi sie tych jajec robic ale musze sie zabrać..
Kasiu czuje sie.... strasznie w sumie nie mam mdłości jako takich wielkich ale humor mam do dupy i nawet mi sie z domu nie chce wychodzic..ot taka ja..

Dobrze Asiu wyślę ci :*

reklama
Goska - termometru nie mialam przy lozku i mierzylam po wstaniu z lozka i mialam 37 wiec w ogoel tego nie zapisuje bo bez sensu ..
wczoraj bylo mi po poludniu tak zimno ze lezalam pod dwoma kocami ale temp nie mialam .. w ogole slabo mi od 3 dni ale to chyba bardziej na przeziebienie niz na urojona ciaze .. :p

cykle mialam ostatnio 3 miesiace 34 dniowe .. wczesniej zawsze 31 dniowe i zeszly tez tyle mial . wiec jesli wrocily do normy to dzisiaj powinnam dostac @ .. no nie wiem czy testowac czy nie .. w glowe mozna dostac :D :-)

motyl jeszcze tydzień i będą listki, zmienią czas to zobaczysz od razu Ci się zechce wyjść z łóżka ;-) a wizytę masz następna 1.04 ?

watpliwosci3 - ja osobiście to testowałam codziennie i wpatrywałam się w ten test jak nawiedzona, ale pewnie jakby nie zaskoczyło to w następnych cyklach już na większym luzie ;-) tak czy siak jak już testować to po przerwie w sikaniu min 4-5 godz., wiec jak nagromadzisz a masz zapasy to tak dal sportu możesz, a jak nie to to poczekaj do tego 34dc

Motylku spokojnie ;-) odpoczywaj ;-) chyba że jajka Cię odprężają to wtedy produkuj Kochana hihi ;-)
wizytą się nie denerwuj na pewno wszystko będzie dobrze ;**

Maluś zapracowana kobietko ;-) ojj ucieszyłabyś się jakby były II kresunie ;-) nie wierze że nie :tak:

Aschlee - ta rozmowa u polki :p moj niemiecki nie jest komunikatywny wcale .. znam pojedyncze slowa i zwroty . i jak ta rozmowa w szpitalu ?? kiedy bd wiedziec czy Cie przyjmą ? :)

Goska - nie robie dzisiaj .. poczekam .. brzuch boli .. wczoraj juz bylam podlamana jak byla 1 kreska .. po co dzisiaj to poglebiac :D

reklama
Do góry